Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- BLUE_GIRL1914
- Контакти:
Re: Искам да чуя мнението на Томислав.
Томислав направи коментар, макар и кратък но самата ситуация в Левски от 14 месеца насам е ужасна и каквито и коментари и съвети да слуша батков винаги прави това, което е най-неподходящо за отбора. Сега Левски се нуждае от подкрепа и спокойствие, а аз пожелавам на Томето да има поводи за любимите си минутки на водещия, не знам за вас, но в телефона си имам коментарите му след мачовете с Удинезе и Киево и искам отново да изпитаме подобна радост.
Re: Вие знаете ли какво искате ?
стига реване,дайте шанс на Достанич и Гонзо... и с Мъри беще едно хокане в началото а после какво се оказа,затвори устите на всички..БЪДЕТЕ ЛЕВСКАРИ И СТОЙТЕ ЗАД ОТБОРА СИ...
- BLUE_GIRL1914
- Контакти:
Аз знам точно какво искам. Искам Мъри да се върне в Левски защото това е единствения треньор, който в последните години работи с цялото си сърце за Левски, той първи пристигаше на Герена и последен си тръгваше от там, никой наемник няма да работи толкова всеотдайно за Левски както той и никой няма да обича Левски така както той.
Колкото до велев, той трябваше да бъде уволнен веднага след последния мач с Пирин, а не 5 дена преди най-важното гостуване. Не вярвам някой да недоволства от смяната му, това от което сме недоволни е, че тази смяна идва точно сега.
Колкото до велев, той трябваше да бъде уволнен веднага след последния мач с Пирин, а не 5 дена преди най-важното гостуване. Не вярвам някой да недоволства от смяната му, това от което сме недоволни е, че тази смяна идва точно сега.
Re: Въпрос към Гонзо
стига реване,дайте шанс на Достанич и Гонзо... и с Мъри беще едно хокане в началото а после какво се оказа,затвори устите на всички..БЪДЕТЕ ЛЕВСКАРИ И СТОЙТЕ ЗАД ОТБОРА СИ...
Айде бе всички мрънкахте тука срещу кокала.Аз поне не помня мнение в защита към него.Сега изведнъж 40 еди какви си.Представям си другата седмица ако се издъните кво ще настане тук.Все едно да се махне селския и да почнем да се обвиняваме що го изгонихме.Не се заяждам ама трият се теми а българки имат супер успехи (темата изтрита щото няма общо с левски навярно).
в момента стиуацията в отбора е блато. направо се учудих като отидох след почти година в сектор "б" (след оня мач с БАТЕ реших да си отпочина от безрезервна подкрепа към отбор който показва явно нехайство към публиката си, първоначално докато не ги видя да играят, но после реших, че скоро няма да се случи и го редуцирах до една година) и си изкарах акъла как 20 човека надъхват целия стадион да пее срещу треньора на отбора си който води с 4 на 0 и преди това е спечелил титла в пряк двубой с "вечния си враг" - по-парцалив дори и от неговия отбор. бях на тоя хал миналата година, продължавам да мисля че е (беше) некадърен треньора ни, нека всички разправят какъв левскар и къв човек е бил. и аз съм левскар и аз съм пич, ама не се ангажирам да се правя на треньор.. както и да е, на тая треньорска рокада, това не и беше времето. освен това точно достанич, един всепризнат некадърник, не е фигурата която да оправи отбора в такава екстремна ситуация. оправданията наистина ще са налице, отсега си личи: 1) достанич: аз не съм провел подготовката на отбора, това не е моята селекция, дойдох на пожар; 2) батков: нали направих каквото искаха феновете? 3) софия запад: безмислени плакати с игрословици и анални главоблъсканици. а българския футбол ще продължава да затъва. доживях любимия ми отбор да се изправя срещу анонимен тим от баку и аз да се потя дали ще го отстраним, и, не дай боже ако не - какво може да се случи. а спасение не идва от никъде. българите, наистина сме феноменални алхимици, правим от златото лайна. обърни се, гьоте, в гроба си, твоя доктор фауст има още много хлеб да руча.
Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку
http://www.bakifc.az/en/news/show/2011
Така беше и миналата година в сайта на Жилина
http://www.bakifc.az/en/news/show/2044 Головете на Баку срещу Екранас Алмейда е луд
http://www.bakifc.az/en/news/show/2044 Головете на Баку срещу Екранас Алмейда е луд
Последна промяна от denizli на 24 юли 2009 22:43, променено общо 2 пъти.
-
ss_killer
- Контакти:
Бъдещият Рио Фърдинанд
Ръководството на Славия отказа предложения им от
Левски централен защитник Давид Бистрон. Вчера Дениран Ортега бе даден на
„сините” под наем до нова година като предложение по сделката вкючвало
преминаване на чеха на „Овча купел”.
Бистрон не влиза в плановете на новият старши треньор на Левски Радко Достанич и
за това новото „синьо” ръководство е предложило на бранителя да заиграе при
„белите”.
В крайна сметка нито „белите”, нито футболистът желаят да работят заедно.
В лагера на Славия се чака да пристигне френски футболист на позицията централен
защитник идния понеделник. Защитникът ще изкара пробен период преди да се реши
дали ще му бъде предложен договор.
немога да разбера нали миналата година Вилито настояваше за привличането на Бистрон защо сега не го вземе в Славия,нали беше класен защитник май се оказа нещо като "Рио Фърдинанд"
а този играч щом не иска да отиде доброволно в някой отбор дано да търка пейката,защото Генев и МилиЕВ са по-добри от него за Топузаков и Рабех е ясно
само ЛЕВСКИ И ВСИЧКИ НА РЕВАНША С АЗЕРИТЕ
Левски централен защитник Давид Бистрон. Вчера Дениран Ортега бе даден на
„сините” под наем до нова година като предложение по сделката вкючвало
преминаване на чеха на „Овча купел”.
Бистрон не влиза в плановете на новият старши треньор на Левски Радко Достанич и
за това новото „синьо” ръководство е предложило на бранителя да заиграе при
„белите”.
В крайна сметка нито „белите”, нито футболистът желаят да работят заедно.
В лагера на Славия се чака да пристигне френски футболист на позицията централен
защитник идния понеделник. Защитникът ще изкара пробен период преди да се реши
дали ще му бъде предложен договор.
немога да разбера нали миналата година Вилито настояваше за привличането на Бистрон защо сега не го вземе в Славия,нали беше класен защитник май се оказа нещо като "Рио Фърдинанд"
а този играч щом не иска да отиде доброволно в някой отбор дано да търка пейката,защото Генев и МилиЕВ са по-добри от него за Топузаков и Рабех е ясно
само ЛЕВСКИ И ВСИЧКИ НА РЕВАНША С АЗЕРИТЕ
Последна промяна от ss_killer на 24 юли 2009 21:17, променено общо 1 път.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Re: Фенове на Левски и Цска се излагат в сайта на ФК Баку
Като са прости и едните и другите ,кокво очаквате ?
И аз подкрепям тезата Мъри да се върне на кормилото на Левски,защото в последните години само той направи нещо наистина значимо не само в Левски,а и до някаква степен и в България на клубно ниво,а и работеше много съвестно и всеотдайно,но пак "истинските фенове" го изгониха,както сега изгониха и Велев!От тая гледна точка съм и съгласен с Батков,когато казва,че няма да се дава на някакви си дребни наркопласьорчета,които се опитват да попречат на Левски,защото Левски не е негов или техен,той е на България!