Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)

Мнениеот megan fox » 07 окт 2012 11:45

THE G.A.M.E написа:
MuFc1878 написа:Точно заради Алонсо все още Ферари имат шанс за трофей. Друг да беше въобще сега пилот на кончетата нямаше да е на първо място. Не ми допада като състезател, но на бялото черно не можем да кажем.
Отпада, заради инциденти на старта, където никой не е застрахован (2 пъти чукнат от пилоти на Лотус).

Ако беше Кими, досега щеше да е затворил Шампионата, разбира се, с оглед на така стеклите се обстоятелства ... ;)

Определено!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 окт 2012 11:46

THE G.A.M.E написа:
UltraBlue написа:Коя е най-бързата кола се вижда най-ясно по време на квалификация. Там колите карат с минимално количество гориво и се виждат в най-пълна степен техните възможности.

Нищо общо с истината ...
В Квалификациите се вижда единствено, кой може да бъде по-бърз в една-единствена обиколка.
В състезанието реално се вижда, кой ( коя кола ) ... Е най-бърз. ;)

Мани го тоя! Разбира точно толкова от Ф1, колкото аз мога да ремонтирам колайдера на ЦЕРН! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 07 окт 2012 11:47

megan fox написа:
Нали ти е ясно, че точно на две писти спечелана квалификация означава спечелена победа! Това, че си най-бърз в една обиколка не означава, че си най-бърз в дълга серия от обиколки! Макларън в дълга серия от обиколки и миналият, и тоя сезон са много по-силни от РБ, но грешки в бокса и всичките идиотски наказания, които лепнаха на Луйс миналият сезон му струваха титлата!!!

Ти май забравяш как минаият сезон се тълкуваха правилата според случая! Когато Луйс идваше отзад, за да изпревари някого и станеше инцидент, тогава предимственото беше на този, който е отпред и накзанието го отнасяше Хамилтън! Когато обаче британеца бееш отпред и инцидента е предизивикан от пилота зад него, който се мъчи да ги изпревари тогава предимството е за този, който идва отзад и пак наказанието беше за Хамилтън! Айде стига глупости!

И на базата на какви факти ти твърдиш че Макларън били най-бързата кола миналия сезон? На брой спечелени състезания, или на брой-соечелени квалификации, или просто на фенски пристрастия??? Чистата статистика сочи друго... За мен миналата година РедБул бяха с класа над всички останали, и това не го твърдя само на база фенски пристрастия. Хората са го казали... "Когато фактите говорят, и боговете мълчат!"
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 07 окт 2012 11:48

megan fox написа:
THE G.A.M.E написа:
UltraBlue написа:Коя е най-бързата кола се вижда най-ясно по време на квалификация. Там колите карат с минимално количество гориво и се виждат в най-пълна степен техните възможности.

Нищо общо с истината ...
В Квалификациите се вижда единствено, кой може да бъде по-бърз в една-единствена обиколка.

Мани го тоя! Разбира точно толкова от Ф1, колкото аз мога да ремонтирам колайдера на ЦЕРН! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[offtopic]Абе Муньо, скрийй се някъде... не аз съм известен из форума като мистър компетентен по всички въпроси... ти си едно дървено философче и нищо друго :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 07 окт 2012 11:52

THE G.A.M.E написа:

Нищо общо с истината ...

Е как може да разбереш кога нещо е по-добро от друго... като ги сравниш при равни условия, а това се случва само в квалификацийте. По време на състезание имаме стратегии, които са направени така, че да дават предимство в определени моменти от състезанието. По време на състезание почти няма кола, която да доминира във 100% от времето. Има периоди, в които една кола е по-бърза, после това се сменя.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 окт 2012 11:52

UltraBlue написа:
megan fox написа:
THE G.A.M.E написа:Нищо общо с истината ...

