ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 21 яну 2016 17:28

suni написа:
Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа: Армията нямало строителни книжа и ЦСКА било по-добре да се изнесе някъде към Младост !!!

А, добро ютро Донке !.. ;)

А, добар дан , Сънке ! Я да ти чуем версията ?

Първо ни пробваха с ,,В. Левски,,, после с Овча купел,.. като видеха че не се разбираме с добро ни изпратиха Милко и Морко... Няма измъкване. :(

Милко и Морко ни ги довлече Лупи като им заложи ЦСКА . Този път, ако някой си мисли , че ще взима Армията да ми прави нещо друго освен стадион на ЦСКА ( модерен с подземен паркинг на няколко нива и да направи търговски площи , които да съпътстват основната дейност- спорта ) , трябва да яде такова дърво , че да помнят 10 поколения напред !

:lol: ... Като с ,,Червено знаме,, ли ? :mrgreen: ... Панчарево вече го пиши бегало, даже и Ганчев каза че ще строи на друго място /ако/,.. нищо няма да ни оставят /Черепа като разбра и избега с 200 /06 г./... Ако има шанс за ,,Армията,, ще се намери и оздравител /да плати поне на НАП/, ама... Умрела работа е вече. ;) ...

Червено знаме стана защото всички олигофрени , които ни бяха собственици за 25 години НИКОЙ от тях не вложи нещо повече от 1 млн във бази !!! само даваха пари по чужденци тези тъпаци !!! я си представи за миг Червено знаме , ако беше оправено по времето на Черепа например ....кой щеше да ни го вземе ?! да има няколко готини терена , съблекални и чудесии никой няма да посмее да бара !!!

ПП ама и този 1 млн, дето го написах е е супер условен ! не си спомням кой смени седалките на Армията и сега последните инвестиции на ЦСКА Завинаги по Армията и това е ! 25 години нищо ! а се дадоха поне 90 млн лева за заплати на чужденци без да броя трансферните им суми !

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 яну 2016 17:44

Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа: Армията нямало строителни книжа и ЦСКА било по-добре да се изнесе някъде към Младост !!!

Първо ни пробваха с ,,В. Левски,,, после с Овча купел,.. като видеха че не се разбираме с добро ни изпратиха Милко и Морко... Няма измъкване. :(

Милко и Морко ни ги довлече Лупи като им заложи ЦСКА . Този път, ако някой си мисли , че ще взима Армията да ми прави нещо друго освен стадион на ЦСКА ( модерен с подземен паркинг на няколко нива и да направи търговски площи , които да съпътстват основната дейност- спорта ) , трябва да яде такова дърво , че да помнят 10 поколения напред !

Точно така пич!Да вземат пример от ТИМ!Ние вече построихме...паркинга! :) За стадиона ще чакаме да видим.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 яну 2016 17:49

Седалките ги смени Илия Павлов,иначе никой друг не заби и един пирон,изключая Майкъла дето облицова фасадата при боклуците и „ЦСКА И ЗАВИНАГИ“ дето не са са собственици обаче,а фенове :!: Не ми се вярва да посегнат на „Армията“-тогава вече ше им се такова майката :x
Иначе ,аз лично се уморих от спорове и да чета и слушам всякакви информации около любимия отбор :( Да идва някой и да се оправяме у живота-каквото отреди Съдбата ,това да бъде :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 яну 2016 17:49

icko65 написа:
Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа:
suni написа:

Точно така пич!Да вземат пример от ТИМ!Ние вече построихме...паркинга! :) За стадиона ще чакаме да видим.

ТИМ поне не правят тъпотиите на нашите БИЗНЕСМЕНИ да ми влачат чужденци за 90-100 млн лева а приходите от билети са 10 млн ...няма такава икономика ! това са груби сметки за 15 години . :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 яну 2016 17:51

icko65 написа:
Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа:
suni написа:

Тоя па,стига с твойто смешно тим-че-точно па вие ше давате акъл 8-)

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 яну 2016 17:55

Red joker написа:Седалките ги смени Илия Павлов,иначе никой друг не заби и един пирон,изключая Майкъла дето облицова фасадата при боклуците и „ЦСКА И ЗАВИНАГИ“ дето не са са собственици обаче,а фенове :!: Не ми се вярва да посегнат на „Армията“-тогава вече ше им се такова майката :x
Иначе ,аз лично се уморих от спорове и да чета и слушам всякакви информации около любимия отбор :( Да идва някой и да се оправяме у живота-каквото отреди Съдбата ,това да бъде :!:

