RedeviL написа:Айде лека! Утре ще ги прегледам на спокойствие, че стана късно!

Ето някои въпроси, на които не успя да отговориш:
1. При положение, че се изляха тонове помия дали са го направили с мисъл за вдигане на рейтинга?
2. А какво положително освен, че искат да избегнат кръвопролития могат да имат от една такава оставка?
3. Нещо страната фалира ли за тези 2-3 месеца, за да им се понижи рейтингът, ако бяха останали?
4. И това било зле, онова било зле-досега да не са били добре? Тук визирам, че не критикуваш другите партии!
5. Първо казваш, че кръвопролитията били манипулирани-това означава ли, че не са кръвопролития?
6. Така и не ми отговори какво е положителното на твоите критики?
7. Къде са ти доказателствата и фактите за какво е подал оставка Борисов?
8. А я си покажи едно старо мнение, където си написал същото за Костов, за бс/к/п, Кунева? Нима тях народът ги иска или ти искаш само ГЕРБ да критикуваш?
9. И още нещо странно-след като си съгласен с цитата от мнението ми защо още се чудиш, че ГЕРБ искат да довършат нещо, което са започнали и е ясно, че не може да се промени толкова бързо?
11. А не виждам да се възмущаваш, че той не изпълнява заповедите на полицията... /За Цонев става дума/
12. Но наистина е важно поне да кажеш какво градивно виждаш в това да се плюе само по ГЕРБ-може би всички останали са чисти като сълзица?
13. още един двоен аршин-питаш какво са постигнали протестите 2009-та-аз мога да ти кажа няколко конкретни градивни неща-промяна на изборният закон, прозрачност при разпределение на средствата от ЕС и по-голяма усвояемост-ето две в бързината. А какво постигнаха тези протести?!?! Нещо, което е конкретно и градивно?
14. Колко разминавания имаше между лидерите на протестиращите? Колко хора се обявиха за лидери, а после другите ги отричаха?
15. самото присъствие на Пеловска е без значение, защото важни бяха именно поставените въпроси! Или не смяташ, че те са най-важните?
16. Ще ги изчакаме, но нали си наясно, че много по обективни са тези статистически данни пред твоето мнение?
17. а си мисля, че Нова телевизия е голяма медия-или ти не мислиш така? Или и бтв не е голяма медия?
18. И кажи какво е изкривено през призмата на ГЕРБ-една новина например?
19. Коя е партията, срещу която има такива мащабни протести и има толкова висок процент одобрение и реално все още е първа политическа сила? /Имам предвид освен ГЕРБ/
20. Как стана така, че толкова много сметки за ток бяха завишени?
21. Как стана така, че имаше страшно много партийни дейци на протестите?
22. Понеже говориш за 2009-та кой от лидерите бе член или е бил член на някоя от големите партии?
23. Как така стана, че имаше протести винаги, когато ставаше дума за енергийна политика на страната, т.е. въпроси, които са доста далеч от средностатистическият човек в България-за шистовия газ, за Белене, за монополите в енергетиката? Някога задавал ли си си тези въпроси? Или предпочиташ да си караш по това, което се говори в медиите?
24. Чувал ли си, че девидент от разпределителните дружества е взет само веднъж и то през 2010 година?
25. Знаеш ли, че ГЕРБ са върнали 2 пъти повече ДДС на малкия и средния бизнес в условията на криза от тройната коалиция в условията на икономически просперитет?
26. Знаеш ли, че с проектите по европрограмите, както и тези по инфраструктурата се ангажират и много подизпълнители, които са от малкия и среден бизнес?
27. Я извади статистика колко от държавите от ЕС имат растеж в тази криза? /в сайта на Евростат има/

28. Ще ми покажеш ли 3 твои мнения в тази тема, в която си критикувал други партии освен ГЕРБ?
29. Ако ти бе премиер би ли рискувал да се стигне до смъртни случаи, за да поостанеш още 4-5 месеца във властта?
30. И от каква отговорност са избягали? Значи сега като са управлявали 4-5 месеца по-малко и според теб не носят никаква отговорност? Като са "хвърлили бялата кърпа" това означава ли, че не носят отговорност? И ако носят, тогава защо казваш, че бягали от отговорност?
31. Психолог ли си? Знаеш ли какъв е ефектът на тълпата?
Ето на колко много въпроси не отговори конкретно. И под конкретно имам предвид нещо от сорта. БТВ голяма медия ли са? Отговор-да или не.

Или пък "ще ми покажеш ли други мнения, в които си критикувал други партии"-Отговор-няма такива мнения примерно.

Ако ти бе премиер би ли рискувал да се стигне до смъртен случай, за да останеш още 4-5 месеца във властта? Отговор-да или не.
А ти започваш едно разтягане на локуми-пример:
Носят ли отговорност ГЕРБ като подадат оставка? Тук отговорът е ясен-да! Но това ще ти отрече мнението, че ГЕРБ бягали от отговорност и ти отговаряш-ами носели отговорност, докато са на власт... Естествено, че следва въпросът ми-ако са те крали, докато са на власт, след като паднат не носят отговорност, така ли? И тук липсва отговор.

А е прост-естествено, че носят отговорност и е ясно в такъв случай, че няма как да избягат от отговорност като си подадат оставката и всички тези приказки на бс/к/п и други партии, както и на някои в този форум, а и навсякъде са една голяма и явна пропаганда... За това говоря...
Така де-когато се отговаря конкретно на въпросите, няма и да има нужда от толкова дълги мнения!
Забелязах, че и аз не съм ти отговорил на някои въпроси.
1. Толкова ли е лошо най-бедната държава в ЕС да си позволи заем за стимулиране на потреблението?
И не съм ти отговорил, защото не съм икономист и не знам дали това е начинът!

Има различни икономически теории и аз нямам идея коя е правилната-те дори икономистите не могат да излязат с еднозначно решение!
2. Къде са големите инвеститори, които щяхме да привлечем благодарение на магистралите и ниския дефицит?
Тук не съм отговорил, защото съм отговарял неведнъж-целият свят е в криза-факт!
3. И как ще дойдат, когато нямаме пазарна икономика?
Това не е вярно-изключение правят само няколко сфери, но в повечето сфери си има конкуренция и пазарна икономика!
Виждаш разликата между неотговорените въпроси. Ако съм пропуснал някой може да го добавиш!