А когато държавата ви пращаше за спонсори най богатите българи тогаз не рИвахтИ. Сега като дойде време да се плаща сметката рИветИ.
РиветИ сега.
Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- messi7
- Контакти:
Re: Защо държавата помага на всички освен на ЦСКА?
ShooterMan написа:-5 години поредни ви оставят в А група,вместо да ви сиктирдосат!!!
- 40 ГОДИНИ КРАДЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ИРГАЧИ,БЕЗНАКАЗАНО ОТ ВСЕКИ ПО ДЪРЖАВНА ЛИНИЯ!!!Всичките ви измислени успехи са плод на тези играчи - Червения,Божил Колев,Джони Велинов,Иван Василев - ЗАГРАБЕНИ от Черно Море,Стойчо Младнов,Петър Жеков - ЗАГРАБЕНИ от Берое....НЕЩО СЪЗДАЛ ЛИ Е ЦСКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНИЕ,А САМО МАЙ Е КРАЛ И ГРАБИЛ???АМИ ПЛАТЕТЕ СИ СЕГА СМЕТКАТА ЗА 40 ГОДИШНИТЕ ГРАБЕЖИ И ВЕРСИИ!!!
-Държавата НЕЗАКОННО вларва ЦСКА в А група!!!Редно е,когато е дошла новата власт и е заклеймила комунистическите престъпления,то най-голямото спортно такова - ЦСКА да бъде сиктирдосано директно още през 1989 в Зоните!
Впрочем мисля,че е редно да се създаде комисия,която да оцени цените на играчи като Колев,Жеков,Младенов и сие ОТКРАДНАТИ играчи и да ОСЪДИ ЦСКА да плати тези играчи на клубовете им или федерацията да АНУЛИРА успехите на клуба през годините в които тези играчи са играли
Напълно съгласен съм. Не знам тез червенушки от всичко се оплакват. Все са неоправдани, все всички са срещу тях... Вашата наглост граници няма

Да, на Литекс най-много помага държавата а и на повечето отбори, които не са софииски. Направо да ви ожали човек. Държавата ви е виновна. Иначе на държавна издръжка много лесно да си броим титлите.
Red Warrior написа:Очаквам сериозни отговори, а не клинични сличаи. Плюс това не говорим за БФС, а за държавата.
Че той морския си е напълно сериозен!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Държавата се страхува от ЦСКА ФАКТ!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
Red Warrior написа:Може ли някой да ми даде логичен отговор на въпроса - защо държавата помага на всички клубове освен на ЦСКА? Само на червените искат наем за базата. Само нас ни гонят данъчните, а някои други клубове си осигуряваха футболистите на 800 лева заплата. На Берое - мариците, на Ботев - олигарха на всички власти ЦВ, на Левски - двата кремълски спонсора, а за ЦСКА - 100-те хиляди лева от Цоцорков.![]()
Въпроса ми е само един, при това сериозен - защо?
И аз имам няколко сериозни въпроса:
Кой уби царските офицери за да им открадне стадиона в центъра на София?
Кой измисли сателитната система в А група?
Кой ПРИСВОЯВАШЕ най-добрите футболисти на България в продължение на 45 години?
отговори ми на тези въпроси и аз ще ти кажа защо според мен държавата не помага на ЦСКА
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
Red Warrior написа:Очаквам сериозни отговори, а не клинични сличаи. Плюс това не говорим за БФС, а за държавата.
Затова вървяхте комплект с Кремиковци и боклука на София, защото никой не ви помага.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
разбрахте ли ,че Георги Миланов е подписал с оригинала?
с това слагам край на всякакви дискусии:
Red Warrior написа:Може ли някой да ми даде логичен отговор на въпроса - защо държавата помага на всички клубове освен на ЦСКА? Само на червените искат наем за базата. Само нас ни гонят данъчните, а някои други клубове си осигуряваха футболистите на 800 лева заплата. На Берое - мариците, на Ботев - олигарха на всички власти ЦВ, на Левски - двата кремълски спонсора, а за ЦСКА - 100-те хиляди лева от Цоцорков.![]()
Най-голямата трагедия на ЦСКА е, че"червената общност" живее непрекъснато в митове и легенди, насаждани от такива като Г. А. А специално той ги насажда, защото от това се храни - книги, сайтче, туй-онуй. Иначе, по темата:
Наистина, върховна несправедливост е единствено ЦСКА да плаща наем за стадиона си, а другите не. Обаче как пък един път не зададохте въпроса ЗАЩО е така? Стадион "Българска армия" е собственост на МО. В задълженията на министъра влиза и това да се грижи за собствеността. Ако не го направи, отива на прокурор. Та въпросът е как така никой от олигарсите, които бяха собственици на ЦСКА, не си направиха труда да договорят някакви специални условия с МО. Нито Илия Павлов, нито Васил Божков, нито Титан, не си мръднаха пръстта да направят нещо. Напротив, по-лесно е да се обвинява държавата. И недейте да сравнявате Армията с Герена. Единият е държавен стадион, другият е общински. По въпроса за спонсорите, дори не се и коментира. Прекрасно знаеш, че Боко първо каза, че Газпром ще е спонсор на ЦСКА. Впоследствие руснаците сами промениха мнението си, а и Газпром още не е спонсор на Левски, а тези от ВТБ се махат. Прекрасно го знаеш, но не ти изнася да го признаеш, защото ще трябва да си признаеш, че вината за трагедията в ЦСКА е във вас - в ръководство и най-вече фенове.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Бълнувания на болен......
Пирин ги закриха за 200хил. лв дългове, Ботев за около 2мил. А символа на БКП с поне 50мил. дългове, включително поне 7мил. към "държавата", се мъчат да ги опазят и реанимират!
Наглост и безумие!
ЦСКА беше най-подпирания и покровителстван отбор! За щастие каквото не можеш да ти го направи друг, си го правиш сам! ЦСКА се самоизяде и самозакри!
П.С ЦСКА "плаща" наем вероятно като един вид уговорка: Вие ще ни плащате "наем", а пък ние ще си затваряме очите за обществените ви задължения. Или даже парите от наем отиват точно затова- да покриват дълг към НОИ,НАП или някаква друга такава "институция".