Абе , и на мен не ми се вярва , но Юли Москов откъде да си ги измисля тия . Все пак той има достъп до властта в момента и не е за пренебрегване с лека ръка . Чул е некви разговори на тая тематика, щото е казал , че няма как да се строи нов стадион в подобни параметри. По принцип и на мен ми е все тая и Гришата да е , просто аз си имам мнение и си го отстоявам !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 яну 2016 18:05

Beladona написа:
Red joker написа:Седалките ги смени Илия Павлов,иначе никой друг не заби и един пирон,изключая Майкъла дето облицова фасадата при боклуците и „ЦСКА И ЗАВИНАГИ“ дето не са са собственици обаче,а фенове :!: Не ми се вярва да посегнат на „Армията“-тогава вече ше им се такова майката :x

Абе , и на мен не ми се вярва , но Юли Москов откъде да си ги измисля тия . Все пак той има достъп до властта в момента и не е за пренебрегване с лека ръка . Чул е некви разговори на тая тематика, щото е казал , че няма как да се строи нов стадион в подобни параметри. По принцип и на мен ми е все тая и Гришата да е , просто аз си имам мнение и си го отстоявам !

Така е,всеки си има разбирания и трябва да си ги отстоява,просто искам най-доброто-това е :!: Но ...кой знае кое е най-доброто... :roll: Иначе България е пълна с лайнари като Юлий Москов-сигурно сме на първо место на глава от населението :idea:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 яну 2016 18:06

А, добар дан , Сънке ! Я да ти чуем версията ?[/quote]
Първо ни пробваха с ,,В. Левски,,, после с Овча купел,.. като видеха че не се разбираме с добро ни изпратиха Милко и Морко... Няма измъкване. :([/quote]

Милко и Морко ни ги довлече Лупи като им заложи ЦСКА . Този път, ако някой си мисли , че ще взима Армията да ми прави нещо друго освен стадион на ЦСКА ( модерен с подземен паркинг на няколко нива и да направи търговски площи , които да съпътстват основната дейност- спорта ) , трябва да яде такова дърво , че да помнят 10 поколения напред ![/quote]
Точно така пич!Да вземат пример от ТИМ!Ние вече построихме...паркинга! :) За стадиона ще чакаме да видим.[/quote]
Тоя па,стига с твойто смешно тим-че-точно па вие ше давате акъл 8-)[/quote]
На тебе ли давам акъл че се обаждаш?А ?Или се мислиш за оздравител..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 яну 2016 18:08

icko65 написа:А, добар дан , Сънке ! Я да ти чуем версията ?

Първо ни пробваха с ,,В. Левски,,, после с Овча купел,.. като видеха че не се разбираме с добро ни изпратиха Милко и Морко... Няма измъкване. :([/quote]

Милко и Морко ни ги довлече Лупи като им заложи ЦСКА . Този път, ако някой си мисли , че ще взима Армията да ми прави нещо друго освен стадион на ЦСКА ( модерен с подземен паркинг на няколко нива и да направи търговски площи , които да съпътстват основната дейност- спорта ) , трябва да яде такова дърво , че да помнят 10 поколения напред ![/quote]
Точно така пич!Да вземат пример от ТИМ!Ние вече построихме...паркинга! :) За стадиона ще чакаме да видим.[/quote]
Тоя па,стига с твойто смешно тим-че-точно па вие ше давате акъл 8-)[/quote]
На тебе ли давам акъл че се обаждаш?А ?Или се мислиш за оздравител..[/quote]
Бегай да караш водни ски!

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 яну 2016 18:21

Red joker написа:
Beladona написа:

Така е,всеки си има разбирания и трябва да си ги отстоява,просто искам най-доброто-това е :!: Но ...кой знае кое е най-доброто... :roll: Иначе България е пълна с лайнари като Юлий Москов-сигурно сме на първо место на глава от населението :idea:

Всички го хранят това старче , обаче не е за подценяване. Все пак не знам колко години издава най-тиражния спортен вестник и непрекъснато се вре сред парите ! :) :)

Върни се в “Архив”