САМО ЛЕВСКИ!!!Смърт за прасетата!!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
levskar4e_forever написа:Ей bobonikolov не се прави толкова!!!И ти знаеш че имаме предимство!!1.Домакини сме!2.По-добрия отбор сме в момента и 3.Гледай си твоя отбор че накрая да не отнесете една троичица!!!![]()
Между другото към 6 го дават -1, така че трябва да напълним стадиона!!!
![]()
САМО ЛЕВСКИ!!!Смърт за прасетата!!!!
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
L_Messi написа:Ясни са и цените на билетите: 12лв. за А, 10 за в и 7 за Б
Thsmith написа:L_Messi написа:Ясни са и цените на билетите: 12лв. за А, 10 за в и 7 за Б
официално ли е това?
george_speed75 написа:Той донякъде си е прав!Ние така се точим преди всеки мач с ЦСКА че ще ги сгазим ,ама после ги бием с клизма с 1-0.Същата работа беше точно когато влязохме в ШЛ.То беше едно точене по форумите ,готвихме се за ново 7-1 ,ние така...ние онака...ама на край ги бихме едвам с 1-0.
L_Messi написа:Thsmith написа:L_Messi написа:Ясни са и цените на билетите: 12лв. за А, 10 за в и 7 за Б
официално ли е това?
Да, прочетох го в Труд.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Thsmith написа:Ако е вярно ще е изключителна глупост... Аз въпреки, че пряко не ме засяга тъй като съм с карта се надявах да пуснат евтина билети 3-2-1 каквито бяха до преди 2 години или максимум 5-3-2... Само така можеше да се компенсира лошото време и стадиона да е що-годе пълен... Вместо това с тия цени на билетите заедно с тоя студ който се очаква ще има 2000 чорбари и 7-8000 в най-добрия случай Левскари. Няма да стане нито хореография, нито атмосфера ще има, нито нищо... Язък, че го чаках тоя мач толкова години...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост