Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кировец » 27 мар 2014 22:39

Кашчей написа:Фалирало АД може ли да пусне акции за първично предлагане.. на такава цена за акция?
Не говоря за дружество пред фалит, в процес на обявяване на несъстоятелност, а именно обявено в несъстоятелност :roll:

Почти фалирало, хайде, спи доволен. Който е писал статията малко е пресилил изказа и е наблегнал на патоса.
Albacete Balompié announced yesterday that the Barcelona star, who spent two years with the club as a child, snapped up €420,000 worth of shares in the latest public offering to stabilise the club’s finances.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 мар 2014 22:43

Logical person написа:
Tommi написа:
Logical person написа:
Tommi написа:
Logical person написа:От изцепките ти, последната съм я подчертал в цитата, като ключови са последните две думи ;)

Накъде ще се увеличава популярността на ЦСКА? Има ли някой у нас, който не знае ЦСКА? Последните две думи не ги вади от контекста, ако обичаш - говорим за преследване на публичен имидж от инвеститорите, не за друго.

И какъв е публичния имидж при публично дружество и при обикновено ? В България ? Примерно, можеш ли да ми дадеш гаранции, че през Левски не се перат наркопари, или не получава финансиране от международен престъпник ? Аз не искам да съм съдружник с международен престъпник. Не искам и да съм съдружник във фирма , от която се източват средства чрез трансфери и комисионни. Не искам и името ми да се свързва с такава фирма.

Много от червените фенове живеете в някаква огромна заблуда, че публичният статут гарантира пълна прозрачност, никакви измами, публичен имидж, който е чист като сълза и не знам още какво. Примерно ЧЕЗ, като е публично дружество, да не би да е с блестяща репутация? Подобни примери мога да ти дам колкото искаш.

Какво и е на репутацията на ЧЕЗ ? Като изключим сиромахомилите, които квичат за ток без пари и някакви колонизатори им се привиждат ?

Я виж ти къде работел колегата 8-)
ЧЕЗ е с най-ниската репутация от трите ЕРП у нас. Далеко съм от мисълта, че другите са върхът на сладоледа, но ЧЕЗ е нарицателно за ниска репутация.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 мар 2014 22:47

Logical person написа:Какво и е на репутацията на ЧЕЗ ? Като изключим сиромахомилите, които квичат за ток без пари и някакви колонизатори им се привиждат ?

Репутацията се създава от клиентите/неклиентите/обществото. Ако кажеш, че общественото мнение към компанията е като цяло положително - ок.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 28 мар 2014 00:05

Tommi написа:
Logical person написа:Какво и е на репутацията на ЧЕЗ ? Като изключим сиромахомилите, които квичат за ток без пари и някакви колонизатори им се привиждат ?

Репутацията се създава от клиентите/неклиентите/обществото. Ако кажеш, че общественото мнение към компанията е като цяло положително - ок.

Не говоря за репутация, а за финансови потоци ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 мар 2014 09:14

Logical person написа:
Tommi написа:

#платетенаНЕКбе :mrgreen: :lol: Баси наглите чехи, ама нашите политици са си чисти п*тки, #ИЗГОНЕТЕГИБЕ :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 мар 2014 12:05

Logical person написа:
Tommi написа:

В предишното мнение говориш за репутация, ама явно няма какво да кажеш.
При финансовите потоци ситуацията е същата - публичният статут не гарантира пълна прозрачност, пълна сигурност за инвеститорите и невъзможност за правене на далавери. Примери: Кремиковци (познати лица), Булгартабак, Петрол и много други публични компании, в които са се появявали обвинения за източване на пари по различни схеми, за укриване на данъци.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 мар 2014 12:48

Tommi написа:
Logical person написа:
Tommi написа:

В предишното мнение говориш за репутация, ама явно няма какво да кажеш.
При финансовите потоци ситуацията е същата - публичният статут не гарантира пълна прозрачност, пълна сигурност за инвеститорите и невъзможност за правене на далавери. Примери: Кремиковци (познати лица), Булгартабак, Петрол и много други публични компании, в които са се появявали обвинения за източване на пари по различни схеми, за укриване на данъци.

