Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери,Новини,Слухове т.н)
Това , просто не е реално по-добре да го отпишем този сезон и да му се търси заместник !!!!!!!!!!!!!!!!!!

[center]
[/center]
''Искам да кажа едно нещо. Рей е един фантастичен помощник-треньор . Искам да благодаря на него , защото той ми даде страхотна подкрепа както миналият сезон така и този. Той свърши фантастичка работа и ми помогна на мен и на всички за да спечелим дубъл така,че първото което искам да кажа е да му благодаря. Той е мой приятел , аз имам фантастична връзка с него. Тйо познаваше много добре английския футбол и има богат опит като помощник. '' Клубът направи това решение , мисля ,че беше трудно решение за всички, но аз го уважавам. Имам доверие на всички служители , работещи с мен , и сега трябва да продължим напред. '' Трябва да гледаме напред , да се концентрираме върху следващият мач ,защото той е важен за нас и е важно да победим. ''Очевидно е ,че се интересувате защо той си тръгна но аз не искам да говоря повече за това'' завърши Анчелоти на пресконференцията преди мача със Съндърланд.
[/center]''Искам да кажа едно нещо. Рей е един фантастичен помощник-треньор . Искам да благодаря на него , защото той ми даде страхотна подкрепа както миналият сезон така и този. Той свърши фантастичка работа и ми помогна на мен и на всички за да спечелим дубъл така,че първото което искам да кажа е да му благодаря. Той е мой приятел , аз имам фантастична връзка с него. Тйо познаваше много добре английския футбол и има богат опит като помощник. '' Клубът направи това решение , мисля ,че беше трудно решение за всички, но аз го уважавам. Имам доверие на всички служители , работещи с мен , и сега трябва да продължим напред. '' Трябва да гледаме напред , да се концентрираме върху следващият мач ,защото той е важен за нас и е важно да победим. ''Очевидно е ,че се интересувате защо той си тръгна но аз не искам да говоря повече за това'' завърши Анчелоти на пресконференцията преди мача със Съндърланд.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JMy_CxrxcZY[/youtube]

Последна промяна от Ballancee на 13 ное 2010 18:37, променено общо 1 път.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Няма да обжалваме червения картон на Есиен,Аут е за следващите 3 мача
Новините стават от лоши,по-лоши...Нищо чудно да сдадем първото място много скоро.Не виждам как ще печелим мачове с тая халфова линия,където няма и един футболист,който може да изнася добре топката.
Новините стават от лоши,по-лоши...Нищо чудно да сдадем първото място много скоро.Не виждам как ще печелим мачове с тая халфова линия,където няма и един футболист,който може да изнася добре топката.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Анчелоти: Заместникът на Уилкинс няма да бъде италианец

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти заяви, че заместникът на уволнения му помощник Рей Уилкинс, ще бъде човек от клуба.
Италианецът отхвърли назначение отвън, след като спекулациите са, че Джанфранко Дзола и Паоло Малдини имат интерес към поста.
"Чета в италианските вестници, че искам да взема италиански помощник, но това не е вярно. Имам фантастични асистенти в лицето на Пол Клемент и Стив Холанд. Имам много асистенти в клуба. Ще бъде някой отвътре, а не отвън. Сигурен съм, че няма да бъде италианец. Имам отлична връзка с Рей и смятам да я продължа. Нямам проблем. И той няма проблем. Клубът взе решение. Никой няма да забрави какво направи Рей за тима. Никой. Не мисля, че това решение го обижда. Всеки уважава Рей", каза Анчелоти.

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти заяви, че заместникът на уволнения му помощник Рей Уилкинс, ще бъде човек от клуба.
Италианецът отхвърли назначение отвън, след като спекулациите са, че Джанфранко Дзола и Паоло Малдини имат интерес към поста.
"Чета в италианските вестници, че искам да взема италиански помощник, но това не е вярно. Имам фантастични асистенти в лицето на Пол Клемент и Стив Холанд. Имам много асистенти в клуба. Ще бъде някой отвътре, а не отвън. Сигурен съм, че няма да бъде италианец. Имам отлична връзка с Рей и смятам да я продължа. Нямам проблем. И той няма проблем. Клубът взе решение. Никой няма да забрави какво направи Рей за тима. Никой. Не мисля, че това решение го обижда. Всеки уважава Рей", каза Анчелоти.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Liverpool and Chelsea keen on £12million Palermo ace

Chelsea and Liverpool are locked in a battle to sign Palermo midfielder Armin Bacinovic.
Bacinovic, 21, has been attracting interest from a number of top clubs across Europe following his impressive displays for Palermo.
The Slovenian international has already been valued at £12m and Chelsea and Liverpool are keen to bring him into the Premier League when the transfer window re-opens.
AC Milan have also been monitoring the progress of Bacinovic but reports in Italy suggest that he is likely to make a move to England in January.
-----------------------------------
Общо взето с Ливърул ще се надцакваме за словенският национал Армин Басинович...Някой,който го е гледал ако може да разкаже.
Разгледах статистиката му-10 мача,2 гола,2 асиста,което не е зле за клуб като Палермо.

