Славия поиска Виктор Генев от Левски
24 юли 2009 14:09
Автор: Георги А. Стоянов Фотограф: Десислава Комарова
Новият спортен директор на сините Георги Иванов потвърди, че шампионите имат договорка да дадат футболист на белите
Столичният Славия иска да привлече в редиците си защитникът на Левски Виктор Генев. Това обяви президентът на белите Венци Стефанов.
Новият спортен директор на сините Георги Иванов пък потвърди пред Дарик радио, че имат договорка да дадат футболист на тима от Овча купел, но отказа да назове конкретно име.
"Вили Вуцов не иска никой от чужденците в Левски - Давид Бистрон и Рашид Тиберканин. Те със сигурност няма да играят в Славия. Той желае Виктор Генев", заяви по този повод шефът на белите.
"Иначе дадох Ортега на Левски, за да помогне на тима да влезе в Шампионската лига. Ак отова стане футболът ни ще бъде добре, а и Вили Вуцов прецени, че можем да се справим и без него през първия полусезон при положение, че разполагаме с Тодор Колев и Дубала", каза още той.
Както е известно, Виктор Генев трудно би се преборил за титулярно място на "Георги Аспарухов през новия сезом, в конкуренцията на Юсеф Рабех, Елин Топузаков и Шакиб Бензукан.
Ако този трансфер бъде осъществен, това рязко ще контрастира с вчерашното мнение на собственика на шампионите - адвокат Тодор Батков, който обяви, че приоритет на отбора ще бъде налагане на юноши и дори даде за пример именно Генев, който за сега бил единственият футболист от школата, който е почти готов да заиграе в първия отбор.
Ако е за преотстъпване е добро решение,но ако става въпрос за продажба ще е поредната грешка на Батков,що се отнася до трансферите.Тоя Ортега със сигурност е с класа под Жоб,но на Батков не му се даваха повече пари за заплата,затова сега ще загуби над 20 пъти по-вече.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Славия поиска Виктор Генев от Левски
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
- delqnski47
- Контакти:
Re: СИНЬОТО РАДИО С ИЗВЪНРЕДЕН ГОНГ В 1 ЧАСА
Абе вижте според мен това е наистина глупаво собствениците на гонг(които са от ''Левски'') да го правят ''синьо'' радиото,тъй като могат да загубят много слушатели по този начин!Според мен обаче за ЦСКА няма кой знае какво да се каже,тъй като още не сме започнали официалните мачове!Я да се поставим на мястото на Литекс....за тях пък изобщо нищо не се говори!Единственото важно което става в ЦСКА в момента е това за картотеките на играчите,които гонг следи!
П.П Въпреки всичко спортал е на светлинни години пред гонг!Там можеш да се сдобиеш с повече информация
П.П Въпреки всичко спортал е на светлинни години пред гонг!Там можеш да се сдобиеш с повече информация

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:...П.П Въпреки всичко спортал е на светлинни години пред гонг!Там можеш да се сдобиеш с повече информация...
Да.
Забелязах, че от доста време насам Гонг направо спи за някои новини.
Може би не им достига персонал.
Последна промяна от ehh на 24 юли 2009 16:20, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
А аз пожелавам на Литекс и Черно море да сложат " грандовете " там където им е отдавна мястото.Защото в тези 2 отбора се работи,а в Цска и Левски само се говори.
Re: Славия поиска Виктор Генев от Левски
lakito7 написа:Славия поиска Виктор Генев от Левски
24 юли 2009 14:09
Автор: Георги А. Стоянов Фотограф: Десислава Комарова
Новият спортен директор на сините Георги Иванов потвърди, че шампионите имат договорка да дадат футболист на белите
Столичният Славия иска да привлече в редиците си защитникът на Левски Виктор Генев. Това обяви президентът на белите Венци Стефанов.
Новият спортен директор на сините Георги Иванов пък потвърди пред Дарик радио, че имат договорка да дадат футболист на тима от Овча купел, но отказа да назове конкретно име.
"Вили Вуцов не иска никой от чужденците в Левски - Давид Бистрон и Рашид Тиберканин. Те със сигурност няма да играят в Славия. Той желае Виктор Генев", заяви по този повод шефът на белите.
"Иначе дадох Ортега на Левски, за да помогне на тима да влезе в Шампионската лига. Ак отова стане футболът ни ще бъде добре, а и Вили Вуцов прецени, че можем да се справим и без него през първия полусезон при положение, че разполагаме с Тодор Колев и Дубала", каза още той.
Както е известно, Виктор Генев трудно би се преборил за титулярно място на "Георги Аспарухов през новия сезом, в конкуренцията на Юсеф Рабех, Елин Топузаков и Шакиб Бензукан.
Ако този трансфер бъде осъществен, това рязко ще контрастира с вчерашното мнение на собственика на шампионите - адвокат Тодор Батков, който обяви, че приоритет на отбора ще бъде налагане на юноши и дори даде за пример именно Генев, който за сега бил единственият футболист от школата, който е почти готов да заиграе в първия отбор.
Ако е за преотстъпване е добро решение,но ако става въпрос за продажба ще е поредната грешка на Батков,що се отнася до трансферите.Тоя Ортега със сигурност е с класа под Жоб,но на Батков не му се даваха повече пари за заплата,затова сега ще загуби над 20 пъти по-вече.
Аз пък все си мисля, че генев може да бъде налаган и в момента в титулярния състав на ЛЕВСКИ, преотстъпване в Славия ще е супер тъпо, по - добре да играе при нас като резерва и от другия сезон титулярче, особено след като на Рабех му изтича договора догодина!
- maximalniq
- Контакти:
Според мен е по-добре да трупа опит в Славия,от колкото да седи резерва при нас.

може да иде в Славия, защото си мисля, че ще свърши много работа, както и треньора. Според мене Вили Вуцов тая година много добре ще ръководи Славия.
Аз съм съгласен да отиде под наем в Славия.Много хляб има в това момче, но му трябват мачове за самочувствие.Тази година, просто няма място за него в отбора.
- ЗАВИНАГИ СИН
- Контакти:
Re: Схемата при Достанич
Аз пък мисля, че схемата се прави според противника,според желания изход от мача,моментно състояние на отбора и т.н.Ако нямаш ляв бек няма да играеш с 3 в една линия или ако нямаш 9 ,да играеш с три крила.На големите отбори не можеш да разбереш ,кой къде играе в даден момент и за това са големи .Не наредени като в гимназията и никой не мърда от зоната си.Това е моето мнение,а на Л Е В С К И му трябват играчи ,зад който да хвърчат чимове , тоест да има ЖЕГА. УСПЕХ НА ЛЕВСКИ !!!
Re: Схемата при Достанич
lakito7 написа:Големи разбирачи тука,ве.Нека мине поне месец и тогава се надувайте кой колко разбира.Нека се види как ще играе отбора при Достанич и тогава,ако не играе добре да има критики.
Правиш ли си сметка колко е важен този месец,че да го даваме на сърбина?Ако се осере какво???Той си отива,а ние???По-малкото зло беше кокала.Поне си е тука ще се черви заедно с нас.Успех на Ратко и да не смее да се появява с преводач!