Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот baligo » 27 сеп 2011 12:29

LSFC 1914 написа:всеки, който иска да "поздрави" внука на мангала Киро е тук мястото http://vbox7.com/user:maybach_62s ;)

Обърнете внимание какво послание стои в профила му до вечерта на 22.09.2011г :!:

Изображение

Ха сега от съда да кажат планирано ли е убийството или е "нелеп инцидент" (по думите на Бенатова) :?:
Поръчал ли го е киро мангала или наистина шофьорът-убиец не го познава (както твърди пред съда, под клетва) :?:
Обещавал ли е киро мангала на шофьора-убиец, че ще се потули работата, докато той се спотайва в Турция :?:

Хората от Пловдив, вземете разпечатайте тази картинка от профила на мангалския внук и я занесете в съда. В Пловдивския окръжен съд му гледат мярката за неотклонение. А той твърди, че не е усетил, че гази човек :!:
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 сеп 2011 12:36

marmi52 написа::evil:

В сутрешния блок на NOVA любимата ми и смела журналистка Диляна Гайтанджиева направи нов култов репортаж. Снощи тя е влязла в една циганска махала. Не чух в кой град.
Ясно се видя, че циганите са въоръжени. Носеха колове, брадви, единия държеше пушка. Това ставаше на улицата !!!
Един ром държеше нещо увито в найлонова торба и твърдеше, че това е автомат. То наистина приличаше на автомат.

Искам да се обърна към министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов:
Господин Цветанов,
Кога полицията ще навлезе масирано в ромските квартали и ще изземе стотиците автомати, пистолети и пушки, които ромите притежават НЕЗАКОННО ????
ДОКОГА за ромите ще бъде разрешено да се разхождат по улиците въоръжени и очевидно опасни за останалите граждани ???
ЗАЩО пратихте хората си да бият НЕВЪОРЪЖЕНИ ДЕЦА в тунела под пощата в Пловдив, а полицаите ви НЕ закачат въоръжените до зъби цигани излезли по улиците ???

Никога няма да влязат в циганските квартали и няма да отнемат нито едно средство за убиване от ръцете на т.нар. роми.Не можем да искаме адекватни действия от милицията и най-вече нейното политическо ръководство.В тази държава етническото напрежение може да бъде подбуждано само от циганите,българите нямаме право на това!Нека поне го приемат за закон!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 27 сеп 2011 12:38

Vladislav Tonev написа:
nikullas написа:а после гнусната бенатова се обясняваше 10 мин по босфор тв че хората който били срещу нея били платени

Да, всички сме или пияни или платени в тая държава ! Тази е нагла до безобразие !!!!

Да бе, да! И освен това и вандали и дрогирани също. А как не изтрезня народа вече 4 дни не знам... Миролюба Бенатова - подлога на киро мангала
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 27 сеп 2011 12:41

Знаете ли как се живее с една милиционерска заплата?Сега зависимите нямат достъп до махалите да си купят дозата,бизнеса страда.А тези безценни добавки към милиционерската заплата ще изчезнат ако не ги пазят.

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 27 сеп 2011 12:47

Абе днеска наистина ли ще нахлуваме в парламента? :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 27 сеп 2011 12:55

macko_razbivach написа:Абе днеска наистина ли ще нахлуваме в парламента? :)

Какво нахлуване днес :shock: :shock: :shock: . И ако случайно успеем да нахлуем (малко вероятно с оглед на морето от жандармерийски каски) какво ? Ще си вземеме стол за спомен ли ? Вътре ще е празно няма да има никои . По друг начин ще стоят нещата ако вътре има парламентарен контрол - тоест петък , тогава вече можем да ги стреснем , НО пак казвам ... нахлуването не ми изглежда добра идея , по-скоро масивен протест докато заседават вътре.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 27 сеп 2011 12:58

stf написа:

Какво нахлуване днес :shock: :shock: :shock: . И ако случайно успеем да нахлуем (малко вероятно с оглед на морето от жандармерийски каски) какво ? Ще си вземеме стол за спомен ли ? Вътре ще е празно няма да има никои . По друг начин ще стоят нещата ако вътре има парламентарен контрол - тоест петък , тогава вече можем да ги стреснем , НО пак казвам ... нахлуването не ми изглежда добра идея , по-скоро масивен протест докато заседават вътре.

За мен звънчето на председателя :mrgreen:
stf , хареса ми поста ти! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2011 13:00

stf написа:

Какво нахлуване днес :shock: :shock: :shock: . И ако случайно успеем да нахлуем (малко вероятно с оглед на морето от жандармерийски каски) какво ? Ще си вземеме стол за спомен ли ? Вътре ще е празно няма да има никои . По друг начин ще стоят нещата ако вътре има парламентарен контрол - тоест петък , тогава вече можем да ги стреснем

Ако е петък ще има с двайсет човека повече ;) :) :) :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 сеп 2011 13:04

Ето какво открих в сайта на БНТ

http://bnt.bg/bg/news/view/61060/kiril_ ... n_v_sofija
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 27 сеп 2011 13:07

CTAHKO написа:
stf написа:

Какво нахлуване днес :shock: :shock: :shock: . И ако случайно успеем да нахлуем (малко вероятно с оглед на морето от жандармерийски каски) какво ? Ще си вземеме стол за спомен ли ? Вътре ще е празно няма да има никои . По друг начин ще стоят нещата ако вътре има парламентарен контрол - тоест петък , тогава вече можем да ги стреснем

Ако е петък ще има с двайсет човека повече ;) :) :) :)

Е поне ще има някой , а и според мен трябва повече знамена , повече плакати . Също така ще е добре ако махнем някои песни от репертоара като "Ние всички сме нацисти" с цел привличане на повече хора , който не са чак толкова крайно настроени . Замерянето на полицаите с подръчни средства също не е добра идея , най-много да отнесем палките , после журналисти и политици ще ни изкарат вандали и ще похвалят полицаите . Трябва да ги провокираме с мирни средства , тогава едно нахлуване с палките би имало съвсем друг отзвук.
П.С. забравих да добавя , ще Кирил Рашков няма как да напусне БГ докато се води проверка с/у него
Последна промяна от stf на 27 сеп 2011 13:10, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”