fcb_bg написа:а рижавия дървар показа защо му викам така.
Ти можеш да му викаш така по много причини, като тези от лично естество няма да ги назовавам. Някакъв Шави Ернандес му вика по друг начин. Можеш да потърсиш как.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:а рижавия дървар показа защо му викам така.
fcb_bg написа:2008ма счуиха топката червените в 2та мача, един нескопосан удар на рижавия дървар, но достатъчно фалциран ги прати в Москва
Thsmith написа:Хубаво, че съм гледал Скоулс и мнението на Ернандес не може да ме подведе. Скоулс вероятно е един от най-добрите вътрешни халфове, които съм гледал. И супер много ме радваше как играеше със сърце и без страх.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:То мнението на Ернандес е същото като твоето.
Sardukar написа:Не се притеснявай да кажеш, че ще спечели ШЛВинаги е хубаво, когато пишеш такива неща!
ПП МанЮ имат играчи! Матич е класа! Мата е играл важни мачове. Марсиал>>> Коутиньо! Рашфорд е перде и не виждам, защо да не ги нашие. В отбрана имат подобрение. Ония пън, Линдельов играе добре, а не е като да не е играл под напрежение с Швеция. МанЮ имат класата и името да бият абсолютно всеки, дори на някои хора да не им харесва това. Барса на практика винаги са ги били, но това рано или късно би трябвало да спре. Ако МанЮ играеха винаги както срещу ПСЖ, то Барса ще ги разглоби с разгроми, но вероятността е много малка. В моите очи Марсиал е много по-талантлив от Мбапе и искам да изкорми несъстоятелния в защита десен фланг на Барса.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
insaneboy1 написа:rhaegar написа:Коу ни е "порил"? Тва днес го научавам.
https://www.vbox7.com/play:6006b3640d
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта