Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Защо държавата помага на всички освен на ЦСКА?

Мнениеот thebully » 05 юли 2013 16:25

Хахахаха,държавата била ни помагала,ще се пукна от смях,абе вие червените съвсем изтрещяхте :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Айде до авторчето на темата ако може да ми отговори:С какво държавата е помогнала на ФК Черно Море Варна???Не се напрягай,отговора е с "НИЩО" не е помогнала
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 05 юли 2013 16:29

Genius. написа:Държавата се страхува от ЦСКА ФАКТ!

Направо и треперят гаШТитИ на държавата-ФАК...т
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 05 юли 2013 16:31

Red Warrior написа:Очаквам сериозни отговори, а не клинични сличаи. Плюс това не говорим за БФС, а за държавата.

Каквато темата такива и отговорите ;)
Поредната безумна и излишна тема :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 юли 2013 16:36

Вие сте едни МИШКИ и никой не се страхува от вас,ясно ли е?Начупиха една празна сграда,веднага опандизиха КЕЛЕМЕТАТА,напънаха ги изотзад в ареста :mrgreen: и повече ни хък ни мък?Едно стъкло на бащите си от Титан така и не счупихте по същата причина!Един Цимбик ви бие шамари където ви хване и не го е страх от вас,че държавата ли?Хахахахаха,живейте,живейте с болните бръщолявения на комунизма,затова сте на това дередже другари комунисти,пардон - социалисти и депесари(резаци).Вие въобще не сте фактор,никога не сте били,няма и да бъдете!Клуб създаден с цел "прослава на комунистическите идеали" НЯМА бъдеще в една нормална демократична страна!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 05 юли 2013 16:40

ShooterMan написа:-5 години поредни ви оставят в А група,вместо да ви сиктирдосат!!!
- 40 ГОДИНИ КРАДЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ИРГАЧИ,БЕЗНАКАЗАНО ОТ ВСЕКИ ПО ДЪРЖАВНА ЛИНИЯ!!!Всичките ви измислени успехи са плод на тези играчи - Червения,Божил Колев,Джони Велинов,Иван Василев - ЗАГРАБЕНИ от Черно Море,Стойчо Младнов,Петър Жеков - ЗАГРАБЕНИ от Берое....НЕЩО СЪЗДАЛ ЛИ Е ЦСКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНИЕ,А САМО МАЙ Е КРАЛ И ГРАБИЛ???АМИ ПЛАТЕТЕ СИ СЕГА СМЕТКАТА ЗА 40 ГОДИШНИТЕ ГРАБЕЖИ И ВЕРСИИ!!!
-Държавата НЕЗАКОННО вларва ЦСКА в А група!!!Редно е,когато е дошла новата власт и е заклеймила комунистическите престъпления,то най-голямото спортно такова - ЦСКА да бъде сиктирдосано директно още през 1989 в Зоните!

Впрочем мисля,че е редно да се създаде комисия,която да оцени цените на играчи като Колев,Жеков,Младенов и сие ОТКРАДНАТИ играчи и да ОСЪДИ ЦСКА да плати тези играчи на клубовете им или федерацията да АНУЛИРА успехите на клуба през годините в които тези играчи са играли

Понеже даваш идеи за разни комисии, защо не вземеш да напишеш поименно всички които сме откраднали, колко от тях мразят ЦСКА и се проклинат че са играли с червената фанелка??
Очаквам да ми затворите устата като ми докажете че поне 30 процента съжаляват за това!!!

А за 5 те години си напълно прав, но този въпрос към Митко Ивчо и Перуканчо, аз също бих предпочел да бяхме почнали на чисто от окръжните групи с юноши Българчета и сега вече щяхме да сме в елита, но както казах сметките на тези тримата управници им излезе крива .........
Последна промяна от florentin_petre на 05 юли 2013 16:46, променено общо 1 път.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 юли 2013 16:46

Когато се прави паралел между собствеността, начина на ползване и стопанисване на стадион "Георги Аспарухов" и "Армията" не трябва да се пропуска "дребния" факт, че "Левски" е имал свой собствен стадион още през 1934 г., който в началото на 50-те години на миналия век е разрушен във връзка с построяването на националния стадион "Васил Левски", без клубът да получи някаква компенсация за разрушената собственост. Отборът временно играе и тренира на стадион "Юнак", после на игрище "Динамо" (терен от сгурия, без трибуни и с дъсчена ограда - сега това е плувен комплекс "Спартак") чак до 1963 г....8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 юли 2013 16:48, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 05 юли 2013 16:46

