Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levskarov
Контакти:

Re: Чорни: Едно завръщане на Сираков няма да е добро за клуба

Мнениеот levskarov » 25 юли 2009 13:49

Към Паган ще се обърна! Пич, няма да споря за Чорни, всеки си има право на мнение! За друго ще ти направя забележка. Когато използваш имена на български владетели ги пиши КАН, не хан, просто такива са офертите, и всеки трябва да го разбере!

john_shepard
Контакти:

Левски без треньор срещу Баку

Мнениеот john_shepard » 25 юли 2009 13:50

Любопитни подробности от "синия" лагер разкрива днешната спортна преса. Според популярен всекидневник Левски вероятно ще остане без треньор срещу ФК Баку в мачовече на шампионите от третия предварителен кръг в Шампионската лига.

"Меридиан Мач" твърди, че Тодор Батков дължи 200 000 лв неустойка на Емил Велев за предсрочното му освобождаване от поста старши треньор. Президентът обаче не искал да ги плати и както стана ясно онзиден, ги заменя с пост в клуба.

"Сега ще ви видя. Ще останете без треньор за мача с Баку“, казал Кокала на адвоката и според изданието, отказал да подпише заповедта за уволнение. Той настоявал да си вземе неустойката, вместо да приеме компромисния пост на "отговорник по международната дейност", който му бе предложен от Батков.

Всичко това значи, че "сините" няма да могат да регистрират в УЕФА новия наставник Ратко Достанич. Това може да се случи едва след като измине месец от уволнението на Велев, тъй като трябва да се спази задължителния по закон уведомителен срок преди освобождаването.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Въпрос към Гонзо

Мнениеот groti » 25 юли 2009 13:51

Тая тема е малко двуостра. В интерес на истината и аз си мисля,че от една страна беше малко неморално Гонзо да преговаря с Батков зад гърба на Боримиров.От друга страна,обаче не му е работа на Г.Иванов да известява Дани ,или да държи сметка на Батков по какъв начин ще се раздели с Боримиров.Ако Гонзо и Борето са се изяснили настрана от камерите и медиите няма проблем.Иначе е малко кофти.
110 години любов!

tishko
Контакти:

Re: Гонзо е лъжец и непостъпва като мъж!

Мнениеот tishko » 25 юли 2009 13:51

само да вметна, че Боримиров е доста разочарован от действията на Гонзо http://www.***.eu/news56898.html
звездичките са *** на английски (доста тъпа цензура, не мислите ли???)

При всички случаи Борат не направи смяната, нито навреме, нито по правилния начин. Каквито и да са Велев и Боримиров, това са легенди на Левски, а първия и на БГ футбола и не може да постъпва по такъв подмолен и определено НЕ-мъжки начин точно преди супер важен мач

И за финал - виждам, че поздравявате фенове на ЦСКА, които ви пожелават успех, но не сте ли вие тези (айде не конкретно вие, но предимно сините журналя), които насадихте и наложихте омразата Левски/ЦСКА? Преглеждам ви форума и не съм забелязал и едно мнение, което да не обижда ЦСКА и да не е изпълнено с омраза...

При това положение, искренно ви пожелавам да се провалите и макар да ми е кофти като българин, като ЦСКА-р знам, че вие ще се радвате на наш евентуален неуспех.

П.С. Преди време не беше така - когато паднахте от Антверпен цяла нощ не спах от яд и дори до ден днешен ми се иска мачът да се бе развил по друг начин... Но сега, феърплей няма, няма и да има докато мизерници и хомсексуалисти като Ефрем, Жаки, Г.А. и други болни мозъци насаждат омраза и нетърпимост

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски без треньор срещу Баку

Мнениеот futbolqga » 25 юли 2009 13:53

Пълни глупости!Велев може да е всякакъв, но все пак преди всичко е Левскар!Никога няма да направи такава глупост (да ни остави без треньор)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Въпрос към Гонзо

Мнениеот futbolqga » 25 юли 2009 13:55

tolbuhinskiq написа:И втори въпрос,сега той е шеф на Достанич,когато се възстанови и започне да играе ще бъде подчинен на Достанич.