Chelsea and Liverpool are locked in a battle to sign Palermo midfielder Armin Bacinovic.
Bacinovic, 21, has been attracting interest from a number of top clubs across Europe following his impressive displays for Palermo.
The Slovenian international has already been valued at £12m and Chelsea and Liverpool are keen to bring him into the Premier League when the transfer window re-opens.
AC Milan have also been monitoring the progress of Bacinovic but reports in Italy suggest that he is likely to make a move to England in January.
-----------------------------------
Общо взето с Ливърул ще се надцакваме за словенският национал Армин Басинович...Някой,който го е гледал ако може да разкаже.
Разгледах статистиката му-10 мача,2 гола,2 асиста,което не е зле за клуб като Палермо.
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]Младежи:[/center]
[center]Челси- Фулъм 0:2[/center]
Фулъм преодоля състава на Челси , среща която се игра в Кобъм. Младежите направиха силен мач но двата гола на Фулъм помрачиха доброто представяне. Мениджърът Дермонт Дръми заложи на възтановените Алекс Дейви , Люйс Бейкър и Адам Ндити. ''Младежите се развиват и това е най-важно' каза след мача мениджърът Дръми.
Челси (4-3-3)
Джамал Блекман , Бен Сампаьо(к) , Алекс Дейви , Нкуму Арчандж , Контех (Лундон 57) , Тод Кейн , Антон Роджърс (Джон Суйвт 82) , Джордж Савил , Бейкър (Серемба 55) , Девиин , Ндити.
* След този двубой Челси остава на предпоследното 9-то място със актив от 7 точки. Фулъм пък е 3 -ти със 17 , 5 по-малко от лидера Норич Сити.
[/center][center]
[/center][center]Младежи:[/center]
[center]Челси- Фулъм 0:2[/center]
Фулъм преодоля състава на Челси , среща която се игра в Кобъм. Младежите направиха силен мач но двата гола на Фулъм помрачиха доброто представяне. Мениджърът Дермонт Дръми заложи на възтановените Алекс Дейви , Люйс Бейкър и Адам Ндити. ''Младежите се развиват и това е най-важно' каза след мача мениджърът Дръми.
Челси (4-3-3)
Джамал Блекман , Бен Сампаьо(к) , Алекс Дейви , Нкуму Арчандж , Контех (Лундон 57) , Тод Кейн , Антон Роджърс (Джон Суйвт 82) , Джордж Савил , Бейкър (Серемба 55) , Девиин , Ндити.
* След този двубой Челси остава на предпоследното 9-то място със актив от 7 точки. Фулъм пък е 3 -ти със 17 , 5 по-малко от лидера Норич Сити.
Последна промяна от Ballancee на 13 ное 2010 22:58, променено общо 1 път.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Челси взима бразилска звезда

Лондонският Челси иска да привлече в редиците си бразилския нападател на Сантош Неймар, който е желан и от испанския шампион Барселона, пише в днешния си брой "О'Глобо".
Договорът на 18-годишния кариока с бразилския клуб е до 2015 година, а от Сантош са склонни да го продадат. Откупуващата клауза, която е залегнала в договора му, е в размер на 28,4 милиона паунда, но се очаква от бразилския клуб да намалят тази цена.
"Лондончани искат да купят Неймар. Те обаче искат той да понатрупа малко опит в друг английски клуб, но това е малко вероянтно. Ако предложат 20 милиона паунда за него, най-вероятно Сантош ще приеме офертата им", заяви източник, близък до бразилския клуб.
Единственото нещо, което може да попречи за трансфера на кариоката, е една група от инвеститори, които държат 40 процента от правата му.
Челси ще има сериозна конкуренция за подписа на Неймар в лицето на испанския колос Барселона, който също иска бразилеца.
"Каталунците" изпратиха под наем в Сантош Кейрисон и се очаква да имат предимство при преговорите.

Лондонският Челси иска да привлече в редиците си бразилския нападател на Сантош Неймар, който е желан и от испанския шампион Барселона, пише в днешния си брой "О'Глобо".
Договорът на 18-годишния кариока с бразилския клуб е до 2015 година, а от Сантош са склонни да го продадат. Откупуващата клауза, която е залегнала в договора му, е в размер на 28,4 милиона паунда, но се очаква от бразилския клуб да намалят тази цена.
"Лондончани искат да купят Неймар. Те обаче искат той да понатрупа малко опит в друг английски клуб, но това е малко вероянтно. Ако предложат 20 милиона паунда за него, най-вероятно Сантош ще приеме офертата им", заяви източник, близък до бразилския клуб.
Единственото нещо, което може да попречи за трансфера на кариоката, е една група от инвеститори, които държат 40 процента от правата му.
Челси ще има сериозна конкуренция за подписа на Неймар в лицето на испанския колос Барселона, който също иска бразилеца.
"Каталунците" изпратиха под наем в Сантош Кейрисон и се очаква да имат предимство при преговорите.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Баланс дай инфо и за резервния отбор ако може,за мен той е по-важен ! Все пак там играят най-големите таланти-примерно Джош,Брума,Борини,Аанхолт и т.н
Еми резервите са на трета позиция във класирането . Лидер е Астън Вила докато Арсенал е втори. ''топчийте' ни водят само с три точки. Докато Вила са се откъснали сериозно напред , водят ни 7 точки. Последният мач на резервите беше доста тежък 0:4 от Уувърхемптън. Преди това пък бихме Уест Бромич със 5:4 и във този мач Борини вкара 5гола.Бихме и Ливърпул преди това. Следващият мач пък ще е чак на 24 със Уест Хям. На приливи и отливи са резервите но не сме и толкова далеч от лидера.
П:С Идеята със даването на точки за играчите за всеки мач ми се стори доста интересна , трябва да се помисли по-въпроса и да направим една и тук във нашият форум, само незнам кой ще смята точките за генералното класиране в краят на сезона!
П:С Идеята със даването на точки за играчите за всеки мач ми се стори доста интересна , трябва да се помисли по-въпроса и да направим една и тук във нашият форум, само незнам кой ще смята точките за генералното класиране в краят на сезона!