Serie "A"(Сезон 2013/2014)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2013/2014)

Мнениеот enguerino » 06 окт 2013 10:47

В дербито на прическите снощи Жервиньо размаза Перейра.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 06 окт 2013 11:27

Не си прав Дюри, Рома не игра слабо. И определено има шанс за нещо голямо. Впрочем Сторм, Рома не завърши кой знае колко пред Интер лани, но определено си е кандидат за титлата ;)
Деветото място не означава, че не можеш да спечелиш скудетото, а само, че трябва да свършиш много, ама наистина много работа за да го направиш. Както и да е, за сега скудетото не ни е приоритет, особено след тази тежка загуба. За мен при втория гол съдията сбърка, със сигурност фалът беше извън наказателното. За отменения гол, мисля, че отсъждането беше напълно нормално, в тези ситуации винаги се свири фал срещу вратаря, дори и без да си го докоснал, а само да си пръднал в близост до него. Със сигурност ще се намерят аналогични ситуации свирени и за нас...
Много слаба ефективност пред гола за нашите. Толкова слаба, че е по-правилно да го кажем дефективност пред гола :evil:
Поне по отношение на програмата имаме плюса, че вече изиграхме дербита с три от конкурентите за тройката - Рома, Фио и Сасуоло :mrgreen:
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 окт 2013 11:39

Флоренци "мустака" ли показа?
Целият свят е срещу Батков :lol:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 окт 2013 11:56

Авалокитешвара написа:Не си прав Дюри, Рома не игра слабо. И определено има шанс за нещо голямо. Впрочем Сторм, Рома не завърши кой знае колко пред Интер лани, но определено си е кандидат за титлата ;)
Деветото място не означава, че не можеш да спечелиш скудетото, а само, че трябва да свършиш много, ама наистина много работа за да го направиш. Както и да е, за сега скудетото не ни е приоритет, особено след тази тежка загуба. За мен при втория гол съдията сбърка, със сигурност фалът беше извън наказателното. За отменения гол, мисля, че отсъждането беше напълно нормално, в тези ситуации винаги се свири фал срещу вратаря, дори и без да си го докоснал, а само да си пръднал в близост до него. Със сигурност ще се намерят аналогични ситуации свирени и за нас...
Много слаба ефективност пред гола за нашите. Толкова слаба, че е по-правилно да го кажем дефективност пред гола :evil:
Поне по отношение на програмата имаме плюса, че вече изиграхме дербита с три от конкурентите за тройката - Рома, Фио и Сасуоло :mrgreen:

Aбсолютно и аз това се опитах да обясня на Дюри-то, но той афектиран(нормално) не го прие и почна да се бунтува и агресира... :)
Рома си владееха мача от началото до края, като головете говорят сами по себе си, а второто можеха да ги качат и на шейната с още 2-3 парцала...Ако сравниш промените в двата отбора за едно лято и привлечените футболисти се вижда огромна разлика от Ляич, Стротман, Бенатия и Майкон и Белфодил, Икарди, Кампаняро...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

haha

Мнениеот haha » 06 окт 2013 12:48

Няма ги съдиите от времето на Манчини и Моуриньо и логично Интер пука гумите. ;) А в мача Милан- Ювентус не му завиждам на рефера- дузпи ли да дава, голове от засади ли да пуска, няма да му е лесно на човека. :(
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 окт 2013 13:59

Ей haha ли си maha ли си, защо говориш наизуст само не знам, къде при Моуриньо са ни бутали? При Манчини особено през 2007г. тогава да, но след това отбора се сработи и започнахме да си бием честно. Точно при Моуриньо се опитваха да ни спрат хегемонията. Да имаше и тогава грешки в 2-3 мача, но те не повлияха на крайиния победител, да ти напомням ли за мача с Милан, където ни изгониха 2-ма играчи + измислена дузпа? Ами мача със Сампдория и жеста на Жозе с ръцете, все едно е с белезници? Като ще говорим за буталния, да говорим и за такива в наш ущърб, защото и те не бяха никак малко. Рома и тази година няма да станат шампиони, защото нямат манталитет и ще се издънят в най напечените моменти, както го правиха, докато ние се гаврихме с тях и все завършваха втори. Ювентус ще е шампион, защото е най-постоянен и най-важното вече е кален в големите битки и няма да насират, както ще го направят Рома и то още следващия кръг срещу Наполи.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 окт 2013 14:04

Авалокитешвара написа:Не си прав Дюри, Рома не игра слабо. И определено има шанс за нещо голямо. Впрочем Сторм, Рома не завърши кой знае колко пред Интер лани, но определено си е кандидат за титлата ;)

Аз не съм казал, че са играли слабо, просто имаха много голяма доза късмет, онази тупалка на Гуарин ако беше влязла, мача придобиваше друг облик, нашите щяха да се надъхат още повече и една защита когато се е пропукала веднъж, ще го направи и втори път и съм на 50% сигурен, че мача най-малкото щеше да си иде равен. Рома имаха точно 4 чисти положения, вкараха си 3 и мача приключи още през първото полувреме. Глупави и не до там необмислени действия както на Ранокия, така и на Перейра предрешиха срещата рано рано.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 06 окт 2013 14:29

Тия Парма са уникално некадърни :x

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 окт 2013 15:20

Eбаси якия мач на "Енио Тардини" Парма с човек по малко ще бият Сасуоло..А Касано все още има живец и желание за игра..
Сасуоло имаха положения дори и греда удариха..

п.с Червен и за гостите мача свърши !.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 06 окт 2013 18:59

Тръпна в очакване на титаничния сблъсък Мунтари - Асамоа 8-) :mrgreen:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer