wolf написа:Изключително съм щастлив че противното отборче на Херта почти сигурно изпадна.
Ще има столично дерби. Найс, а

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
wolf написа:Изключително съм щастлив че противното отборче на Херта почти сигурно изпадна.
KategorieC написа:Аз съм за Динамо Берлин!
MCMXIII написа:KategorieC написа:Аз съм за Динамо Берлин!
Аз съм за Унион Берлин. Динамо Берлин къде са? Признавам, че изпитвам симпатии към отборите от ГДР. Имат хубави фенове![]()
![]()
KategorieC написа:Динамо са 3-4та дивизия, преди бяха само германци,но ...глобализация. Сега имат и други националности. Луникоф има песен за тях, и всичките им фенове са фенове на ЛандсерПо време на комунизма вземат играчите на Динамо Дрезден и правят Динамо Берлин- абе немският вариант на Чорба Каша.
Причината е ,че не може да няма силен СТОЛИЧЕН отбор в ГДР! Комунисти, кво да ги правиш?!
Пак са червени,ама на тези не им викат свинеВсички ги мразят, защото са N1 в по хулиганство. Агитката им е призната в цяла европа. Редовно имат срещи с други агитки, уредени боеве и от години са N1 . Дори агитката на московският оригинал (ЦСКА) не успя да ги победи в уреден бой. А си представи,че руските фенове на ЦСКА са от квартал където живеят и се подготвят само олимпийски надежди, а след това им дават апартаменти в този квартал. В агитката на цска москва има бивши и настоящи национални, европейски и световни по самбо, джудо, бокс, борба,... .
Така че на изток е истината. Магдебург са пичове, президентът им е нацист. Съвсем откровено си го заявява
kokic1986 написа:Някой маже ли да ми каже защо Хамбургер ШФ играят с бяло-червено след като клубните цветове са им синьо и черно
MCMXIII написа:kokic1986 написа:Някой маже ли да ми каже защо Хамбургер ШФ играят с бяло-червено след като клубните цветове са им синьо и черно
Цветовете на хамбургкото знаме са червено и бяло. Синьо -черната емблема идва от цветовете на единият от обединените 3 клуба при създаването на Ха Ес Фау!
П.П. Обичам бира
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта