Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: ЕВРОПА ШОКИРАНА ОТ СМЕНИТЕ В ЛЕВСКИ

Мнениеот groti » 24 юли 2009 13:50

Blue World Order написа:търси се под вола теле,надали некой в Европа изобщо подозира за наште проблеми,рокади и прочее... отделно "успехите" на Кокала верно може да те залъжат,ако не знаеш ква е ситуацията и не го знаеш къв е тюфлек...

Тюфлек е,щото ти каза,че си наркоман,нали?
110 години любов!

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Re: ЕВРОПА ШОКИРАНА ОТ СМЕНИТЕ В ЛЕВСКИ

Мнениеот Blue World Order » 24 юли 2009 13:52

тихо,прасюго. отивай в кочинката да си ядеш помията 8-)
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Схемата при Достанич

Мнениеот lisynger » 24 юли 2009 13:53

red1man2utd написа:Схемата е ясна 4:3:3 4 Кебапчета,3 Кюфтета и напред 3 плескавици :lol: :lol: :lol: и помощник,ще му бъде майстор Миро :lol:

:mrgreen:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

mOvE_
Контакти:

Re: мнения и коментари за дениран ортега.

Мнениеот mOvE_ » 24 юли 2009 13:54

Бижутера написа:
UltraBlue написа:
kocsetopa написа:до колкото разбрах за ортега ще трябва да дадем един от нашите дано това да е бистрон

Ами той Вили го доведи Бистрон, дано си го вземе в Славия.

Не,единия е Тиберканин,другия вероятно ше е Бензукан.

Иначе Ортега е добър футболист,но дали става за Шампионска лига...ще видим :geek:

Според мен е невъзможно да е Бензукан, защото оставаме без алтернатива на Живко за десен бек. Най-вероятно ще е Бистрон или Тиберканин...друг чужденец не виждам, който да ни е излишен.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: СИНЬОТО РАДИО С ИЗВЪНРЕДЕН ГОНГ В 1 ЧАСА

Мнениеот Angoff » 24 юли 2009 13:58

Мога да ви пожелая само другата седмица пак да имат извънредно предавне в чест на Евро-гиганта ФК Левски,а по-какъв повод и сами ще се сетите спрямо предните няколко участия в Европа...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 24 юли 2009 13:58

Предлагам и на сини и на червени и на гомняни да видят тази тема : gong/viewtopic.php?f=34&t=19005&start=0
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 юли 2009 14:05

Angoff написа:Мога да ви пожелая само другата седмица пак да имат извънредно предавне в чест на Евро-гиганта ФК Левски,а по-какъв повод и сами ще се сетите спрямо предните няколко участия в Европа...

:) Благодаря! Подобно за Дери...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Re: В школата на Левски се влизало с майчински секс.

Мнениеот Martines » 24 юли 2009 14:06

bigbonusprize написа:
liverpul8 написа:на комшииката ми и искаха 10 000 лв ,за да влезе сина и в школата на левски,под масата разбира се,а иначе момчето е доста надеждно

Това е май обществена тайна... Оня еврейн Бисер Хадзай е в основата на всичко...

то това го има още от 15 години,не е никаква новост,аз имам един приятел,вратар Николай Куцаров се казва,беше трети вратар на Левски,взеха го от отбора на Поморие,ама баща му нямаше тогава 10 000лв,за да му се даде шанс,а найстина беше мн добър!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 юли 2009 14:10

Прав си е човека,ама поне да излезнат и да кажат имаме пристрастия,така ще е и за в бъдеще и всеки да си решава дали да влиза или не.А сега Боби Димитров вади скандални документи аз го научавам от всякъде но не и от Гонг,Черно море бие доста по-класния от андорците тим водещо заглавие Ортега в Левски (чак и снимка със син екип му сложиха).Ами аз и вчера ви казах за да ви уважават уважавайте,защото следващата седмица ще се почне смениха кокала,сменха тоя оня и айде пак до началото на сезона само за Левски ще се пише.А почне ли сезона там е ясно.Влезнат ли в ШЛ и ако случайно (чудно ми е кой) вкарат гол ще се пише все едно са на финал в турнира.Това не е от вчера и от днес и няма значение дали червен жълт зелен или оранжев пуска темата.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 24 юли 2009 14:22

Angoff написа:Мога да ви пожелая само другата седмица пак да имат извънредно предавне в чест на Евро-гиганта ФК Левски,а по-какъв повод и сами ще се сетите спрямо предните няколко участия в Европа...

Аз пък ти пожелавам Дери в последната минута да ви отстранят с ваш автогол.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Архив”