Sofiaatowern написа:Иво Иванов, Милиев, Гаджев и Огнянов въобще нямаха място в титулярния състав на Левски!
Иванов беше под всякаква критика и сигурно от десет пробива, той пропусна девет, трагично пласиране и изключително тромав - въобще мястото не му е в Левски и това си пролича в миналите ни мачове, а пък и в идните...
Милиев се "отличи" с "изключителните" си точни подавания и далечните удари. Недопустимо е при три гола и пълна психологическа преднина, а и откъм головете, ти да правиш такива смешни грешки досъщи за отбор от "Б" група. Никога не съм го харесвал, няма и да го харесвам. В защита беше по-смешен и от Иванов (може и да бяха в съотношение 1:1).
Гаджев пък от другата страна за пореден път доказа "блестящата" си класа и защо е бил взет от елитния втородивизионен гръцки клуб, играещ като резерва. Той влезе в рекордите на "Гинес" с втория гол, стигнал до луната и успял да вкара и прекъсне мача на извънземните, разбира се, той е напълно достоен конкурент на Йовов!
Огнянов с изключение на късметлийското попадение, което реализира, беше изключително безличен и през цялото време изритваше балонни топки. От пет положения, четири щяха да бъдат над гредата и с голяма вероятност в трибуните. Дано Тасевски се връща по-бързо.
За щастие българският Буфон (Петков) не бе на вратата и не успя да се запише в историята с аматьорските попадения във вратата му от хангара. Митрев също не бе на високо ниво, тук не си пролича и колко е добър, ама срещу Лил това ще стане, вярвайте. Не проумявам защо не бе пуснат Акалски в игра, хем щеше да се обиграе и да придобие малко игрови опит, хем щеше да се види дали има някакви наченки за добър вратар! А добрият вратар и защитник ще са фактор срещу Лил, защото французите не са нашите куци конове и всеки техен футболист може да шутира от далечни разстояния! Между другото в този си пролича Слори колко голямо желание има да се докаже, но не показа, че е подходящият (засега) играч за нашия отбор! Убеден съм, че още малко игрова практика и ще покаже истинския си облик! Понастоящем е просто безлично петно като горните описани играчи, с единствената разлика, че момчето имаше огромно желание да добие доверието на треньорите и феновете.
Между другото за напълно нарисувана картинка липсваше само и единствено майстора на гравитация - Йовов, на върха на нападението вместо Дембеле!
Да се надяваме Бензукан и Тасевски в другия мач ще бъдат титуляри в мача! Притеснява ме и лявото крило, защото ние фактически нямаме такова. Слори не показа добра игра, а Младенов и той за пореден път показа, че просто не е класен играч като Жо.
Пристрастните, които следва да ме наругаят след този коментар, мога да им препоръчам да си задържат ругатните за мача с Лил, ако сме със същото съсловие играчи!