Левски - ФК Краснодар / 1:0 FT /

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски - ФК Краснодар / 1:0 FT /

Мнениеот Tommi » 08 фев 2012 21:45

Гледам, че този Матлути не са го пускали. Той за какво е дошъл в отбора, да провери как протича подготвителния процес ли? :lol:

Иначе, изпълнението на Старокин е на ниво. 8-) Кой ли е очаквал, че някога ще ни донесе победа. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 фев 2012 21:58

blue avalanche написа:
BadBoy написа:Победа е добра за самочувствието, дано да сте показали смислена и идейна игра, мачът не съм гледал и не мога да кажа нищо повече.

Думата "повече" предполага,че си казал нещичко... :o
ПП.Клишето "Победа е добра за самочувствието"" брои ли се? :mrgreen:

Нещо ли каза или каруцата мина....
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 08 фев 2012 21:59

Tommi написа:Гледам, че този Матлути не са го пускали. Той за какво е дошъл в отбора, да провери как протича подготвителния процес ли? :lol:

Иначе, изпълнението на Старокин е на ниво. 8-) Кой ли е очаквал, че някога ще ни донесе победа. :)

Сигурно има причина да не е пуснат. Не знам на какво ниво е, но играч, който не може да си спре топката, да я поведе или да стреля точно няма смисъл да се пуска. Предполагам, че нивото му е за В група в България. Просто такъв играч си личи за няколко дни на тренировките. Защо трябва да разваля подготовката(обиграване на състава) и да разстройва играта на отбора за да види нещо, което вече знае- този не става. Не знам как сме се представили в мача, но сега ще видя коментарите :)
П.С. По информация от "достоверни" източници играчът е дошъл да види вярно ли са толкова хубави българките и да пие 1 късо кафе без захар :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 фев 2012 22:28

trex написа:П.С. По информация от "достоверни" източници играчът е дошъл да види вярно ли са толкова хубави българките и да пие 1 късо кафе без захар :lol:

Българки на лагера в Анталия? :o

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 фев 2012 22:36

blue avalanche написа:
trex написа:П.С. По информация от "достоверни" източници играчът е дошъл да види вярно ли са толкова хубави българките и да пие 1 късо кафе без захар :lol:

е това и аз ще отида да го видя :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 фев 2012 22:41

Едно на РАДОСТ...отново

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 08 фев 2012 22:46

blue avalanche написа:

То добре, че другото е истина, че се хвана точно за това :lol: Цеци е там(само не го коментирай и това) :lol: Друг е въпросът, че има българки и в Дубай. Просто от достоверни източници вече трябваше да има поне 10-15 сигурни нови. Не знам кой сериозен отбор ще вземе толкова играчи. Видях коментарите и явно сте гледали 2 мача ;) Ако махнат Костов не знам кой искат за треньор, може би Капело(сега е свободен). Само да имат предвид, че той иска научени футболисти и време ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 фев 2012 23:02

milen.hristov написа:Едно на РАДОСТ...отново

Е, га падаме-виновни, га бием пак виновни...Явно няма оправия и съм убеден-от Левски трябва да се измете всичко, свързано с СС! Така не може да продължава и искрено вярвам, че новият собственик няма да допусне това! Един ден Мъри ще е треньор на Левски, но без онзи в добавка...Но това е в бъдещето, сега имаме отбор, треньор и нов собственик, за ужас на враговете и явно на някои пишман левскари...Аз лично бях от малцината, които след Беверен вярваха, че Мъри ще ни доведе до там, където ни доведе! Тогава пишманите виеха да го махат и че бил цървул! Айде баста-Левски няма нужда от ревльовци и плачковци-утре ако станат нещата, ще сте първите славословци...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 08 фев 2012 23:11

Синьо сърце написа:

Е, га падаме-виновни, га бием пак виновни...Явно няма оправия и съм убеден-от Левски трябва да се измете всичко, свързано с СС! Така не може да продължава и искрено вярвам, че новият собственик няма да допусне това! Един ден Мъри ще е треньор на Левски, но без онзи в добавка...Но това е в бъдещето, сега имаме отбор, треньор и нов собственик, за ужас на враговете и явно на някои пишман левскари...Аз лично бях от малцината, които след Беверен вярваха, че Мъри ще ни доведе до там, където ни доведе! Тогава пишманите виеха да го махат и че бил цървул! Айде баста-Левски няма нужда от ревльовци и плачковци-утре ако станат нещата, ще сте първите славословци...

Абсолютно съм съгласен! Затова,пълна подкрепа за отбора,винаги и навсякъде.Сега с нов и кадърен треньор,с ново управление,което носи нов стил на работа,със задаваща се нова ера в нашия любим отбор,подкрепата е нужна още повече!

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 08 фев 2012 23:22

emigo написа:
Синьо сърце написа:

Абсолютно съм съгласен! Затова,пълна подкрепа за отбора,винаги и навсякъде.Сега с нов и кадърен треньор,с ново управление,което носи нов стил на работа,със задаваща се нова ера в нашия любим отбор,подкрепата е нужна още повече!

Има такива, които и сега не признават постигнатото тогава. И все пак отбора имаше някакъв стил на игра. Дано Костов се задържи поне 2-3 години. Не смятам, че имаме по-слаби играчи от противниците. Сега видях плюене по Гаджев :o А онзи далечен изстрел, голът, който взриви стадиона, какво е това... Ако не се лъжа и голът срещу Миньор, който ни направи шампиони пак беше негов. За мен Гаджев си остава желан в отбора. Да, има спад във формата му, но това го отдавам на други неща. За Калво си личи, че има техника и класа, колкото и смешно да се струва на някои. На младите ще се даде шанс, което е най-хубавото, И то заслужен, а не подарен. Какво ще стане ще видим ;)

Върни се в “Архив”