Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Genius. написа:Държавата се страхува от ЦСКА ФАКТ!
Red Warrior написа:Очаквам сериозни отговори, а не клинични сличаи. Плюс това не говорим за БФС, а за държавата.
ShooterMan написа:-5 години поредни ви оставят в А група,вместо да ви сиктирдосат!!!
- 40 ГОДИНИ КРАДЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ИРГАЧИ,БЕЗНАКАЗАНО ОТ ВСЕКИ ПО ДЪРЖАВНА ЛИНИЯ!!!Всичките ви измислени успехи са плод на тези играчи - Червения,Божил Колев,Джони Велинов,Иван Василев - ЗАГРАБЕНИ от Черно Море,Стойчо Младнов,Петър Жеков - ЗАГРАБЕНИ от Берое....НЕЩО СЪЗДАЛ ЛИ Е ЦСКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНИЕ,А САМО МАЙ Е КРАЛ И ГРАБИЛ???АМИ ПЛАТЕТЕ СИ СЕГА СМЕТКАТА ЗА 40 ГОДИШНИТЕ ГРАБЕЖИ И ВЕРСИИ!!!
-Държавата НЕЗАКОННО вларва ЦСКА в А група!!!Редно е,когато е дошла новата власт и е заклеймила комунистическите престъпления,то най-голямото спортно такова - ЦСКА да бъде сиктирдосано директно още през 1989 в Зоните!
Впрочем мисля,че е редно да се създаде комисия,която да оцени цените на играчи като Колев,Жеков,Младенов и сие ОТКРАДНАТИ играчи и да ОСЪДИ ЦСКА да плати тези играчи на клубовете им или федерацията да АНУЛИРА успехите на клуба през годините в които тези играчи са играли
florentin_petre написа:ShooterMan написа:-5 години поредни ви оставят в А група,вместо да ви сиктирдосат!!!
- 40 ГОДИНИ КРАДЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ИРГАЧИ,БЕЗНАКАЗАНО ОТ ВСЕКИ ПО ДЪРЖАВНА ЛИНИЯ!!!Всичките ви измислени успехи са плод на тези играчи - Червения,Божил Колев,Джони Велинов,Иван Василев - ЗАГРАБЕНИ от Черно Море,Стойчо Младнов,Петър Жеков - ЗАГРАБЕНИ от Берое....НЕЩО СЪЗДАЛ ЛИ Е ЦСКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНИЕ,А САМО МАЙ Е КРАЛ И ГРАБИЛ???АМИ ПЛАТЕТЕ СИ СЕГА СМЕТКАТА ЗА 40 ГОДИШНИТЕ ГРАБЕЖИ И ВЕРСИИ!!!
-Държавата НЕЗАКОННО вларва ЦСКА в А група!!!Редно е,когато е дошла новата власт и е заклеймила комунистическите престъпления,то най-голямото спортно такова - ЦСКА да бъде сиктирдосано директно още през 1989 в Зоните!
Впрочем мисля,че е редно да се създаде комисия,която да оцени цените на играчи като Колев,Жеков,Младенов и сие ОТКРАДНАТИ играчи и да ОСЪДИ ЦСКА да плати тези играчи на клубовете им или федерацията да АНУЛИРА успехите на клуба през годините в които тези играчи са играли
Понеже даваш идеи за разни комисии, защо не вземеш да напишеш поименно всички които сме откраднали, колко от тях мразят ЦСКА и се проклинат че са играли с червената фанелка??
Очаквам да ми затворите устата като ми докажете че поне 30 процента съжаляват за това!!!
Captain Stottlemeyer написа:Red Warrior написа:Може ли някой да ми даде логичен отговор на въпроса - защо държавата помага на всички клубове освен на ЦСКА? Само на червените искат наем за базата....Въпроса ми е само един, при това сериозен - защо?
Най-напред се информирай, дали клубът плаща наем за базата, откога е договорът със спортното министерство за безвъзмездно ползване, защо влиза в сила толкова късно и т.н., а след това задавай въпроси...
Captain Stottlemeyer написа:Когато се прави паралел между собствеността, начина на ползване и стопанисване на стадион "Георги Аспарухов" и "Армията" не трябва да се пропуска "дребния" факт, че "Левски" е имал свой собствен стадион още през 1934 г., който в началото на 50-те години на миналия век е разрушен във връзка с построяването на националния стадион "Васил Левски", без клубът да получи някаква компенсация за разрушената собственост. Отборът временно играе и тренира на стадион "Юнак", после на игрище "Динамо" (терен от сгурия, без трибуни и с дъсчена ограда, сега плувен комплекс "Спартак") чак до 1963 г....
pampi написа:Captain Stottlemeyer написа:Когато се прави паралел между собствеността, начина на ползване и стопанисване на стадион "Георги Аспарухов" и "Армията" не трябва да се пропуска "дребния" факт, че "Левски" е имал свой собствен стадион още през 1934 г., който в началото на 50-те години на миналия век е разрушен във връзка с построяването на националния стадион "Васил Левски", без клубът да получи някаква компенсация за разрушената собственост. Отборът временно играе и тренира на стадион "Юнак", после на игрище "Динамо" (терен от сгурия, без трибуни и с дъсчена ограда, сега плувен комплекс "Спартак") чак до 1963 г....
Че какво общо има ПФК Левски 1914 с оня Левски от Могилката и собствеността му? Я по-кротко...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 29 госта