Първа Бундеслига (сезон2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Първа Бундеслига (сезон2011/2012)

Мнениеот MCMXIII » 11 май 2012 19:01

wolf написа:Изключително съм щастлив че противното отборче на Херта почти сигурно изпадна.

Ще има столично дерби. Найс, а :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 11 май 2012 19:54

Аз съм за Динамо Берлин! ;)
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 май 2012 19:57

KategorieC написа:Аз съм за Динамо Берлин! ;)

Аз съм за Унион Берлин. Динамо Берлин къде са? Признавам, че изпитвам симпатии към отборите от ГДР. Имат хубави фенове :) :) :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 май 2012 23:55

[center]Ян Регенсбург удържа Карлсруе в първата битка за Втора Бундеслига

Двата тима с равенство 1-1 на "Янщадион"

Първият бараж между Ян Регенсбург и Карлсруе за място във Втора Бундеслига завърши наравно 1-1. Двата тима направиха много оспорван мач, в който гостите от южна Германия бяха малко по-добри, но така и не успяха да постигнат пълен успех.

Както е известно, баденци завършиха сезона на 16-о място във Втора Бундеслига, а Ян Регенсбург финишира трети в Трета Лига. Победителят от сблъсъка ще играе във Втора Бундеслига през следващия сезон, а реваншът между двата отбора е в понеделник вечер на "Вилдпаркщадион".

Първата част на тазвечершния двубой протече сравнително равностойно, като интересните ситуации пред двете врати почти липсваха. Съперниците не искаха да рискуват по никакъв начин и затова продукцията им не бе на особено високо ниво. Единствената любопитна ситуация дойде в средата на полувремето, когато гол за домакините не бе зачетен заради засада.

След почивката обаче 11-те хиляди зрители видяха доста повече екшън. В 58-а минута Щефан Биндер проби отляво и навлезе в наказателното поле, където реши да направи симулация, която обаче заблуди рефера Кристиан Дингерт и той даде дузпа за Регенсбург. Селчук Алибаз не сбърка от бялата точка и изведе тима си напред в резултата - 1-0.

Попадението накара гостите да вдигнат оборотите и те набързо натикаха противника си в половината му.

В 62-а минута Паскал Грос нацели греда след страховит удар от 24 метра, а малко по-късно отново той демонстрира класата си. В 76-а минута Грос получи пас от резервата Луис-Клемент Нгват-Махоп, финтира противников футболист и с премерен удар от 20-ина метра прати кълбото във вратата на Михаел Хофман - 1-1.

До края на мача събитията се развиваха почти изцяло в половината на "червено-белите", но втори гол в полза на Карлсруе така и не падна.

ЯН РЕГЕНСБУРГ - КАРЛСРУЕ 1-1

1-0 Селчук Алибаз (58.-дузпа)
1-1 Паскал Грос (76.)

Състави:

Регенсбург - Михаел Хофман, Филип Цийрайс (55.-Андре Лаурито), Марио Нойнабер, Себастиан Нахрайнер, Щефан Биндер, Томас Курц, Тобиас Шлаудерер (81.-Махмут Темюр), Селчук Алибаз, Оливер Хайн, Михаел Клаус, Тобиас Швайнщайгер (87.-Тиемо-Жером Киалка)
Старши треньор - Маркус Вайнцийрл

Карлсруе - Дирк Орлисхаузен, Себастиан Шийк, Джузепе Акуаро, Йонут Рада, Илиас Хараламбус, Паскал Грос, Тимо Щафелт, Хакан Чалханоглу (62.-Мактар Тиуне), Гаетан Кребс, Александър Яшвили (82.-Луис-Клемент Нгват-Махоп), Марко Терацино (46.-Клемен Лаврич)
Старши треньор - Маркус Каучински

Главен арбитър - Кристиан Дингерт (Талихтенберг)
Стадион - "Янщадион", град Регенсбург, 11000 зрители

