ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 20 яну 2016 17:59

blue avalanche написа:
Beladona написа:А ! Ама, Напольончо от Микре днес е срещнал своето Ватерло ! Хахахаах ! Сега да ви видя фенчета на ДетМаг и Припознаването, къв Литекс че ми дирите ! :) Тия тъпанари от БФС ме изненадаха приятно ! :)

Днес беше направена поредната крачка към превръщането на Литекс в ЦСКА.
Първата крачка беше изваждането на отбора от терена. ;)

Чери , Манджуци и сие не мислят въобще така ! А и повечето фенове сме против всякакви преименуваници !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 яну 2016 18:05

blue avalanche написа:
Beladona написа:А ! Ама, Напольончо от Микре днес е срещнал своето Ватерло ! Хахахаах ! Сега да ви видя фенчета на ДетМаг и Припознаването, къв Литекс че ми дирите ! :) Тия тъпанари от БФС ме изненадаха приятно ! :)

Би ли доразвил тази теза 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 яну 2016 18:05

blue avalanche написа:

И как ще се превърне "Литекс" в ЦСКА? Ако "Спартак" Сф. се прекръсти на "Левски" ще стане ли наистина "Левски"?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 яну 2016 18:07

icko65 написа:
Red joker написа:
icko65 написа:
boabbb написа:
icko65 написа:
boabbb написа:Работите май се разплитат ... Почнаха да се появяват новини за формиране на изцяло нова Висша лига в България, включваща ЦСКА и Локо Сф, както и Литекс, стига всичко да си оправят документално нещата ... Банкови гаранции за 2.5 млн. лв. преди началото на първенството, да има осветление и т.н. :roll: На Киро Гела и Нова явно не им излиза сметката , и ще има раздвижване :?

Що да не се повтори 1950г.?Едно време като деца ако не тръгне добре дадена игра тарикатчетата викаха:Абе я дай да почнем наново! :) Че и тия сега..Колко му е.

Защо да не се :?: Хората са платили милиони за ТВ права - защо :?: За да ви гледат картофената нива на "Тича" :?:

Споко!Напролет сменят тревата и слагат осветление и...мачкаме!А...и ЦСКА Литекс и Локо Сф да влязат в Лигата като ОНВ2 ОНВ3 и ОНВ4! :P

А бе ,от къде това самочувствие :roll: Та вие сте само част от пълнежа на „А“ група от както съществува:idea:

От морето ни е самочувствието.Проблем?Пълнежа преди вас е шампион и така си остава за вечни времена!Ние сме началото и края!

Е ми играйте водна топка тогава 8-)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 яну 2016 18:11

Кашчей написа:
blue avalanche написа:

И как ще се превърне "Литекс" в ЦСКА? Ако "Спартак" Сф. се прекръсти на "Левски" ще стане ли наистина "Левски"?!

На тебе пък, реката ли ти дава сила :!: :?: ... :mrgreen:Не е ли време да смениш влечугото с друга изгъ.зица :roll:
Последна промяна от Red joker на 20 яну 2016 18:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 яну 2016 18:13

Red joker написа:
blue avalanche написа:

Що ти е друг да ти я развива, ти нали толкова време за това жадуваш и ни убеждаваш :mrgreen:

ПП- За да не се връщам и да ти отговарям на друг пост го правя тук:
-Знам, че най-умните и красиви, най-достойните и верни фенове сте припознавачите, но си спести опитите си да ме "жилнеш" с противогази, Дунав мост, комарите по Дунава и всякакви подобни излияния, които показват само бедна осведоменост и никакво познаване на Русе и обстановката в него!
Сега бягай да прекръстиш бул. "Др. Цанков на бул. "Витоша", или "Мария Луиза" и може стадионът ви да се намери на мястото на "Св. Неделя"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 яну 2016 18:16

Кашчей написа:
Red joker написа:
blue avalanche написа:

Що ти е друг да ти я развива, ти нали толкова време за това жадуваш и ни убеждаваш :mrgreen:

ПП- За да не се връщам и да ти отговарям на друг пост го правя тук:
-Знам, че най-умните и красиви, най-достойните и верни фенове сте припознавачите, но си спести опитите си да ме "жилнеш" с противогази, Дунав мост, комарите по Дунава и всякакви подобни излияния, които показват само бедна осведоменост и никакво познаване на Русе и обстановката в него!
Сега бягай да прекръстиш бул. "Др. Цанков на бул. "Витоша", или "Мария Луиза" и може стадионът ви да се намери на мястото на "Св. Неделя"!

Може и на „Павлово“ ,до пристанището :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 яну 2016 20:48

Гришата да внимава какво прави... тая пародия дето я разигра с Ловеч само да има наглостта да намеси ЦСКА София! Не искам на моя клуб да му бъде лепнато петно за цял живот! Внимавай какво правиш само! ЦСКА СОФИЯ Е РЕЛИГИЯ ЗА МЕН... не е случаен отбор с които да си правиш смесици и прекръствания!
@ НЕ ИСКАМ "ЛИТЕКС" НА АРМИЯТА ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА!

ПП На секундата се отказвам да подкрепя такова нещо! Това никога няма да бъде припознато, ако ще и какво ще става!
@ Отказвам се от футбола, ако ГГ направи смеска, пребоядисване, прекръстване и т.н... аз подкрепям само и единствено ЦСКА София от 1948!

Не цапай името на най-великия и славен футболен клуб в България, Гриша!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 яну 2016 21:08

Teo написа:Гришата да внимава какво прави... тая пародия дето я разигра с Ловеч само да има наглостта да намеси ЦСКА София! Не искам на моя клуб да му бъде лепнато петно за цял живот! Внимавай какво правиш само! ЦСКА СОФИЯ Е РЕЛИГИЯ ЗА МЕН... не е случаен отбор с които да си правиш смесици и прекръствания!

ПП На секундата се отказвам да подкрепя такова нещо! Това никога няма да бъде припознато, ако ще и какво ще става!
@ Отказвам се от футбола, ако ГГ направи смеска, пребоядисване, прекръстване и т.н... аз подкрепям само и единствено ЦСКА София от 1948!

Понеже ЦСКА хич не се е смесвало,пребоядисвало и прекръствало през годините...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 яну 2016 21:11

blue avalanche написа:
Teo написа:Гришата да внимава какво прави... тая пародия дето я разигра с Ловеч само да има наглостта да намеси ЦСКА София! Не искам на моя клуб да му бъде лепнато петно за цял живот! Внимавай какво правиш само! ЦСКА СОФИЯ Е РЕЛИГИЯ ЗА МЕН... не е случаен отбор с които да си правиш смесици и прекръствания!

Понеже ЦСКА хич не се е смесвало,пребоядисвало и прекръствало през годините...

Имали сме обединявания, никога прекръстване... ако намесиш годината 1985 беше временно и наложено от тогавашното управление!
@ Аз не симпатизирам на никой друг клуб освен на ЦСКА! Отказвам се веднага от футбола, ако Гришката е замислил тая пародия дето разигра декември месец :idea:

Върни се в “Архив”