Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо държавата помага на всички освен на ЦСКА?
Защото не я кефите 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
1palq4o1 написа:pampi написа:Captain Stottlemeyer написа:Когато се прави паралел между собствеността, начина на ползване и стопанисване на стадион "Георги Аспарухов" и "Армията" не трябва да се пропуска "дребния" факт, че "Левски" е имал свой собствен стадион още през 1934 г., който в началото на 50-те години на миналия век е разрушен във връзка с построяването на националния стадион "Васил Левски", без клубът да получи някаква компенсация за разрушената собственост. Отборът временно играе и тренира на стадион "Юнак", после на игрище "Динамо" (терен от сгурия, без трибуни и с дъсчена ограда, сега плувен комплекс "Спартак") чак до 1963 г....
Че какво общо има ПФК Левски 1914 с оня Левски от Могилката и собствеността му? Я по-кротко...
Може би нещо малко,ама съществено
По твойта логика аз пък да те питам какво е общото на сегашното четрибуквие и предишното ( от преди 1989 г.) и колко са ви титлите през последните 25 години,а после да ми кажеш защо имате три звезди над петлоъчката?
Не ми говори за титли, явно това ви е болката, ами обясни как стана тъй, че ЦСКА го изхвърли МО на произвола на съдбата, а ПФК-то на Батков още си цока от цицките на МВР. Като сте толкоз ербап, освободете се от тези агенти, доносници и други кадри на ДС, ама не ви стиска, щото няма да има М-тел, банката на КГБ, Газпром и ред други благинки.

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
ShooterMan написа:-5 години поредни ви оставят в А група,вместо да ви сиктирдосат!!!
- 40 ГОДИНИ КРАДЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ИРГАЧИ,БЕЗНАКАЗАНО ОТ ВСЕКИ ПО ДЪРЖАВНА ЛИНИЯ!!!Всичките ви измислени успехи са плод на тези играчи - Червения,Божил Колев,Джони Велинов,Иван Василев - ЗАГРАБЕНИ от Черно Море,Стойчо Младнов,Петър Жеков - ЗАГРАБЕНИ от Берое....НЕЩО СЪЗДАЛ ЛИ Е ЦСКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНИЕ,А САМО МАЙ Е КРАЛ И ГРАБИЛ???АМИ ПЛАТЕТЕ СИ СЕГА СМЕТКАТА ЗА 40 ГОДИШНИТЕ ГРАБЕЖИ И ВЕРСИИ!!!
-Държавата НЕЗАКОННО вларва ЦСКА в А група!!!Редно е,когато е дошла новата власт и е заклеймила комунистическите престъпления,то най-голямото спортно такова - ЦСКА да бъде сиктирдосано директно още през 1989 в Зоните!
Впрочем мисля,че е редно да се създаде комисия,която да оцени цените на играчи като Колев,Жеков,Младенов и сие ОТКРАДНАТИ играчи и да ОСЪДИ ЦСКА да плати тези играчи на клубовете им или федерацията да АНУЛИРА успехите на клуба през годините в които тези играчи са играли
Лекувай се бе човек,ти си много болен!Дано го осъзнаеш някога,въпреки,че не вярвам да се оправиш скоро!Много си се наблъскал с комплекси!
Тъпа тема, авторът може би също. Използването на думата всички в заглавието на темата е направо дебилно. Държавата ви помага много повече отколкото на други отбори. Искаш ли да ви помогне, колкото и на Дунав Русе, Спартак Плевен, Пирин Благоевград, Септември София, Академик София. Говорим за клуб който никога не е имал никаква собственост, а е ползвал държавна такава и сега искате да ви подарят нещо. Просяци е най-мекото определение което ми хрумва. На Литекс държавата колко им помага? Оправят се по-добре от вас в пъти.
Харизма не означава да ви харижат нещо.
Харизма не означава да ви харижат нещо.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
Че те на феновете на четирибуквието не им пука за смешния им отбор, та трябва на държавата да и пука. Преди кат ви осигуряваха Божков, Павлов, Митал и кой ли още не не ревахте, ама сега кат ви оставиха сами да се оправяте и греда. Ама така е, кат сте свикнали само на партията да разчитате.
pampi написа:1palq4o1 написа:pampi написа:Captain Stottlemeyer написа:Когато се прави паралел между собствеността, начина на ползване и стопанисване на стадион "Георги Аспарухов" и "Армията" не трябва да се пропуска "дребния" факт, че "Левски" е имал свой собствен стадион още през 1934 г., който в началото на 50-те години на миналия век е разрушен във връзка с построяването на националния стадион "Васил Левски", без клубът да получи някаква компенсация за разрушената собственост. Отборът временно играе и тренира на стадион "Юнак", после на игрище "Динамо" (терен от сгурия, без трибуни и с дъсчена ограда, сега плувен комплекс "Спартак") чак до 1963 г....
Че какво общо има ПФК Левски 1914 с оня Левски от Могилката и собствеността му? Я по-кротко...
Може би нещо малко,ама съществено
По твойта логика аз пък да те питам какво е общото на сегашното четрибуквие и предишното ( от преди 1989 г.) и колко са ви титлите през последните 25 години,а после да ми кажеш защо имате три звезди над петлоъчката?
Не ми говори за титли, явно това ви е болката, ами обясни как стана тъй, че ЦСКА го изхвърли МО на произвола на съдбата, а ПФК-то на Батков още си цока от цицките на МВР. Като сте толкоз ербап, освободете се от тези агенти, доносници и други кадри на ДС, ама не ви стиска, щото няма да има М-тел, банката на КГБ, Газпром и ред други благинки.
МО го изхвърлихте вие, мисля беше по времето на Илия Павлов, променихте правилника на клуба и квотата на генералите отиде по дяволите, нормално е да има ответна реакция от тяхна страна. Поне такива са моите спомени.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
ShooterMan написа:Вие сте едни МИШКИ и никой не се страхува от вас,ясно ли е?Начупиха една празна сграда,веднага опандизиха КЕЛЕМЕТАТА,напънаха ги изотзад в арестаи повече ни хък ни мък?Едно стъкло на бащите си от Титан така и не счупихте по същата причина!Един Цимбик ви бие шамари където ви хване и не го е страх от вас,че държавата ли?Хахахахаха,живейте,живейте с болните бръщолявения на комунизма,затова сте на това дередже другари комунисти,пардон - социалисти и депесари(резаци).Вие въобще не сте фактор,никога не сте били,няма и да бъдете!Клуб създаден с цел "прослава на комунистическите идеали" НЯМА бъдеще в една нормална демократична страна!
Тука долу горе ми се изяснява!Просто няколко армейци са блудствали с теб в продължение на доста време!Имало е и извращения нали...?Нищо срама от това ще ти остане за цял живот!Винаги ще помниш натиска на АРМЕЙСКИЯ ЧЛЕН!!!