Няма да бъде подчинен на Достанич - няма право едновременно да е директор и играч, ще изпълнява само едната длъжност (вече прекрати договора си като футболист).

john_shepard
Контакти:

Мнениеот john_shepard » 25 юли 2009 13:56

futbolqga написа:Пълни глупости!Велев може да е всякакъв, но все пак преди всичко е Левскар!Никога няма да направи такава глупост (да ни остави без треньор)

Дано си прав , но се боя , че може и да е истина нищо не би ме изненадало вече!!!

HanPagan
Контакти:

Мнениеот HanPagan » 25 юли 2009 13:58

А, дано! Ще умра от смях :lol: :lol: :lol: Велев е прав в случая , много ясно , че ще си иска парите ,вместо някаква измислена длъжност.Така им се пада.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку

Мнениеот yasen_ov4arov » 25 юли 2009 13:58

0007 написа:
yasen_ov4arov написа:Още един дебил-абе хора хора като толкова не сте съгласни с мен кажете кое не е вярно в думите ми,а комплексите ми ги оставете на мира.Някой може ли да каже нещо смислено като контратеза на твърденията ми ,че феновете на Левски/ЦСКА са жалки,комплексирани лумпени ,които ни правят за срам пред света?
П.С:предлагам ти ,дете на природата, да се запознаеш с историята на Ботев и на Левски в евротурнирите ,да ги сравниш и тогава да ми говориш за комплекс за малоценност :) .
П.С 2:Поне като пускаш някакви голи твърдения вземи да ги провериш следващия път става ли?Ботев Пловдив е нанесъл най-голямото поражение на Левски на техния стадион 0 на 5 .До преди 7 години (да,това включва и част от Христоловото управление,просто толкова голяма е била разликата) Ботев имаше положителна голова разлика срещу Левски.Просто дай да се съсредоточим върху темата а,какво ще кажеш?

Ами феновете на Ботев,които във форума се заяждат със софийските отбори.Един пример ще ти дам:Пускат тема против Христолов.И доста Левска-ри изразяват съжалението си,че е такава ситуацията в Ботев.В замяна на това част от Ботев-истите започват да се заяждат с ПФК Левски.Е как после да се отнасяме с почтеност към сеъщите тези? :!: :?:
С разликата ,че ние не освиркваме отбора,когато не може да вкара гол на аматьори и след третия да ръкопляскаме.Като играеха Локото (с Болтън мисля че беше) никой не почна да бръщолеви как пожелава успех на англичаните,защото в Пловдив има само един отбор-Ботев нали?Имаше един мач на Левски с някакви прошляци,където лумпените ви изкараха свастики .Какво си мислите-че тук в Пловдив няма националисти и за това не сме наизкарали и ние свастики така ли?Голямо патриотарство е да те пишат по всички европейски медии като "ето това са жители на България...".Просто когато играеш в евротурнирите ти показваш българския спорт,а по трибуните българската култура.Колкото и да не харесваме Левски/ЦСКА и Локо Пловдив никога няма да отидем на международен мач да подкрепяме чуждия отбор,но явно за вашите фенове са по-важни титлите в измисленото ни първенство от националната чест и достойнство :roll: .Просто нямам думи да опиша разочарованието си от феновете на двата гранда.
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Жоро Христов или Ортега?

Мнениеот futbolqga » 25 юли 2009 13:59

LSFC 1914 написа:
Канар написа:Момчета, тези азери са фрашкани с мангизи. Не си правете илюзии, че после болката ще е много слина. Единият е психически лабилен (голът срещу ЦСКА е единственото изключение от правилото), а другия няма и един петък служба в Левски. Като сложим жегата и пълния стадион в Баку, ако се оттървете с 2:0 ще е добре. :roll: Въпреки всичко дано се класирате, та да гледаме повече мачове в София...

Още първия мач ще бием Баку! Според мен с 2-0! Само тоя норвежки съдия да не развали мача!

Доста оптимистично сме настроени май ;)
Мачът според мен ще е труден, но наистина имаме шанс дори и за победа там.Все пак не си правете илюзии, че излизаме и им съдираме гащетата като на последните ни опоненти.Съдията няма да е фактор (поне според мен).

Върни се в “Архив”