Понеже Маса ви е голяма тръпка на част от вас, ето едно интервю с него:
[center]Маса: Догодина излизам от дупката[/center]
Фелипе Маса ще трябва да се бори за мястото си, ако иска да остане във Ферари и след края на 2012 година. Той е убеден, че ще бъде много по-бърз догодина, отколкото сега.
Президентът на "черните кончета" вече предупреди бразилеца, че за нов договор трябва да е много силен през следващия сезон.
Фелипе ще приключи една много лоша година в Скудерията, в която кръг преди края спечели едва 108 точки, докато съотборникът му и двукратен световен шампион Фернандо Алонсо има 245.
Маса няма и нито един подиум, като не успя да завърши и в три състезания.
В домашното състезание за Фелипе - в родната Бразилия, той ще празнува 10 години откакто е седнал за първи път в болид от най-високите серии в моторните спортове. Също така състезанието на "Интерлагос" е Гран при номер 100 в кариерата му.
"Тази година беше слаба за мен. Мисля, че излизам от дупката, в която се намирам в момента, и ще съм далеч по-силен.
Най-важният уикенд за мен от целия сезон е този, който предстои. За Гран при на Бразилия искам да се подготвим добре. Трябва да направя едно добро състезание, защото в неделя се навършват 10 години откакто подкарах за първи път автомобил от Формула 1", коментира Фелипе.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2722842Тоя ептен е изтрещял..., то ако ставаше току-така само с думи да излезеш от дупката, в която си изпаднал... досега къде спа Маса, че не излезе от нея? Бразилеца просто няма психиката да бъде водещ пилот на голям отбор като Ферари! А по-лошото за него е, че вече не става и за втори пилот в отбор от такъв ранг...