Мани го тоя! Разбира точно толкова от Ф1, колкото аз мога да ремонтирам колайдера на ЦЕРН! :lol: :lol: :lol:

[offtopic]Абе Муньо, скрийй се някъде... не аз съм известен из форума като мистър компетентен по всички въпроси... ти си едно дървено философче и нищо друго :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Така е, ти си известен с това, че никога от нищо не разбираш и твоето мнение грам стойност няма! Айде у лево! Аз може да съм "дървено философче", ама ти си просто едно дърво! ;)

П.П. А колкото до това кой бил Муньо... явно добре си запознат какви са изискванията за това определение, личният опит си е личен опит! ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 окт 2012 11:53

UltraBlue написа:
THE G.A.M.E написа:

Нищо общо с истината ...

Е как може да разбереш кога нещо е по-добро от друго... като ги сравниш при равни условия, а това се случва само в квалификацийте. По време на състезание имаме стратегии, които са направени така, че да дават предимство в определени моменти от състезанието. По време на състезание почти няма кола, която да доминира във 100% от времето. Има периоди, в които една кола е по-бърза, после това се сменя.

Ама ти продължаваш да ни убеждаваш колко много не разбираш от този спорт! Спри да се излагаш и напусни темата! А и в крайна сметка това тук не е училище! Не е наше задължения да попълваме дупките в знанията ти! Като си толкова ограничен и не можеш сам да се сетиш какъв е отговора на въпроса ти..., дори и да ти го предоставим на готово ти пак не можеш да го осмислиш и да го разбереш!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 07 окт 2012 11:56

megan fox написа:
Така е, ти си известен с това, че никога от нищо не разбираш и твоето мнение грам стойност няма! Айде у лево! Аз може да съм "дървено философче", ама ти си просто едно дърво! ;)

П.П. А колкото до това кой бил Муньо... явно добре си запознат какви са изискванията за това определение, личният опит си е личен опит! ;)

[offtopic]Типично в товй стил, когато нямаш капацитет да водищ спор го превръщаш в безсмислено провокиране и опити за конфликт... Както казах, целия форум ти се смее колко тъпо парче си и не мисля да се занимавам с теб... на слепия никой не може да му отвори очите. Като се научиш да спориш със факти, а не с обиди, може и да ти влея малко разум, но до тогава както сам каза... айде у лево<--[/offtopic]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 07 окт 2012 11:57

megan fox написа:
Ама ти продължаваш да ни убеждаваш колко много не разбираш от този спорт! Спри да се излагаш и напусни темата! А и в крайна сметка това тук не е училище! Не е наше задължения да попълваме дупките в знанията ти! Като си толкова ограничен и не можеш сам да се сетиш какъв е отговора на въпроса ти..., дори и да ти го предоставим на готово ти пак не можеш да го осмислиш и да го разбереш!

Ако нямаш какво да кажеш по темата не си ври носа в чужди спорове... така като гледам нищо не си казал по нея, така че не се занимавай с мен... ако се опитваш да си увеличиш брояча на мнения, можеш да си направиш собствена темичка и да си постваш глупостите там...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 окт 2012 11:59

UltraBlue написа:
megan fox написа:

[offtopic]Типично в товй стил, когато нямаш капацитет да водищ спор го превръщаш в безсмислено провокиране и опити за конфликт... Както казах, целия форум ти се смее колко тъпо парче си и не мисля да се занимавам с теб... на слепия никой не може да му отвори очите. Като се научиш да спориш със факти, а не с обиди, може и да ти влея малко разум, но до тогава както сам каза... айде у лево<--[/offtopic]

Аз ли нямам капацитет, бе лаик? Виж, че не само аз ти казвам, че не си прав, ама ти си знаеш твоите глупости! Мога точно за 2 минути да ти обясня защо не си прав, но първо нито ще го осъзнаеш, второ дори и някак си да успееш да разбереш написаното няма да си признаеш, че не си бил прав! Е за какво да се хабя тогава? Че в този форум няма човек, който да е по-наясно с нещата от Ф1 от мен! ФАКТ! Когато напишеш поне 1 анализ преди състезание или началото на сезона, който да се окаже верен тогава ми говори за капацитети! !

П.П. То се вижда ясно кой почна да обижда пръв, "Муньо"!

Върни се в “Архив”