1.9.1.4 написа:Че те на феновете на четирибуквието не им пука за смешния им отбор, та трябва на държавата да и пука. Преди кат ви осигуряваха Божков, Павлов, Митал и кой ли още не не ревахте, ама сега кат ви оставиха сами да се оправяте и греда. Ама така е, кат сте свикнали само на партията да разчитате.
100% блъскаш като луд на снимката на тая грозница !!!:mrgreen:

warhead написа:1.9.1.4 написа:Че те на феновете на четирибуквието не им пука за смешния им отбор, та трябва на държавата да и пука. Преди кат ви осигуряваха Божков, Павлов, Митал и кой ли още не не ревахте, ама сега кат ви оставиха сами да се оправяте и греда. Ама така е, кат сте свикнали само на партията да разчитате.
100% блъскаш като луд на снимката на тая грозница !!!:mrgreen:![]()
Всеки си има вкус, пък ти ако си толко хубава сложи твоя снимка.
"Човешки" материал!?
- Stanimir-74
ShooterMan написа:-5 години поредни ви оставят в А група,вместо да ви сиктирдосат!!!
- 40 ГОДИНИ КРАДЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ИРГАЧИ,БЕЗНАКАЗАНО ОТ ВСЕКИ ПО ДЪРЖАВНА ЛИНИЯ!!!Всичките ви измислени успехи са плод на тези играчи - Червения,Божил Колев,Джони Велинов,Иван Василев - ЗАГРАБЕНИ от Черно Море,Стойчо Младнов,Петър Жеков - ЗАГРАБЕНИ от Берое....НЕЩО СЪЗДАЛ ЛИ Е ЦСКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНИЕ,А САМО МАЙ Е КРАЛ И ГРАБИЛ???АМИ ПЛАТЕТЕ СИ СЕГА СМЕТКАТА ЗА 40 ГОДИШНИТЕ ГРАБЕЖИ И ВЕРСИИ!!!
-Държавата НЕЗАКОННО вларва ЦСКА в А група!!!Редно е,когато е дошла новата власт и е заклеймила комунистическите престъпления,то най-голямото спортно такова - ЦСКА да бъде сиктирдосано директно още през 1989 в Зоните!
Впрочем мисля,че е редно да се създаде комисия,която да оцени цените на играчи като Колев,Жеков,Младенов и сие ОТКРАДНАТИ играчи и да ОСЪДИ ЦСКА да плати тези играчи на клубовете им или федерацията да АНУЛИРА успехите на клуба през годините в които тези играчи са играли
Здравей комплексиран приятелю. Да играеш в ЦСКА винаги е било и ще бъде престиж! ЦСКА е Убиецът на шампиони! Добре знаеш кои футболисти са тръгнали от ЦСКА за големия футбол. Ако си бяха останали в Берое, Пирин, Марица Пд и др., дали някой щеше да е чувал техните имена, кажи дълбоко наранени и комплексирани приятелю??
Любимият ти футболист на аватара ти е юноша на ЦСКА, както и Костадинов, Пенев и други успели футболисти. А ти продължавай да тънеш в злоба и комплекси. Котките не се интересуват, какво говорят мишките за тях!