Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- unforgettable
- Контакти:
Re: Левски без треньор срещу Баку
Защо правят договори с такива неустойки, като знаят, че сменят треньорите за щяло и нещяло? Батков като не е мислел, сега да плаща и да се моли.
Re: Гонзо е лъжец и непостъпва като мъж!
red leno написа:ГОНЗО е предал БОРИМИРОВ това е голата истина, но защо ви е интересно в този клуб всеки предава някой та нали такъв като ГОНЗО предаде АПОСТОЛА.
Нали знаеш песента за ГОНЗО

Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
- yasen_ov4arov
Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку
И смяташ,че всички фенове на ЛЕВСКИ биха подкрепили,подобни действия?Че всички фенове са еднакви? Щом е ЛЕВСКАР значи е фашис,щом е от София значи е комплексирал се от фк Ботев лумпен? Я се стегни.
Явно не си стигнал до съществото на писанията ми.Не съм казал ,че всички фенове на Левски са националсоциалисти-би било пълна тъпотия да го твърдя.Не съм и казал,че националсоциализма е нещо лошо-реалната оценка за действията на Хитлер ще дойде след 100-150 години и то ако на евреите им писне от фарса с Холокоста.Това ,което казвам е ,че феновете ви са пълни малоумници и комплексари щом правят подобни тъпотии.Първо като на някакъв футболен като изкараш несръчно нарисувани свастики се показваш като пълен идиот ,защото каква работа има политическа идеология в спортно мероприятие.Втора правиш ужасна реклама на България ,което ако си толкова голям патриотар или си поне по-умен от кофа с лайна не би го направил .Да не говорим,че половината от селяндурите,дето ги изкараха онези свастики не са чели и една книга през живота си за съответната идеология
.И лошото е ,че много лапетии се поведоха по тези глупаци,а сега сигурно пак разни левскари и цскари,които се бият в гърдите колко обичат България се правят на маймуни пред света.Аз ако не живеех в България от написаното в коментарите в сайта на ФК Баку щях да разбера,че половината хора в нашия край са цигани,фенове на Левски,а другата половина турци,фенове на ЦСКА.Ами браво оно си требе господа столичани
!!!
Явно не си стигнал до съществото на писанията ми.Не съм казал ,че всички фенове на Левски са националсоциалисти-би било пълна тъпотия да го твърдя.Не съм и казал,че националсоциализма е нещо лошо-реалната оценка за действията на Хитлер ще дойде след 100-150 години и то ако на евреите им писне от фарса с Холокоста.Това ,което казвам е ,че феновете ви са пълни малоумници и комплексари щом правят подобни тъпотии.Първо като на някакъв футболен като изкараш несръчно нарисувани свастики се показваш като пълен идиот ,защото каква работа има политическа идеология в спортно мероприятие.Втора правиш ужасна реклама на България ,което ако си толкова голям патриотар или си поне по-умен от кофа с лайна не би го направил .Да не говорим,че половината от селяндурите,дето ги изкараха онези свастики не са чели и една книга през живота си за съответната идеология

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Коя песен, да не е тази ЦИГАНИН СЪМ МАЙКО ЦИГАНИН И ОЩЕ РЯЗАН ТУРЧИН.
- valkata_levski
- Контакти:
Имаме ли сили и за малко смях ?
Имаме ли сили и за малко смях покрай тия неуредици?
Аз лично се посмях
http://vbox7.com/play:e568bc21 Вижте

Аз лично се посмях
http://vbox7.com/play:e568bc21 Вижте

Re: Жоро Христов или Ортега?
futbolqga написа:Доста оптимистично сме настроени май![]()
Мачът според мен ще е труден, но наистина имаме шанс дори и за победа там.Все пак не си правете илюзии, че излизаме и им съдираме гащетата като на последните ни опоненти.Съдията няма да е фактор (поне според мен).
Че как, с разгромната победа над андорците и пристигането на тоя велик треньор, нормално да сте надъхани

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
red leno написа:ГОНЗО е предал БОРИМИРОВ това е голата истина, но защо ви е интересно в този клуб всеки предава някой та нали такъв като ГОНЗО предаде АПОСТОЛА.
Ех , той е бил там и знае какво точно е станало,толкова версий има по това, кой , как , защо и вобще дали е предал апостола,че са повече от победите ни над Цефка този сезон.
Но той да каже, човек като Гонзо го е предал - Футболист?!!?
Прости чорбари, колкото искаш...
САМО ЛЕВСКИ!
Я ми припомни, кой пееше "поп Кръстьо нашият герой"?
- Acm1899
- Контакти:
Re: Чорни: Едно завръщане на Сираков няма да е добро за клуба
W84me написа:levskarov написа:Към Паган ще се обърна! Пич, няма да споря за Чорни, всеки си има право на мнение! За друго ще ти направя забележка. Когато използваш имена на български владетели ги пиши КАН, не хан, просто такива са офертите, и всеки трябва да го разбере!
И двете се използват,така че не се прави на разбирач.
Според акад. Владимир Георгиев в интервю по повод на 1300-годишнината на България: “Правилно е да казваме “кан Аспарух”, “кан Тервел”… защото хан е турско и татарско название”
groti - много ясно, че няма да се обичаме, все пак сme archrivals 
Ифеята ми беше, че фенското заяждане прерастна в нетърпимост и омраза и дори грамотни хора се настройват сериозно срещу противниците. А иначе, ако си искрен, че не подкрепяш чужди отбори срещу нас те поздравявам, аз не мога да си кривя душата, винаги съм за другите, пък ако ще да са от Фарьорските острови. Но то вашите резили в последно време останах единственото хубаво нещо свързано с ЦСКА. То не бяха интиргите на Орманджиев и Йешич, кредитната пирамида на Лупи, дето щеше да ни прати във В група, суперЛюбо дето не спечели важен мач... въобще не е лесно да си ЦСКАр напоследък
А за Гонзо - верно е, че там си ги пишат всякакви глупости, но съм сигурен, че Борето (който много уважавам, но не става за ръководител) се чуства прецакан от Гонзо

Ифеята ми беше, че фенското заяждане прерастна в нетърпимост и омраза и дори грамотни хора се настройват сериозно срещу противниците. А иначе, ако си искрен, че не подкрепяш чужди отбори срещу нас те поздравявам, аз не мога да си кривя душата, винаги съм за другите, пък ако ще да са от Фарьорските острови. Но то вашите резили в последно време останах единственото хубаво нещо свързано с ЦСКА. То не бяха интиргите на Орманджиев и Йешич, кредитната пирамида на Лупи, дето щеше да ни прати във В група, суперЛюбо дето не спечели важен мач... въобще не е лесно да си ЦСКАр напоследък
А за Гонзо - верно е, че там си ги пишат всякакви глупости, но съм сигурен, че Борето (който много уважавам, но не става за ръководител) се чуства прецакан от Гонзо