9 кръг ЦСКА - Славия 15.10.2010 - 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: 9 кръг ЦСКА - Славия 15.10.2010 - 16:00

Мнениеот Teo » 15 окт 2011 20:01

Българска му работа, сериозно не може само да биеш, това да не ти шах.... хора стегнете се

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 окт 2011 20:01

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:е това те топли ,че сме паднали от славия дори утре като паднете?хахахах ти си луд мислих те за по-нормален човек :)явно и ти си откачил покрай тоя форум :)

Не се излагай! Губите 3 точки, който ви бяха в графата задължител от години. Проблемът е, че това ме радва? Сега разликата е 6 точки, а не 9, нали? Ето това ме топли, дано успееш да го проумееш! ;)

задължителни?Ми ти много добре знаеш, че всички мачове за ЦСКА и Левски ас задължителни?За какви задължителни мачове ми говориш?В момента е 6 точки разликата както преди мача.Утре не се знае какво ще става, може пак да сте си 6 точки...тогава пак ли ще се радваш,че Славия са ни били?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
CSKAr4eto0
Контакти:

Мнениеот CSKAr4eto0 » 15 окт 2011 20:02

Хорааа радвайте се, че до 80та минута не беше 0:5 ;) иии няма смисъл да се оплакваме от садията .... той си знае че е престъпник !!! Уникално слаб ... ако първите 20 минути не се бяхме ошашавили толкова много ... може би друго щеше да бъде ... иии аз се радвам че паднахме ... щото трябваше някой да ни свали от небесата .... сега вече ще бъдат по сериозни !

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 15 окт 2011 20:02

Лудогорец - Славия 6-0
ЦСКА - Славия 0-2

Смърди та се нетрае !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 окт 2011 20:02

Rivaldo10 написа:Пеканке, а ти като си толкова сигурен в загубата на Левски, колко пари сложи на Черноморец? :roll:

а с хазарт не се занимавам.не мисля,че трявба да играя тото и еврофутбол.сигурен съм, защото съм гледал всичките мачове на Левски отначалото на първенството..ако биете пак Гаджев ви спаси с някакъв уникален гол от 50 метра!Утре ще си пишеме пак!Ама ако съм прав искам да ми се извиниш, както и аз ще го направя!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 15 окт 2011 20:02

Всички които искате оставката на Радуканов сте едни БОКЛУЦИ,ПАПЛАЧ ! Човека ни пое в момент когато отбора беше в най-трагичното си състояние от години,години,години :evil: А вие мухльовци само знаете да лаете по форумите след всеки слаб мач какво е виновен Радуканов че тези смешници на терена не могат да си подадат една топка а? :arrow: ВСИЧКИ СМЕ ЗАД МИЛЕН ! Ако някой ще се маха то това трябва да бъде Дуци този смешник като дойде ни е*а майката ! А смешния Спортал ако продължава да сипе отбора с лайна съм сигурен че ще се предприемат позволени и непозволени мерки ! ВСИЧКИ СМЕ ЗАД ОТБОРА ! А тази паплач която след всеки слаб мач знае само да плюе те не заслужават да се нарекат фенове на ЦСКА ! :evil:
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 окт 2011 20:04

POPCORN написа:задължителни?Ми ти много добре знаеш, че всички мачове за ЦСКА и Левски ас задължителни?За какви задължителни мачове ми говориш?В момента е 6 точки разликата както преди мача.Утре не се знае какво ще става, може пак да сте си 6 точки...тогава пак ли ще се радваш,че Славия са ни били?

Как да ти обясня, че вие сте ни конкурент и всяка загубена точка ме радва? Опитвам за трети път да ти го обясна, все по-елементарно, а ти дори не даваш признаци, че ще го проумееш...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 окт 2011 20:04

CSKAr4eto0 написа:Хорааа радвайте се, че до 80та минута не беше 0:5 ;) иии няма смисъл да се оплакваме от садията .... той си знае че е престъпник !!! Уникално слаб ... ако първите 20 минути не се бяхме ошашавили толкова много ... може би друго щеше да бъде ... иии аз се радвам че паднахме ... щото трябваше някой да ни свали от небесата .... сега вече ще бъдат по сериозни !

Кой трябва да ви свири на вас, че не ми е много ясно?Когато биете няма по-убав чиляк от съдията, даже ви е порязал малко, ама се случва.Сега падате и пак съдията ви първо в устата.
Ми да ви сложат Венци Живков да ви свири всеки мач!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 окт 2011 20:04

storm написа:Сега се почва масова стачка ... транспаранти , рязане на греди... ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА.. дучето призовава за бойкот на мачовете... Синьото БФС е виновно ,абе като цяло Левски са виновни.. подкупили играчите на Славия да бият и така нататък... :mrgreen:

е тебе това бърка ли те?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 окт 2011 20:05

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:задължителни?Ми ти много добре знаеш, че всички мачове за ЦСКА и Левски ас задължителни?За какви задължителни мачове ми говориш?В момента е 6 точки разликата както преди мача.Утре не се знае какво ще става, може пак да сте си 6 точки...тогава пак ли ще се радваш,че Славия са ни били?

Как да ти обясня, че вие сте ни конкурент и всяка загубена точка ме радва? Опитвам за трети път да ти го обясна, все по-елементарно, а ти дори не даваш признаци, че ще го проумееш...

а утре ако паднете, ще те боли ли ,че ЦСКА са паднали днеска?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”