Спрете се вече с тези глупости! Никой няма нужда от подобни тези, интерпретации, догадки, интриги........Било, каквото било!!! Станало, както станало!!! Времето не можем да върнем и ситуациите не бихме могли да променим! Факт е, че Боримиров (с цялото ми уважение и признателност към него за футболните му изяви със синята фланелка)не беше подходящият човек за тази длъжност! Тъпо е да се правя на анализатор и да изтъквам защо, мисля че всеки сам за себе си се е уверил...... Сега е Гонзо.... Нека да не се започва с отрова и злъч още от първите му дни в новото поприще! Ако е необходимо да се затяга дисциплината - нека да се затегне! На терена трябва да виждаме хора, които се раздават до последна капка сила, спазвайки всички тактически изисквания! Каква полза от хора, които играят 20-ина минути и после полувреме и половина не можем да ги видим да отиграват една топка?! Или хора, които излизат апатично настроени и вятърничево мъчат коженото кълбо?! Аз не искам да гледам такъв Левски, а вие?! Падали сме много пъти и сигурно още много пъти ще падаме! И това е най-нормалното нещо - не може винаги да побеждаваш и винаги да си номер едно, но когато се играе без хъс, без живинка, тогава става страшно...... А през последните 2-3 години ми се струва, че това е най-големият проблем на отбора - липсата на желание за забавление! Излизат някак си примерени, и изиграват срещите просто по инерция! Понякога, някак си се получава, но в повечето случаи е ...мъка!!! Така че мога да пожелая на Гонзо да бъде мъж, такъв какъвто го знаем с гладиаторския му хъс като футболист, а на Левски - бързо излизане от всички тези ненормални сътресения и влизане в групите (без значение кои!)!!! После ще дойде и титлата!