Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Може на някой да му прозвучи еретично , но аз се радвам че Калво манекена изчезна от Левски. Отвреме на време правеше по нещо хубаво , но през останалото време си беше неефективен и само ръкомахаше , плюс това след 60-ата минута се измаряше и трябваше да го сменят .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
zlobul написа:за мен това момче (Шаешу) е играч -половин отбор . Изгледах доста мачове на Черноморец и всеки път оставах очарован от играта му . Това е най силния футболист в А-група , макар всички да "пищят" за Мораеш . Видя се че Мораеш го "няма никакъв" в малкото истински мачове които изигра отборът му .
Все се надявам в последния момент нашите да обявят за привличането на двете звезди на "акулите" -Шаешу и Асис . Все пак вчера споменаха за централен нападател и атакуващ полузащитник , като мисля , че Шаешу е национал , а Тоньо каза , че единият от двамата е национал на страната си .
Искрено се надявам да става дума за тях .
Шаешу не е национал, но се надявам да е точно атакуващия халф за които се анонсира.
- Заклет Левскар
zlobul написа:" Блу " айде да не внасяш нотки на напрежение . Това нашето си е в сферата на догадките . Никой твърдо не е казал , че Шаешу ще идва та да пишеш по този начин .
Плюс това сам казваш -това е България . Представи си че Левски се разбере с акулите за 300 000 и голя процент от бъдщ трнсфер ...кво правим тогава ?
Ами те Акулите от такова споразумение за голям процент така са си напатили, че едва ли ще се вържат.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
- tzvetan_tee
- Контакти:
Заклет Левскар написа:zlobul написа:" Блу " айде да не внасяш нотки на напрежение . Това нашето си е в сферата на догадките . Никой твърдо не е казал , че Шаешу ще идва та да пишеш по този начин .
Плюс това сам казваш -това е България . Представи си че Левски се разбере с акулите за 300 000 и голя процент от бъдщ трнсфер ...кво правим тогава ?
Ами те Акулите от такова споразумение за голям процент така са си напатили, че едва ли ще се вържат.
Черноморец продадоха Жужу за над 600 000 евро. Как мислите, че Шеашу, който според мен е по-добър ще го вземем за 300 000... няма как да стане за жалост. Според мен в крайна сметка Черноморец ще шитнат Аатиф в някой западен отбор или Турция за около 750 000 евро

КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
BLUE CHAMPIONS написа:Пичове, върнете се в действителноста, намираме се в България и любимия ни отбор е Левски...не е Лион или Ливърпул. За средноевропейски стандарти сме си беден клуб!На тезгяха за продажба са сложени Шаешу, Асис, Яник Боли, Терзиев, Цонков, Венци Христов. За първите двама от клуба очакват поне 1,5 милиона евро. Това на практика е целият гръбнак на отбора през миналия сезон.
От къде да ги изкопаем тези 800к евро за шаешу, еле пък милион и половина и за асис? Стига детска фенщина...искал някой Шаешу, недойдел ли значи от ръководството нищо не било ставало...
Нали Тонев каза че ще спести около 50к от лимита който САМ си е поставил

longur написа:Аз ще съм доволен и никой повече да не вземем.Футболистите които имаме не са лоши.Бате Борисов с подобни и по-слаби какво направи.Проблема беше ,че който дойде при нас само му пада формата.Най много се радвам за Пелето - пълни дупки всякакви и за Прохазка дано стане новия Цихмеиструк. Надявам се да вземем и Шаешу и да разкарат Башлиев ,Йовов да влиза само при 3-0 за нас,възраста не е показателна но вече си му оказва влияние,позагубил е доста от дрибъла си.
Според мен Йовов не трябва да влиза никога по добре при 3-0 да влиза Вутов или някой друг юноша но не и тази пенсия
- BLUE CHAMPIONS
И в крайна сметка какво искаме?,май не знаем и ние- да вземаме играчи и да градим отбор поне за 2-3 години напред или да им договаряме %-ите и да ги слагаме на сергията след 1-ия сезон? Айде да не ставаме като абревиатурата на които вече и ценностната система е загубена
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:И в крайна сметка какво искаме?,май не знаем и ние- да вземаме играчи и да градим отбор поне за 2-3 години напред или да им договаряме %-ите и да ги слагаме на сергията след 1-ия сезон? Айде да не ставаме като абревиатурата на които вече и ценностната система е загубена
Това с граденето го видяхме как стана. 2-3 години градиме, нищо не става и накрая ги махаме за жълти стотинки или остават да си вземат заплати. По-добре Гарата за една година, отколкото някой, с който ще "градим"..
Според мен няма да вземем Шаешу, Черноморец ще го продаде мн по-изгодно в Турция.Не мисля, че е болка за умиране, че няма да го привлечем, сигурен съм че има и по-добри футболисти от него за такива пари и се надявам да ни изненадат приятно със следващите трансфери.Естествено, че ще бъда доволен ако дойде Шаешу, но се си мисля, че и другите, които привлечем ще са класни състезатели и не по-лоши от него.
Последна промяна от SAMP на 15 юни 2012 11:13, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
konvoec написа:BLUE CHAMPIONS написа:И в крайна сметка какво искаме?,май не знаем и ние- да вземаме играчи и да градим отбор поне за 2-3 години напред или да им договаряме %-ите и да ги слагаме на сергията след 1-ия сезон? Айде да не ставаме като абревиатурата на които вече и ценностната система е загубена
Това с граденето го видяхме как стана. 2-3 години градиме, нищо не става и накрая ги махаме за жълти стотинки или остават да си вземат заплати. По-добре Гарата за една година, отколкото някой, с който ще "градим"..
Аз като видях гонзо как гради 3 години , чак ми стана лошо . Всеки трансферен прозорец взимаше по 10 ментета , а юноша на клуба не помириса терен .
Няма лошо да се налагат таланти , но трябва да има такива . След като няма се налага да купуваш . А това с ценностната система не важи за всички левскари .
Гледайки изявите на гугутката , разни там шефове на СЗ се чудя дали тия ходят на мачовете на Левски заради отбора или заради нещо друго

ПП Твърдо за връщането на Тепсиев , а тоя "позор" гугутката трябва да му се забрани да се показва по каквито и да е мероприятия . Този показва какво трябва да НЕ е един фен на Левски .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".