[quote="rmfan5"
Става дума че не е да кажем тип Уестбрук или Кармело които просто регреснаха, а имаше странични фактори.
Един Грег Оден например също имаше много потенциал но и него го спряха.[/quote]
Според мен незаслужено слагаш Мело с Уестбрук. Мело е от драфта на Леброн - това са вече почти 19 години, нормално е да регресне.
Одън от друга страна е пример за учебниците, има и други подобни, но чак такъв бъст май не.
NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA сезон 2021-22
Buck32 написа:Става дума че не е да кажем тип Уестбрук или Кармело които просто регреснаха, а имаше странични фактори.
Един Грег Оден например също имаше много потенциал но и него го спряха.
Според мен незаслужено слагаш Мело с Уестбрук. Мело е от драфта на Леброн - това са вече почти 19 години, нормално е да регресне.
Одън от друга страна е пример за учебниците, има и други подобни, но чак такъв бъст май не.
За Мело имам предвид от суперзвезда към по-слаб играч въпреки че още беше на 31 32 като почнаха по-слабите му изяви.
Аз не съм фен на определението бъст за играчи спряни поради контузия, под бъст аз разбирам ала Дарко и Антъни Бенет

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Въпросът е не къде, а защо.
Иначе диемите ще го дават.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Въпросът е не къде, а защо.Иначе диемите ще го дават.
Зависи, Жоро ще може да пусне едно хвалебствие за Къри, а е добре да си го видял лично

rmfan5 написа:За Мело имам предвид от суперзвезда към по-слаб играч въпреки че още беше на 31 32 като почнаха по-слабите му изяви.
Аз не съм фен на определението бъст за играчи спряни поради контузия, под бъст аз разбирам ала Дарко и Антъни Бенет
Тези определено, но за Портланд как по друг начин да определиш Одън - първи пик, който не знам има ли общо мачове за цял сезон.
Мело - да, към тази възраст тръгна надолу, но точно тогава имаше и контузии. Все едно де, той никога не е имал отдадеността на играта на по-големите, грижите за тялото, изключителен хъс за победа. Но дори и този сезон ни измъкна в някои мачове.
Buck32 написа:rmfan5 написа:За Мело имам предвид от суперзвезда към по-слаб играч въпреки че още беше на 31 32 като почнаха по-слабите му изяви.
Тези определено, но за Портланд как по друг начин да определиш Одън - първи пик, който не знам има ли общо мачове за цял сезон.
Мело - да, към тази възраст тръгна надолу, но точно тогава имаше и контузии. Все едно де, той никога не е имал отдадеността на играта на по-големите, грижите за тялото, изключителен хъс за победа. Но дори и този сезон ни измъкна в някои мачове.
Тоя сезон е железен,мен в Оклахома ме дразнеше, но сега като си влезе в ролята е супер и един от малкото в отбора който може да стреля.
Тъпото е че защитата е тотално дъно тоя сезон и знайни и незнайни си правят мачовете на живота срещу тях.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Наточих се за двубой Сабонис- Дончич, а той Лука малко контузен.
Домантас пълен доминант на паркета към момента.
Домантас пълен доминант на паркета към момента.

Ей сега Мело какъв кош метна със сирената!
Все още има интрига в мача, 89:94 12 минути преди края за ГСУ!

Все още има интрига в мача, 89:94 12 минути преди края за ГСУ!