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение[/center]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 май 2012 00:06

Алианц Арена в зелено или нещо такова ще да е за финала в ШЛ:
[center]Изображение
Изображение
Изображение[/center]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 12 май 2012 10:09

MCMXIII написа:
KategorieC написа:Аз съм за Динамо Берлин! ;)

Аз съм за Унион Берлин. Динамо Берлин къде са? Признавам, че изпитвам симпатии към отборите от ГДР. Имат хубави фенове :) :) :)

Динамо са 3-4та дивизия, преди бяха само германци,но ...глобализация. Сега имат и други националности. Луникоф има песен за тях, и всичките им фенове са фенове на Ландсер ;) По време на комунизма вземат играчите на Динамо Дрезден и правят Динамо Берлин- абе немският вариант на Чорба Каша. :mrgreen: Причината е ,че не може да няма силен СТОЛИЧЕН отбор в ГДР! Комунисти, кво да ги правиш?!
Пак са червени,ама на тези не им викат свине :) Всички ги мразят, защото са N1 в по хулиганство. Агитката им е призната в цяла европа. Редовно имат срещи с други агитки, уредени боеве и от години са N1 . Дори агитката на московският оригинал (ЦСКА) не успя да ги победи в уреден бой. А си представи,че руските фенове на ЦСКА са от квартал където живеят и се подготвят само олимпийски надежди, а след това им дават апартаменти в този квартал. В агитката на цска москва има бивши и настоящи национални, европейски и световни по самбо, джудо, бокс, борба,... .
Така че на изток е истината. Магдебург са пичове, президентът им е нацист. Съвсем откровено си го заявява :)
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 май 2012 12:18

KategorieC написа:Динамо са 3-4та дивизия, преди бяха само германци,но ...глобализация. Сега имат и други националности. Луникоф има песен за тях, и всичките им фенове са фенове на Ландсер ;) По време на комунизма вземат играчите на Динамо Дрезден и правят Динамо Берлин- абе немският вариант на Чорба Каша. :mrgreen: Причината е ,че не може да няма силен СТОЛИЧЕН отбор в ГДР! Комунисти, кво да ги правиш?!
Пак са червени,ама на тези не им викат свине :) Всички ги мразят, защото са N1 в по хулиганство. Агитката им е призната в цяла европа. Редовно имат срещи с други агитки, уредени боеве и от години са N1 . Дори агитката на московският оригинал (ЦСКА) не успя да ги победи в уреден бой. А си представи,че руските фенове на ЦСКА са от квартал където живеят и се подготвят само олимпийски надежди, а след това им дават апартаменти в този квартал. В агитката на цска москва има бивши и настоящи национални, европейски и световни по самбо, джудо, бокс, борба,... .
Така че на изток е истината. Магдебург са пичове, президентът им е нацист. Съвсем откровено си го заявява :)

Магдебург са големи! Имат европейска купа.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 12 май 2012 17:06

Някой маже ли да ми каже защо Хамбургер ШФ играят с бяло-червено след като клубните цветове са им синьо и черно :?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 май 2012 17:47

kokic1986 написа:Някой маже ли да ми каже защо Хамбургер ШФ играят с бяло-червено след като клубните цветове са им синьо и черно :?

Цветовете на хамбургкото знаме са червено и бяло. Синьо -черната емблема идва от цветовете на единият от обединените 3 клуба при създаването на Ха Ес Фау!
П.П. Обичам бира ;)

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 12 май 2012 18:00

MCMXIII написа:
kokic1986 написа:Някой маже ли да ми каже защо Хамбургер ШФ играят с бяло-червено след като клубните цветове са им синьо и черно :?

Цветовете на хамбургкото знаме са червено и бяло. Синьо -черната емблема идва от цветовете на единият от обединените 3 клуба при създаването на Ха Ес Фау!
П.П. Обичам бира ;)

Благодаря :P
П.П. И аз :!:

Върни се в “Архив”