Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: на живо по Ринг пресконференцията на Левски

Мнениеот durex » 23 юли 2009 17:08

Вместо футболът ни да върви нагоре...става точно обратното.Ми като не иска да копува скъпи играчи и най-вече качествени и доказали се треньори поне малко,да продава отбора и да не ни мъчи така с тея промени през 1 сезон.Хората с години си градят отбор,а той си мисли че като сложи тоя сърбин - (даже си мисля че е някъв мелез) и отбора ще тръгне нагоре и ще жъне успехи - Да ама Не. Оплюваме Красимир Балъков че отпадал от знайни и незнайни отбори,ама човека си гради отбора и рано или касно ще има резултат.Нямам думи това в България футбола го обарнаха на цирк

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Мнениеот xi4o_93 » 23 юли 2009 17:17

radsan написа:Левскар съм, но Батков е прав за това, че в публиката на "Левски" има 10-ина наркопласьори, които не трябва да се намесват и да се опитват да правят каквито и да е неща, които да вредят на отбора. Само и единствено подкрепа трябва. А за останалата част от привържениците на "Левски" ( 99%) си е идеална и не трябва да спира да подкрепя отбора. САМО ЛЕВСКИ и дано най-сетне някъв успех в Европа :|

+1
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Потребителски аватар
xi4o_93
Контакти:

Мнениеот xi4o_93 » 23 юли 2009 17:24

Пълна подкрепа до края!!!Връщат Кръстовчев в първия отбор на Левски!!! :!: :!:
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!

Потребителски аватар
ivojel

Мнениеот ivojel » 23 юли 2009 17:37

вижте кой е новия тренер на Левсли

http://ring.bg/multimedija/dostanich-sm ... -krpi.html

vonabrav
Контакти:

Мнениеот vonabrav » 23 юли 2009 18:15

Знаете ли в Англия как прилагат наказанието за фенове, на които им е забранено да стъпват по стадиона. Отиват 1 час преди мача в полицейското управление и стоят там докато свърши мача, след което ги пускат. И тука трябва да се приложи същата мярка според мене.

Потребителски аватар
friday
Контакти:

Re: В Баку играят двама Българи

Мнениеот friday » 23 юли 2009 18:18

Александър Томаш Томовски - това е пълното име на футболиста. Просто онея ползват фамилията му, а докато играеше в БГ беше известен с бащиното си име.

Bully_Blue
Контакти:

Re: Новият нападател?

Мнениеот Bully_Blue » 23 юли 2009 19:13

bobich_78 написа:Кой от вас уважаеми колеги/и надявам се истински привърженици на ЛЕВСКИ/ знае каква ще е политиката на Достанич???И специално за тези,които освиркваха Велев и отбора от трибуните-вие не сте никакви фенове и не разбирате нищо от футбол!!!!Някои от вас да е гледал Ливърпул и Челси/полуфинал за ШЛ и още същата седмица Ливърпул и Арсенал за първенството на Англия-и двата мача свършиха 4:4!И в двата мача Ливърпул се нуждаеха от победа,но не я постигнаха.И въпреки това публиката изригна в подкрепа на отбора си...Затова се гордея,че съм фен на Ливрпул и ако ви нямаше вас лъжефеновете :evil: ,щях да съм по-горд и с любимия си отбор-ЛЕВСКИ!!!!!

По-добре си гледай Ливърпул по телевизията и си спести гордоста към Левски.Кур за чуждопоклонниците!
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 23 юли 2009 19:21

Ортега му гледах 2-3 мача и ме впечатли, честно да си кажа...с още един негър в атаката на Славия (не помна кой точно) правеха добри отигравания.

Да маймуна е и да в Славия може да е играл добре, но Славия не е Левски,абе ще видим, но поне мен не ме разочерова като го гледах, ако не друго....

Колкото до Цачев,Киров,Огнянов,Енъо,Христов - УОу, айде срещу Баку може и срещу следващият съперник може да вкарат, все пак сме поставени , но ако влезнем в групите, тези нападатели - ?!!??!?!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 23 юли 2009 19:45

Най-интересното е, че и за този футболист Ганьо няма да извади пари за да го купим :lol: :lol: :lol: Под наем, и ако вземе да направи някой силен мач ще се продаде и Венци пак ще потрива доволно ръце за сметка на Левски!

Очаквам с интерес реакцията на "наркоманчетата", както Ганьо ги нарече :lol: :lol: :lol: Миналата година Велев се изпусна и според мен заради тази фраза си навлече гнева на част от комплексираните фенове на Левски. Сега по пътя на логиката и Ганьо би трябвало да го очаква същото, но... едва ли :lol: :lol: :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 23 юли 2009 19:49

успех на Достанич, успех на Гонзо, УСПЕХ НА ЛЕВСКИ!

Върни се в “Архив”