Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Nuke » 14 авг 2013 11:55

Сираков: Още утре Левски може да има нов футболист
:lol: :lol: :lol:

Тия всеки ден обявяват, че утре ще обявяват новата обява, която гласи, че от утре чудесата започват.

Левски се превърна в жалко подобие на футболен отбор. Тия, които твърдят, че Йоканович трябва да сглоби отбор от това, с което разполага, са си лика-прилика с Насо. Търсят под вола теле и никога не са виновни за нищо. С какво да сглоби отбор? Кои играчи да ползва за защитници. Аре някой да ми изброи играчите на следните постове:

1. Централен защитник 1
2. Централен защитник 2
3. Централен защитник резерва 1
4. Централен защитник резерва 2
5. Ляв бек
6. Ляв бек резерва
7. Десен бек
8. Десен бек резерва

Ето кои предлагам аз :

1. Централен защитник 1 - Пелето
2. Централен защитник 2 - Пелето
3. Централен защитник резерва 1 - Пелето
4. Централен защитник резерва 2 - Пелето
5. Ляв бек - Пелето
6. Ляв бек резерва - Пелето
7. Десен бек - Пелето
8. Десен бек резерва - Пелето

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Re: Наско освободи четирима чужденци от Левски!

Мнениеот -Ivan- » 14 авг 2013 11:55

Учудих се за някои от изгонените,като Мулдер например :!:
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 авг 2013 11:58

Ееее браво, бе, влизам и много добра новина за добро утро 8-) За Лопес не съм много съгласна, понеже не съм му гледала и един цял мач, ама..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
papimed
Контакти:

Мнениеот papimed » 14 авг 2013 11:59

mihael написа:Жалко за Левски ! Но няма как да разбера тези инфантилни фенове, които се радват на затриването на отбора . Не виждате ли бе братя, че този мустакат педал привика така наречените "шефове" и им нареди . Наско доказа че не е по-малко педал и му облиза задника. Изгониха тези които взимат повече пари ,з а да дадат хляб на цели 6 треньора.Останаха трайко китанчетата и послушните възелчета. Това е краят на Левски .Казвам го като левскар , който от 5 годишен е ходил на Герена и е плакал дори при равен...Не съм виждал по -голям резил . Левски на Гунди удари дъното !!!Смей се мустакат палячо , теб има кой да те съди, но не и агитката. Тя ще продължава да ти бърше задника докато се наакваш всеки ден и всеки час , все повече и все повече ...

Напълно съм съгласен ! С подобни безумия отпадането от Иртиш след време ще ни се види като епохален международен успех ! Просто защото няма как да стигнем до евротурнири !
А аз ще обърна внимание на нещо, което досега май никой не е коментирал - не искам да съм на мястото на треньора ! Той явно няма никакво право на мнение, но НСПП и свинята Борат ще го натирят след неуспехите, които неизбежно ще последват при тези безумни решения !

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 14 авг 2013 11:59

ralka_levskarka написа:Ееее браво, бе, влизам и много добра новина за добро утро 8-) За Лопес не съм много съгласна, понеже не съм му гледала и един цял мач, ама..

Ако добрата новина е, че ни чака двуцифрена загуба от Литекс...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 авг 2013 12:00

Жалко за Левски ! Но няма как да разбера тези инфантилни фенове, които се радват на затриването на отбора . Не виждате ли бе братя, че този мустакат педал привика така наречените "шефове" и им нареди . Наско доказа че не е по-малко педал и му облиза задника. Изгониха тези които взимат повече пари ,з а да дадат хляб на цели 6 треньора.Останаха трайко китанчетата и послушните възелчета.

Напълно е възможно да си прав!
Рядко се меся с мение в нещата на левскарите но тук ще кажа само че Левски няма да намери по-добър десен бек от Мюлдер
в момента дори и да плати трансферна сума от порядъка на 400/500 000 Е каквито пари няма да дадат за нов играч
със сигурност. Може Сираков да е решил че ще играе някое хлапе все пак позицията на бека е най-често даваната на
млади играчи.

Потребителски аватар
papimed
Контакти:

Мнениеот papimed » 14 авг 2013 12:02

sin_fen написа:
bobo_13 написа:
Ти си в много голяма грешка. Пишеш е така колкото да не е без хич. Вземи провери кога дойде Мюлдер кой бяха тогава в Левски. Иначе за какво са ни такива играчи с големи заплати за БГ. С тях без тях все тая.

А ти виж какви играчи идваха по времето на Насо и за какви пари и тогава ми го хвали !

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 14 авг 2013 12:02

groti написа:
mistreated написа:ОК, аз пак ви питам. Не бяхте ли вие, които мрънкахте, че всяка година взимате половин нов отбор и така не може да се изгради нищо? Тия нови 5 човека кога точно ще се обиграват? 2-3-5 месеца?
И нали си наясно, че пак ще бъдат чужденци?

Принципно да, но в случая става въпрос за играчи, които играят от 2 години близо в Левски. Изключение е Лопез. Другите ги чакаме повече от година да започнат да играят. Лично аз предпочитам млади български момчета на тези позиции. Как се появиха в Литекс и Ботев тези играчи? Ами като им се даде шанс. Литекс си разпродаде чужденците и наложи Миланов и така нататък.

Кои са младите момчета в Ботевъ :mrgreen:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Мнениеот blue_dobrich » 14 авг 2013 12:04

Не мога да разбера колегите? Съжаляваме за чужденци с големи заплати, а с малки изкл. съмнителни качества?!!!
Хора ние сме на девето място, без победа като домакин от 4 или 5 мача!!!
Съжаляваме за някои, който взима 30 хилки и има два мача, на сезон(Рамос) или за десен бек, със същата заплата, които така или иначе(поради поста на, който играе) не може да дърпа отбора напред. Едва ли поста на бека трябва да е един от най-скъпите играчи. И ако от махането на тези "заплати", зависи да се доведе креативен халф или крило, което да бележи повече голове съм съгласен. И без Мюлдер можем да стигнем до 9то място, още повече без останалите!!!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 14 авг 2013 12:05

Някои хора показват по-голяма загриженост за Левски,отколкото за собствените си отбори.Но е разбираемо - всеки се интересува от най-големите :roll:
Колкото до промените - ВРЕМЕ БЕШЕ!Играчи,които очевидно разхождат фланелката и нямат и 30 % от нужните качества,за да играят в Левски,нямат място на "Герена".На всичкото отгоре и заплатите им са космически на фона на мизерията,в която тънем.Дано на техните места бъдат наложени млади български момчета,а не поредните набедени футболари от дестинации,звучащи доста екзотично за средностатистическия българин.Моделът трябва да бъде Литекс,а също и Ботев - залагане на българското.Резултатите може да не дойдат веднага,но пък после ще обираме плодовете ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Архив”