На вниманието на феновете! Без вувузели на Левски - АИК
http://www.ultras-bg.com/467/Na-vnimani ... -AIK-.html
ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ад чака АИК на "Герена"
(Все съм си обещавала, че няма да пиша в този форум, защото има разни, които само си търсят с кога да се заяждат, ама този път не се стърпях.)
"В Хърватска се бият с бухалки. В България, доколкото знам, е същото, феновете на Левски са темпераментни", предупреди и нападателят на АИК Горан Любойевич. ?!?!?
Ама тези са много нагли! Четох изказванията им още на следващия ден. Публиката на Левски била една от най-дивите на Балканите, сега това.
Доколкото знаел, бием с бухалки. Честно ли? Аз пък доколкото знам те бият с камъни и бутилки, чупят автобуси и шведската полиция не е в състояние да им се опре. Не знам с какви очи нас наричат диваци. Аз все още не осъзнавам как в Стокхолм се разиграха тези сцени, които на Балканите - тези Балкани, които в техните представи са едва ли не населени с варвари, просто ги няма.
Публиката на Левски е напълно способна да им покаже как действаме ние, цивилизованите хора. Дано само не се намерят левскари?, които да опровергаят думите ми.
"В Хърватска се бият с бухалки. В България, доколкото знам, е същото, феновете на Левски са темпераментни", предупреди и нападателят на АИК Горан Любойевич. ?!?!?
Ама тези са много нагли! Четох изказванията им още на следващия ден. Публиката на Левски била една от най-дивите на Балканите, сега това.

Публиката на Левски е напълно способна да им покаже как действаме ние, цивилизованите хора. Дано само не се намерят левскари?, които да опровергаят думите ми.
lucifer1948 написа:ад е да се играе пред 50-60-70 000 , а пред 20 000 невиждам какъв ад е при положение, че те редовно си играят пред поне 15 000, а и както видяхме феновете им съвсем не са безинтересни.
Разликата е че феновете ще са на Левски ...пич!
И няма да пеят техните песни,а тези на Левски...разликата е огромна!!!
plamenst7 написа:Много ми е чудно, как 20 000 ще натъпкат стадион който има капацитет над 29 000 души. Спокойно могат да се съберат 25 000 като махнем сектора за гости и буферните зони.
Правилно,а ми е и много чудно как ние левскарите,а също така и цесекарите,все парадираме с това,че сме милиони,но като става въпрос за ходене на мач ,винаги следват призиви и апели.Почти съм сигурен,че А и В сектор няма да са пълни до края.Дано да бъркам.САМО ЛЕВСКИ
lucifer1948 написа:ад е да се играе пред 50-60-70 000 , а пред 20 000 невиждам какъв ад е при положение, че те редовно си играят пред поне 15 000, а и както видяхме феновете им съвсем не са безинтересни.
Да ти кажа, това с цифрите не е точно така. На "Бернабеу" и "Ноу Камп" ходят по 80 000 души на мач(при каталунците дори са близо 100), но в големи периоди от мача, имам усещане,че ако някой кихне, ще се чуе . Не казвам,че няма атмосфера, просто испанците гледат на футбола като на спектакъл, в който отиват и го гледат за удоволствие. В същото време на мач на ПАОК, Цървена звезда, Партизан и т.н. ходят два-три пъти по-малко зрители, но мога да те уверя, че АДЪТ за гостуващия отбор е много,много по-голям

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Drakes написа:Мача ще е страхотен и МНОООООООООООООГО ме е яд, че няма да мога да отида![]()
![]()
И мене така,в момента съм в провинцията

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
-
Re: ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Този мач го виждам боево реми 1:1 . АИК са доста ялов в нападение отбор , повече от 1 гол трудно ще вкарат .
Очаквам да заложат на сигурна защита .
Очаквам да заложат на сигурна защита .

Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...
- lionel_messi
- Контакти:
eelche написа:Drakes написа:Мача ще е страхотен и МНОООООООООООООГО ме е яд, че няма да мога да отида![]()
![]()
И мене така,в момента съм в провинцията![]()
![]()
[offtopic]Всичко, което е далеч от морето е провинция !

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
[offtopic]
Затова трябва човек да подкрепя местния си отбор
[/offtopic]
eelche написа:Drakes написа:Мача ще е страхотен и МНОООООООООООООГО ме е яд, че няма да мога да отида![]()
![]()
И мене така,в момента съм в провинцията![]()
![]()
Затова трябва човек да подкрепя местния си отбор

-
- Контакти:
Re: ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)
Смятам, че на Герена ще има около 20000 сини привърженици.
Няма да е зле и да са повече де!

Няма да е зле и да са повече де!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,