florentin_petre написа:
ShooterMan написа:-5 години поредни ви оставят в А група,вместо да ви сиктирдосат!!!
- 40 ГОДИНИ КРАДЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ИРГАЧИ,БЕЗНАКАЗАНО ОТ ВСЕКИ ПО ДЪРЖАВНА ЛИНИЯ!!!Всичките ви измислени успехи са плод на тези играчи - Червения,Божил Колев,Джони Велинов,Иван Василев - ЗАГРАБЕНИ от Черно Море,Стойчо Младнов,Петър Жеков - ЗАГРАБЕНИ от Берое....НЕЩО СЪЗДАЛ ЛИ Е ЦСКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНИЕ,А САМО МАЙ Е КРАЛ И ГРАБИЛ???АМИ ПЛАТЕТЕ СИ СЕГА СМЕТКАТА ЗА 40 ГОДИШНИТЕ ГРАБЕЖИ И ВЕРСИИ!!!
-Държавата НЕЗАКОННО вларва ЦСКА в А група!!!Редно е,когато е дошла новата власт и е заклеймила комунистическите престъпления,то най-голямото спортно такова - ЦСКА да бъде сиктирдосано директно още през 1989 в Зоните!

Впрочем мисля,че е редно да се създаде комисия,която да оцени цените на играчи като Колев,Жеков,Младенов и сие ОТКРАДНАТИ играчи и да ОСЪДИ ЦСКА да плати тези играчи на клубовете им или федерацията да АНУЛИРА успехите на клуба през годините в които тези играчи са играли

Понеже даваш идеи за разни комисии, защо не вземеш да напишеш поименно всички които сме откраднали, колко от тях мразят ЦСКА и се проклинат че са играли с червената фанелка??
Очаквам да ми затворите устата като ми докажете че поне 30 процента съжаляват за това!!!

Едното не оправдава другото!
Това,че не се оплакват не ви оправдава,че сте ги откраднали,като сливналии и Анисе в по-новата история!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 юли 2013 16:47

Captain Stottlemeyer написа:
Red Warrior написа:Може ли някой да ми даде логичен отговор на въпроса - защо държавата помага на всички клубове освен на ЦСКА? Само на червените искат наем за базата....Въпроса ми е само един, при това сериозен - защо?

Най-напред се информирай, дали клубът плаща наем за базата, откога е договорът със спортното министерство за безвъзмездно ползване, защо влиза в сила толкова късно и т.н., а след това задавай въпроси... ;)

Даже БФС се сецна по -въпроса, де бяха толкоз години:

Павел Колев:
"Проблемите на ЦСКА, които виждаме в момента, не са от вчера, а са натрупвани с години. Това е единственият клуб от такъв ранг, принуден да плаща наем за стадиона си", уточни той и допълни, че това говори достатъчно за отношението на държавата към спорта. "Стига се дотук, защото страната никога не е имала смислена политика за спорта, а футболът е останал на самотек. Трябва да има диалог между институциите, да се работи в правилната посока. Трябва да се избегне това, което се случва с ЦСКА, да се повтори с друг клуб, защото кризата е навсякъде."
Изображение

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=435580
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 юли 2013 16:49

Captain Stottlemeyer написа:Когато се прави паралел между собствеността, начина на ползване и стопанисване на стадион "Георги Аспарухов" и "Армията" не трябва да се пропуска "дребния" факт, че "Левски" е имал свой собствен стадион още през 1934 г., който в началото на 50-те години на миналия век е разрушен във връзка с построяването на националния стадион "Васил Левски", без клубът да получи някаква компенсация за разрушената собственост. Отборът временно играе и тренира на стадион "Юнак", после на игрище "Динамо" (терен от сгурия, без трибуни и с дъсчена ограда, сега плувен комплекс "Спартак") чак до 1963 г....8-)

Че какво общо има ПФК Левски 1914 с оня Левски от Могилката и собствеността му? Я по-кротко... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 05 юли 2013 16:54

pampi написа:
Captain Stottlemeyer написа:Когато се прави паралел между собствеността, начина на ползване и стопанисване на стадион "Георги Аспарухов" и "Армията" не трябва да се пропуска "дребния" факт, че "Левски" е имал свой собствен стадион още през 1934 г., който в началото на 50-те години на миналия век е разрушен във връзка с построяването на националния стадион "Васил Левски", без клубът да получи някаква компенсация за разрушената собственост. Отборът временно играе и тренира на стадион "Юнак", после на игрище "Динамо" (терен от сгурия, без трибуни и с дъсчена ограда, сега плувен комплекс "Спартак") чак до 1963 г....8-)

Че какво общо има ПФК Левски 1914 с оня Левски от Могилката и собствеността му? Я по-кротко... 8-)

Може би нещо малко,ама съществено :)
По твойта логика аз пък да те питам какво е общото на сегашното четрибуквие и предишното ( от преди 1989 г.) и колко са ви титлите през последните 25 години,а после да ми кажеш защо имате три звезди над петлоъчката?

Върни се в “Архив”