Иначе, изпълнението на Старокин е на ниво.
Левски - ФК Краснодар / 1:0 FT /
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - ФК Краснодар / 1:0 FT /
Гледам, че този Матлути не са го пускали. Той за какво е дошъл в отбора, да провери как протича подготвителния процес ли?
Кой ли е очаквал, че някога ще ни донесе победа. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
blue avalanche написа:BadBoy написа:Победа е добра за самочувствието, дано да сте показали смислена и идейна игра, мачът не съм гледал и не мога да кажа нищо повече.
Думата "повече" предполага,че си казал нещичко...![]()
ПП.Клишето "Победа е добра за самочувствието"" брои ли се?
Нещо ли каза или каруцата мина....
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Tommi написа:Гледам, че този Матлути не са го пускали. Той за какво е дошъл в отбора, да провери как протича подготвителния процес ли?![]()
Иначе, изпълнението на Старокин е на ниво.Кой ли е очаквал, че някога ще ни донесе победа.
Сигурно има причина да не е пуснат. Не знам на какво ниво е, но играч, който не може да си спре топката, да я поведе или да стреля точно няма смисъл да се пуска. Предполагам, че нивото му е за В група в България. Просто такъв играч си личи за няколко дни на тренировките. Защо трябва да разваля подготовката(обиграване на състава) и да разстройва играта на отбора за да види нещо, което вече знае- този не става. Не знам как сме се представили в мача, но сега ще видя коментарите
П.С. По информация от "достоверни" източници играчът е дошъл да види вярно ли са толкова хубави българките и да пие 1 късо кафе без захар
- blue avalanche
- Контакти:
trex написа:П.С. По информация от "достоверни" източници играчът е дошъл да види вярно ли са толкова хубави българките и да пие 1 късо кафе без захар
Българки на лагера в Анталия?
- ralka_levskarka
- Контакти:
blue avalanche написа:trex написа:П.С. По информация от "достоверни" източници играчът е дошъл да види вярно ли са толкова хубави българките и да пие 1 късо кафе без захар
е това и аз ще отида да го видя
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- milen.hristov
- Контакти:
Едно на РАДОСТ...отново
blue avalanche написа:trex написа:П.С. По информация от "достоверни" източници играчът е дошъл да види вярно ли са толкова хубави българките и да пие 1 късо кафе без захар
То добре, че другото е истина, че се хвана точно за това
- Синьо сърце
- Контакти:
milen.hristov написа:Едно на РАДОСТ...отново
Е, га падаме-виновни, га бием пак виновни...Явно няма оправия и съм убеден-от Левски трябва да се измете всичко, свързано с СС! Така не може да продължава и искрено вярвам, че новият собственик няма да допусне това! Един ден Мъри ще е треньор на Левски, но без онзи в добавка...Но това е в бъдещето, сега имаме отбор, треньор и нов собственик, за ужас на враговете и явно на някои пишман левскари...Аз лично бях от малцината, които след Беверен вярваха, че Мъри ще ни доведе до там, където ни доведе! Тогава пишманите виеха да го махат и че бил цървул! Айде баста-Левски няма нужда от ревльовци и плачковци-утре ако станат нещата, ще сте първите славословци...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:milen.hristov написа:Едно на РАДОСТ...отново
Е, га падаме-виновни, га бием пак виновни...Явно няма оправия и съм убеден-от Левски трябва да се измете всичко, свързано с СС! Така не може да продължава и искрено вярвам, че новият собственик няма да допусне това! Един ден Мъри ще е треньор на Левски, но без онзи в добавка...Но това е в бъдещето, сега имаме отбор, треньор и нов собственик, за ужас на враговете и явно на някои пишман левскари...Аз лично бях от малцината, които след Беверен вярваха, че Мъри ще ни доведе до там, където ни доведе! Тогава пишманите виеха да го махат и че бил цървул! Айде баста-Левски няма нужда от ревльовци и плачковци-утре ако станат нещата, ще сте първите славословци...
Абсолютно съм съгласен! Затова,пълна подкрепа за отбора,винаги и навсякъде.Сега с нов и кадърен треньор,с ново управление,което носи нов стил на работа,със задаваща се нова ера в нашия любим отбор,подкрепата е нужна още повече!
emigo написа:Синьо сърце написа:milen.hristov написа:Едно на РАДОСТ...отново
Абсолютно съм съгласен! Затова,пълна подкрепа за отбора,винаги и навсякъде.Сега с нов и кадърен треньор,с ново управление,което носи нов стил на работа,със задаваща се нова ера в нашия любим отбор,подкрепата е нужна още повече!
Има такива, които и сега не признават постигнатото тогава. И все пак отбора имаше някакъв стил на игра. Дано Костов се задържи поне 2-3 години. Не смятам, че имаме по-слаби играчи от противниците. Сега видях плюене по Гаджев