Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Санди,защо го споменаваш на всяка 3-4 страница ?
sandi74 написа:Няма да гласувам.
Гласувай против!
Избираш този , когото най-много не харесваш и гласуваш за антипода му.
Глас Народен - Светльо Витков
110 години любов!
NOMER14 написа:до GOLEADOR:
Герб бяха в малцинство математически , защото получиха резонно доверие от малките партии , защото Бойко обеща да накаже остатъците от Тройната коалиция.Именно , за да могат да управляват спокойно ( да не са в малцинство), Герб разби две парламентарни групи и откъсна един от Сините.По този начин Герб се сдобиха с "независими", гласуващи усложливо за тях.
Това вече сме го преживели:Филип Димитров управлява само 9 месеца и проклятието на България го съботира , последваха "мравките" от СДС.
14-ка,явно си се намесил в разговора без да си чел предните постове.За това и коментарите ти ми идват малко неразбираеми.Та какво общо има горния ти пост,с твърдението ми,че БСП можеха да управляват България след оставката на ББ?И това можеше да стане ясно на всеки,ако президента бе дал това право на ДСБ или Атака.Тогава какво и оправдание да се опитваш да дадеш на БСП,би звучало нелепо.Как ДСБ или Атака могат да съставят кабинет,а БСП не?Те да не би да имат повече депутати от бесепарите?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Red_Pride написа:БСП,последното ми увеличение на заплатата беше при тяхното правителство,цените по магазините бяха поносими и нормалнидосега не е имало правителство с толкова анти социална политика като на ГЕРБ, направиха само някакви си мижави километри магистрали и това е
Народа тъне в мизерия и бедност ,даже пенсионерите не получиха и стотинка коледна надбавка и все им бях виновни предишните правителства.Лично аз си пожелавам никога повече Герб на власт ще агитирам всеки който познавам да не гласуват за тях
![]()
Ок,но дали има нещо по-добро?
БСП управляваха в други времена.В последните години Испания,Гърция,Кипър,Ирландия,Исландия на практика фалираха.Такова масово фалиране на цели държави не знам някога да се е случвало.
Аз това което мога да кажа е това което съм видял.Във Франкфурт заплатите са на практика двойно по-малко спрямо преди пет години.А като се замисли човек в момента Германия се води като пример за стабилна икономика.Представям си на друго място как е.
dunavfc написа:Хващам се на прима виста на някой от скандалните им обещания.
- Мин. заплата 1000 лв![]()
- Мин. пенсия 500 лв.![]()
- Национализация![]()
Ти като техен избирател би трябвало да можеш да ми отговориш,как ще се случат тия три неща ?
Е нали щели да идват китайски милярдери да ни развият икономиката.Честно казано не съм им чел програмата,но нали преди време това им беше тезата.Едва ли не да си замразяваме/разваляме отношенията с ЕС и руснаците.. и да затопляме тези с Китай.
Защо рестартирате анкетата през няколко дни?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Честно да ви кажа, не виждам как може да се оправи положението, докато аз не взема властта. Сега изпуснах срока, но на следващите избори след няколко месеца мисля да се кандидатирам. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Thsmith написа:Защо рестартирате анкетата през няколко дни?
Защото събития като случаи,като тоя с подслушванията,може да променят нагласите на хората...
@styopa
Малоумниците на АТАКА не могат да разберат,че ние не сме пред избора ЗАПАД и ЕС или Изтока в лицето на Китай и Русия,а как да спечелим дивиденти от всички посоки !
Последна промяна от dunavfc на 16 апр 2013 22:46, променено общо 1 път.
Tommi написа:Честно да ви кажа, не виждам как може да се оправи положението, докато аз не взема властта. Сега изпуснах срока, но на следващите избори след няколко месеца мисля да се кандидатирам.
Дали да не спретнем една форумна партия? Ако не друго, поне ще гушнем някоя субсидия от държавата, може и по телевизията да ни дават

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
styopa написа:Е нали щели да идват китайски милярдери да ни развият икономиката.Честно казано не съм им чел програмата,но нали преди време това им беше тезата.Едва ли не да си замразяваме/разваляме отношенията с ЕС и руснаците.. и да затопляме тези с Китай.
Някои от тях бяха дошли, но тукашните индивиди започнаха да им въртят номера и те искаха да си докарат китайски работници.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!