MuFc1878 написа:Ясно е, че пак ще омаже всичко. Фетел и момчетата от Макларън...... а Ферари пак с ново предно крило. Експериментите продължават.
Рано е за прогнози, след втората тренировка може да се види по-ясно
Може пък Масиньо да изригне
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Ясно е, че пак ще омаже всичко. Фетел и момчетата от Макларън...... а Ферари пак с ново предно крило. Експериментите продължават.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
enguerino написа:Boring
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:enguerino написа:Boring
днес Шумата с настройките за дъжд ще видиш кво ще ги прави![]()
![]()
megan fox написа:И днес няма да го дочакаш. Шумката вече остаря и не е онзи пилот, който спечели 7-те световни титли...
megan fox написа:И днес няма да го дочакаш. Шумката вече остаря и не е онзи пилот, който спечели 7-те световни титли...
THE G.A.M.E написа:Абе Фелипов ( както би се изразил чичо Митко ...) ... Що не направи вчера опит за бърза обиколка ?
![]()
Цял сезон това не е било ... Пилот на Ферари да не направи поне 1 опит за бърза обиколка във финалната фаза от квалификациите ...
JackPackage написа:Е направи...нали затова е 7ми...![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта