Станко за малко да вкара, голям е, признал съм го .
А иначе ясно е, че няма игра.
Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - ФК Биел
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Малеее тоя от Биел ги размина като на парад за втория гол
П.П. Момци кво ще кажете за тая новина:
[offtopic]http://www.winner.bg/bulgarian-football/read56045.html
Пред "армейците" се задават нови проблеми. Отборът на Криля Советов ще съди ЦСКА. От руския тим обявиха, че "армейците" не са платили наема на Райс Мболи. Руснаците са сезирали ФИФА за дълг от 150 000 евро. Срокът е изтекъл преди повече от месец.
"Информацията, че ги съдим във ФИФА, е вярна. Чакахме, чакахме, но ни омръзна. На няколко пъти пращахме предупредителни писма по процедура. Така и не получихме официален отговор. Само телефонни обаждания и обещания. Но това не се случи. Ако не платят, ще приберем Мболи", обяви генералният директор на Криля Саветов Денис Маслов пред "Стандарт".[/offtopic]
Тия от ТИТАН прекаляват ако новината е истина
Пред "армейците" се задават нови проблеми. Отборът на Криля Советов ще съди ЦСКА. От руския тим обявиха, че "армейците" не са платили наема на Райс Мболи. Руснаците са сезирали ФИФА за дълг от 150 000 евро. Срокът е изтекъл преди повече от месец.
"Информацията, че ги съдим във ФИФА, е вярна. Чакахме, чакахме, но ни омръзна. На няколко пъти пращахме предупредителни писма по процедура. Така и не получихме официален отговор. Само телефонни обаждания и обещания. Но това не се случи. Ако не платят, ще приберем Мболи", обяви генералният директор на Криля Саветов Денис Маслов пред "Стандарт".[/offtopic]
Последна промяна от toffees на 03 фев 2012 19:15, променено общо 2 пъти.

Крачун(К)онв и той горкия незнае къде се намира...
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- leche_leche
- Контакти:
toffees написа:Малеее тоя от Биел ги размина като на парад за втория гол
къде видя втори гол, топката мина до гредата и се оплете отстрани на мрежата.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Kotooshu написа:3-1
Този мач беше ясен

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- Артилериста
- Контакти:
Много слаба игра,бавна,тромава,без желание.Все пак мисля,че заслужавахме да спечелим,но този отбор едва ли е мерило за ЦСКА.Като цяло мога да отлича Мишел,Крачунов и Карачанаков за желанието.Мораес и Присо не им се играеше,а Дечев и Галчев бяха доста под-нивото.За останалите нямам думи-много слаби.
Тези контроли са доказателство за това,че ни трябват поне още минимум 3ма нови класни играча-ляв бек,централен защитник,опорен халф и един плеймейкър
Тези контроли са доказателство за това,че ни трябват поне още минимум 3ма нови класни играча-ляв бек,централен защитник,опорен халф и един плеймейкър

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Меко казано плашеща игра! Защита- слаба, средна линия- повече борба и по- малко качества, в нападение се разчиташе на индивидуални качества! Присо/Карачанаков- разликата беше никаква, дано да е защото на негъра му беше първи мач! Райс освен гола, спаси каквото можеше, НО той няма алтернатива и това може би го успокоява и прави грешки! Не знам, даваха вид на НЕЖЕЛАЕЩИ футболисти, дано е от ранната подготвка и умора от тренировки! Положението не е добре....само мое мнение от видяното днес!
Браво за победата,но според мен има още много,много да се работи,а и този отбор не трябва да е критерии за каквото и да е било.Просто да играем с такива отбори няма смисъл.Рано да се правят изводи за каквото и да е било.При нас всичко е възможно,още повече с тези собственици.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
mironi88 написа:Харесва ми, че Мишел хвърчи наляво-надясно. Има желание поне на пръв поглед. Това е добре.
И на мен ми харесва, Платини е навсякъде по терена! Само той играе с огромно желание, и мисля, че затова се разсърди есента, щот само той се мъчеше да играе ...
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!