А бе и това в подписа ти няма нищо вярно с истината, ама ти си му вярваш... :lol:
Твойта теза вече я разбрахме, според теб между офшорка с неясна собственост и ПАД няма никаква разлика. Можеш да успокоиш топката и да спреш да тролиш... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 мар 2014 17:56

Армейци,

Във връзка с поредния „грандиозен скандал”, в който бе намесена детско-юношеската школа на ЦСКА, сме длъжни да заявим следното:

ЦСКА София проучи в детайли случая. Треньорът на отбора на родените през 1999 година футболисти Иван Атанасов не е удрял Владимир Петков, който към момента е бил на проби в ЦСКА. Спречкването, което е станало между Петков и вратаря Даниел Наумов по време на тренировката на тима в сряда, е било наблюдавано от свидетели, които потвърдиха думите на Атанасов. На заниманието са присъствали директорът на ДЮШ на Клуба Спас Джевизов и отговорникът по сигурността на стадион „Българска армия” Стефан Прокопов. Уверяваме Ви, че всяко твърдение, което не кореспондира с реални факти, е проверявано и е изцяло в прерогативите на юридическия отдел на Клуба.

Армейци,

При подобни случаи винаги очаквайте адекватна реакция от страна на ръководството, както и предприемане на съответните мерки до установяване на истината. ЦСКА София вече предприе действия по този случай и следи внимателно невярните твърдения и обвинения, които се появиха в публичното пространство под една или друга форма.

Нашият Клуб пое по нов път и няма да допусне да бъде обект на провокации, целенасочени атаки и скалъпени обвинения.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 мар 2014 13:16

ЦСКА

Представянето им също е много стабилно, също ме изненадват приятно. Можеха да не съществуват преди една година, но събраха качествени играчи. ЦСКА може да се пребори за второто място. Имат треньор, който винаги може да ги мотивира. Политиката на клуба трябва да се смени, да се стабилизира финансово и едва тогава да се търсят резултати.

Отказах се от много пари в името на ЦСКА, защото исках да им помогна. Знам колко тежък е периодът. Те се дърпаха, но накрая си стиснахме ръцете. Снощи разбрах, че може да са ми превели парите. Дано да е така, да сме коректни помежду си. Те са задължени да си платят всичко за взимането на лиценза, защото България се нуждае от ЦСКА.

В Базел президентът никога не говори за футболни неща, не коментира съдията или някой футболист. Тук шефовете на клубовете са на обратния полюс, което е смешно и не им прави чест на тези иначе сериозни хора, които обаче не разбират от футбол. Не си пия кафето с шефовете на ЦСКА, има си договори. Ако те ги изпълняват, ще им имам доверие.

„Титаните“

Премеждията с тях доста ме калиха. Всички катаклизми - побоища и други неща бяха заради тях. Тяхното управление беше катастрофално за клуба. Всяко тяхно решение беше плод да се направи някаква интрига на отбора, на отделен футболист. Имахме страхотен период с Любо Пенев, бяхме в Лига Европа, бихме Левски с 2:0, дори ги размазахме, направихме 10 поредни победи и те ни спряха парите за няколко месеца. Последва спад и всичко рухна. Не палащаха, правеха скандали, измисляха неща, обаждаха се на журналисти да създават интриги. Явно това на журналистите им правеше кеф да пишат такива неща. Доста момчета пострадаха от тях. Това мисля за тяхното управление.

Иван Иванов

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 31 мар 2014 12:51

ЦСКА завежда дело срещу легендарния треньор на отбора Аспарух Никодимов, информира Prosport.bg. Причината за това е несъответствие в исканията на бившия технически директор и официално документираните задължения към него.

Според "червените" по счетоводни документи дългът към специалиста е 24 хиляди лева. Преди няколко дни двете страни са провели среща, на която са постигнали следното споразумение - 20 хил. веднага, а останалите разсрочено. Първоначално предложението е било прието. По-късно обаче Никодимов е информирал клуба, че иска 40 хил. лева, след като се е "посъветвал с адвокатите си".

Поради това ЦСКА ще вкара спора в съда и няма да му изплати нищо. Това няма да попречи на процеса по лицензирането на отбора за следващия сезон. Днес се очаква "червените" да изчистят абсолютно всички сметки и тимът да получи разрешителното без никакви проблеми.

,,Веднъж стомна за вода, втори път стомна за вода и третият път стомната се счупила"
;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Архив”