Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gerganaa
Контакти:

Re: Новият нападател?

Мнениеот gerganaa » 23 юли 2009 11:29

ако ортега е аржентинец аз съм англичанка
той е нигериец с български паспорт

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 юли 2009 11:32

gerganaa написа:ако ортега е аржентинец аз съм англичанка

как е в Англия Герганче :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

golasimo
Контакти:

Re: Ами...това беше!

Мнениеот golasimo » 23 юли 2009 11:36

stefan_bg2 написа:На тея от сектор Б дето "уж" са най-вярната публика на отбора искам да им кажа, че ако се провалим вдруги ден, чакам да чуя и видя "Достанич вън", ако не майка ви мръсна на всички онези, които викахте толкова срещу Велев, повече немога да ви търпя!!! Аз лично искам да са срещна с някои от вас...вашта мама!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Абе пич я се успокой . ходи си в а и в сектор , чопли си семки и си вземи хапчетата . по-зле от ерата велев не може да бъдеме . по трагичен левски никога не е бил . ше кажеш шампион ни е направил и какво от това ( Цска бяха мн зле ) . да си спомняш кога за последно сме правили равен на герена с миньор , 0-3 от локото , уникална мъка с черноморец , локо пд , сливен и вихрен . отпаднехме от жилина ( в словакия последните 20 мин те играха с 10 човека , а ние се затворихме и не направихме нито една смислена атака , а те изпуснаха 2 гола ) , а спомняш ли си последните 20 мин на мача с бате . просто нямам думи тоя е мега зле .

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: breaking news - обрат

Мнениеот groti » 23 юли 2009 11:36

metodito написа:A аз не искам Наско. Велик футболист. Кофти чиляк. Верно, поне 1 титла, две е изработил на клуба, но на що треньора се меси де не му е работата и избягаха заради него. Муслин, Люпко, Грозни. Футболисти като Гонзо, Кривия, Кабат, Ил. Стоянов, целия отбор от четвъртфинала за Уефа.... стигат ли? Абе... гнида няк'ва безобразна. Да цоцка там

Забравяш наистина голям треньор като Федотов.к*р за Сафарито.
110 години любов!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 23 юли 2009 11:37

оправете се ве тоз е Нигериец ве
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

gerganaa
Контакти:

Мнениеот gerganaa » 23 юли 2009 11:44

milen.hristov написа:
gerganaa написа:ако ортега е аржентинец аз съм англичанка

как е в Англия Герганче :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Супер

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 юли 2009 11:51

golasimo написа:
stefan_bg2 написа:На тея от сектор Б дето "уж" са най-вярната публика на отбора искам да им кажа, че ако се провалим вдруги ден, чакам да чуя и видя "Достанич вън", ако не майка ви мръсна на всички онези, които викахте толкова срещу Велев, повече немога да ви търпя!!! Аз лично искам да са срещна с някои от вас...вашта мама!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Абе пич я се успокой . ходи си в а и в сектор , чопли си семки и си вземи хапчетата . по-зле от ерата велев не може да бъдеме . по трагичен левски никога не е бил . ше кажеш шампион ни е направил и какво от това ( Цска бяха мн зле ) . да си спомняш кога за последно сме правили равен на герена с миньор , 0-3 от локото , уникална мъка с черноморец , локо пд , сливен и вихрен . отпаднехме от жилина ( в словакия последните 20 мин те играха с 10 човека , а ние се затворихме и не направихме нито една смислена атака , а те изпуснаха 2 гола ) , а спомняш ли си последните 20 мин на мача с бате . просто нямам думи тоя е мега зле .

Откога гледаш Левски? Защотот аз си спомням много по-трагични моменти в синият отбор!!! Стига вече с тоя Миньор? Само аз ли гледах мача? Та ние направихме над 20 положения!!! ЦСКА бяха зле и последните 3 години, но защо не ги бихме? Дано сте прави и дано отбора тръгне...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Мнениеот Sedrik777 » 23 юли 2009 11:56

Според мен Ортега е добър футболист,но за ниво Шампионска лига........едва ли!!!Нека феновете на Славия да споделят мнения по въпроса.За тях вкара решителни голове,но дали ще ни е полезен..........А И имаме Огнянов,Цачев,Киров...

del piero
Контакти:

Мнениеот del piero » 23 юли 2009 12:00

Ако не за този,то за следващия кръг трябва да бъде привлечен класен нападател.Не става с такива нападатели влизане в групи на Шампинска лига .

Потребителски аватар
Th3_K1ng
Контакти:

Мнениеот Th3_K1ng » 23 юли 2009 12:02

golasimo написа:

Ама вие станахте големи разбирачи и спомените ви адски бързо се изтреляха в небитието... ами аз ще ти кажа доста по- трагични случай и като треньори и като игри за "Левски". Започвам с недоразумението Абрамчик, които веднъж не си уцели стартовия състав и правеше смени до 35 мин. всеки божи мач. Някой спомня ли си "Левски" как изглеждаше с треньори Цупето или пък Жужо??? Защо и те са били треньори на "Левски". Вие или забравяйте или сте прекалено малки и не помните, така че спрете за бога. Колкото и зле да играе "Левски" в момента се вижда, че отбора има потенциал. Има футболисти, които разбират и четат играта... В началото на ерата Мъри на "Герена" се говореше как това е най- слабия отбор в историята на клуба и как и треньора за нищо не става. Видяхте до къде я докараха. Така, че сега безумно "мъдрия" Кокъл можеше да докара нещата до нов пробив. Колкото и да не го харесвам и колкото и аз да съм му искал смяната. Не беше това момента. То и Пената не е връх на мисълта, но я какви успехи е постигнал човечеца... и той е един чепат характер...
Това е положението. И следващия път моля онези в сектор Б да не се мислят за управляващи клуба. А за Батков и Заберски... май ще трябва да си търпим, защото ако продадат клуба може Лупи да го чака отдолу...
Колкото до Достанич... мисля, че месец- два са му достатъчни за да го разкрием. Лошото е, че май пак ще си гледаме евромачове само по телевизията...
Изображение

Върни се в “Архив”