Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: мнения и коментари за дениран ортега.

Мнениеот Deliba6 » 25 юли 2009 01:55

maximalniq написа:
Deliba6 написа:Дениран е пич! Уплашил е щерката, като е излезнала от асансьора... Ама е станало недоразумение - било е тъмно във входа и в един момент са се виждали само зъбите... /Случаят е истински!/
Иначе - става!!! Лошото е, че на отбора му трябва плеймейкър, а такъв имаше за без пари...

Кой казваш беше този плеймейкър?

"Алекс Кривие"... Колкото и да дадеш за този пич е за без пари!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Re: Гонзо е лъжец и непостъпва като мъж!

Мнениеот forzajuve » 25 юли 2009 02:04

Моята тема беше на 15 юли след мача със ЖулияТогава всеки се мъчеше какво е имал впредвид Батков.Не се правя на Ванга,просто обичам Левски и небеше трудно да се сетя след интервюто на Батков.

Гонзо,ще е новия Сираков?
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 25 юли 2009 02:42

Аз съм от ЦСКА, обаче Гонзо е по-добре от Боримиров.
Първо Батков очевадно не дава пари и правомощия на техническия директор.Преговорите с Бардон, Топузаков, Макриев и Жоб си ги водеше сам, а дедо Боре беше на Боровец.Просто Мустака след Сираков не смее да отпусне правомощия на никой.Значи задълженията на директора са основно коректив на треньора и мотивация на ритнитопковците.Неща, в които Боримиров беше "мек".Поне на първо четене Гонзо е по-хард.Вече, че няма административен опит може и да е проблем, но пък Борат май е иззел всички административни функции и се упражнява.Дали е успешно или не зависи само от следващите 3 мача в ЕКТ.За другите евроучастници(може би без Морето, защото ПСВ си е ПСВ, даже и в мини-криза) също важи.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 юли 2009 03:12

Още съм "на линия", така че ще си защита мнението: Гонзо е мъжкар и няма да пусне гювеч на никой!
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=43674&part=sports Кой мърда да гледа! Аз съм "уморен" /така се казва/ и си лягам... щот' съм на работа!...

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку

Мнениеот Deliba6 » 25 юли 2009 03:36

Овчаров, напълно си си заслужил фамилията!!! С теб за втори път се срещаме във форума и се убеждавам, че си тъп и комплексиран провинциялист!!! Много си зле... Толкова си зле със самочувствието, че не мога да го обясня на нормалните хора :!: :!: :!:
А бе... Заеби!... :oops: :mrgreen: :geek:

П.П. По-скоро...: "Да те заебат манафите, "гражданино"!!!"

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 25 юли 2009 07:35

Спрете се вече с тези глупости! Никой няма нужда от подобни тези, интерпретации, догадки, интриги........Било, каквото било!!! Станало, както станало!!! Времето не можем да върнем и ситуациите не бихме могли да променим! Факт е, че Боримиров (с цялото ми уважение и признателност към него за футболните му изяви със синята фланелка)не беше подходящият човек за тази длъжност! Тъпо е да се правя на анализатор и да изтъквам защо, мисля че всеки сам за себе си се е уверил...... Сега е Гонзо.... Нека да не се започва с отрова и злъч още от първите му дни в новото поприще! Ако е необходимо да се затяга дисциплината - нека да се затегне! На терена трябва да виждаме хора, които се раздават до последна капка сила, спазвайки всички тактически изисквания! Каква полза от хора, които играят 20-ина минути и после полувреме и половина не можем да ги видим да отиграват една топка?! Или хора, които излизат апатично настроени и вятърничево мъчат коженото кълбо?! Аз не искам да гледам такъв Левски, а вие?! Падали сме много пъти и сигурно още много пъти ще падаме! И това е най-нормалното нещо - не може винаги да побеждаваш и винаги да си номер едно, но когато се играе без хъс, без живинка, тогава става страшно...... А през последните 2-3 години ми се струва, че това е най-големият проблем на отбора - липсата на желание за забавление! Излизат някак си примерени, и изиграват срещите просто по инерция! Понякога, някак си се получава, но в повечето случаи е ...мъка!!! Така че мога да пожелая на Гонзо да бъде мъж, такъв какъвто го знаем с гладиаторския му хъс като футболист, а на Левски - бързо излизане от всички тези ненормални сътресения и влизане в групите (без значение кои!)!!! После ще дойде и титлата! ;)

Mariyan Milanov
Контакти:

Мнениеот Mariyan Milanov » 25 юли 2009 08:49

Вижте хора по-големи сте от мен, но искам да кажа, че и Гонзо и Боримиров са велики футболисти и нямаме право да ги съдим. Но да си говорим директно, Даниел Боримиров е твърде мек за такава длъжност. Наско Сиреков който милее за Левски си разбираше от работата и в някои моменти даже е биел и футболистите (това го казаха феновете след мача с Борисов) а и вярвам, че е така . Гонзо като характер мисля, че е същият като Наско Сираков даже мисля, че ще е още по-обедителен и ще си върши работата не на 100% а на 200%. Гонзо е твърд и ще накара всички футболисти да играят със сърце. Вече г-н Достанич трябва да си разбира от работата и да им покаже верният път. С А М О Л Е В С К И ! ! !

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 25 юли 2009 09:29

Като начало да уточня: ЦСКА-р съм. Според мен, проблемът не е в Гонзо, а в Достанич. Гонзо е доказан левскар, наистина Левски е в кръвта му, мрази ЦСКА, има авторитет както сред играчите и феновете, така и сред противниковите такива. Така че Батков много добре си е направил сметката. Проблем ще е Ратко, защото според треньорската му биография, почти навсякъде се е издънвал и винаги са го гонили. Дано този път успее да вкара Левски в ЕКТ, защото очакванията на сините фенове са големи и определено не заслужавате нова поредна гавра. Пожелава си силен Левски, за да има и силен ЦСКА - все пак сме като скачени съдове. Успех и на Черно Море, защото в момента имат страхотен състав и при добра игра и голяма доза късмет, биха могли да отстранят ПСВ.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 25 юли 2009 09:37

ivo1964 написа:Като начало да уточня: ЦСКА-р съм. Според мен, проблемът не е в Гонзо, а в Достанич. Гонзо е доказан левскар, наистина Левски е в кръвта му, мрази ЦСКА, има авторитет както сред играчите и феновете, така и сред противниковите такива. Така че Батков много добре си е направил сметката. Проблем ще е Ратко, защото според треньорската му биография, почти навсякъде се е издънвал и винаги са го гонили. Дано този път успее да вкара Левски в ЕКТ, защото очакванията на сините фенове са големи и определено не заслужавате нова поредна гавра. Пожелава си силен Левски, за да има и силен ЦСКА - все пак сме като скачени съдове. Успех и на Черно Море, защото в момента имат страхотен състав и при добра игра и голяма доза късмет, биха могли да отстранят ПСВ.

Адмирации за благородната позиция и коректното поведение! Рядко се случва фен на конкурентния отбор, съвсем нормално по човешки да изкаже мнение! Поздравления!!!

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 25 юли 2009 09:52

Айде да престанете а . . . все някой малоумник плаче за нещо. . . . Я се дръжте като мъже бе. Оставете ги за малко /само 5 дена/ поне пък после мрънкайте колкото искате . Видиш ли той ни бил казал . . . и кво от това, бил новия Наско и какво лошо има в това???

Върни се в “Архив”