16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Re: 16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград

Мнениеот Mussolini » 17 окт 2010 00:01

siniq_fen написа:"Само че няма да има последствия от цялата работа...."
И какви последствия трябва да има?Левски да бъде изхвърлен от А група,БФС-разформирован,съдията-в ГУЛАГ?

Не, не.Далеч съм от такива мисли.Едно преиграване примерно.[/quote]
Айде да преиграеме и онова 4:1 миналата година тогава?[/quote]
Когато съдията ви компенсира отменения гол с такъв от засада ли ?

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 17 окт 2010 00:03

ти си попаднал в дълбоката заблуда че ставате за отбор! но не сте! Дембеле прави всичко! това е самата истина! той увлича защитниците той си хваща топката и пробива като типичния таран той в момента е човека отбор! Кой друг играч ви е качествен! Маириян Огнянов ли? "Благдаримти бат' Мъри"!! Само това ви е разликата в момента! Живот и здраве пак няма да сте шампиони![/quote]
Гарра Дембеле е страхотен футболист с неоспорими качества, особено за скромната ни футболна действителност.Въпреки това, всеки, който поне малко отбира от футбол, знае, че един футболист може да промени резултата на един оспорван мач (какъвто определено не беше Левски-Пирин), но не и да пренесе целия сезон на раменете си. Не отричам, че Левски има дупки в състава и доста ръбове за изглаждане, но не мога да се сетя за друг български отбор, на който в момента повече да му приляга думата ОТБОР.
Относно кой ще стане шампион и кой няма, доста е рано да се каже. За момента именно Левски има най-сериозни шансове и е повече от смехотворно това да се отрича ;)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 17 окт 2010 00:03

Mussolini написа:
blue avalanche написа:И какви последствия трябва да има?Левски да бъде изхвърлен от А група,БФС-разформирован,съдията-в ГУЛАГ?

Не, не.Далеч съм от такива мисли.Едно преиграване примерно.

Ако в Англия преиграват мач след всяка съдийска грешка, шампионата им ще е невърендинг стори. А мача за купата миналата година преигра ли се?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 17 окт 2010 00:06

blue avalanche написа:
BLUE CHAMPIONS написа::shock: пфу,много съдии и треньори са се изговорили тука. Резултата е 4-1 за ЛЕВСКИ и все така 1во място във временното класиране. Честито на печелившите! Айде лека нощ и някой ако се стряскат на сън-да спрат да гледат мачове на ЛЕВСКИ :lol:

Така е!Трябваше да ги пресираме още в началото,да ги набутаме в наказателното,да им треснем три гола и сега нямаше да плямпат някои за дузпи-музпи!

И 10-0 да ги биеш пак ще говорят. Най-добрите винаги са най-одумвани ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 17 окт 2010 00:07

След мача Гонзо каза(перефразирам):"Забравете за Бензукан!"За Гаджев и Огнянов го писах по-рано.Всъщност,за Огнянов го писах още след мача със Сливен!

Ако наистина така се стекът нещата, то Гонзо бързо, бързо ще му се разклати поста, който заема! Сигурен съм, че отзивите няма да са позитивни, нито към него, нито към Ясен! Каквото и да е направил Бензукан, заслужава втори шанс, а при нашите обстоятелства, при които нямаме втори играч като него, то опрощението е задължително! Все пак съм сигурен - не са толкова глупави двамата с Ясен да пуснат Иванов отново, и то срещу отбор като Лил! Ще си говорим пак...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 окт 2010 00:08

Доста сте изписали в темата, но никъде не сте коментирали ситуацията в 32-та минута на мача ;)
Изображение

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 17 окт 2010 00:08

blue avalanche написа:
blue avalanche написа:Някой беше предложил Макенджиев за вратар на Левски.Казах му,че след мача ще говорим.По-точно-след мача вече НЯМА да говорим за Макенджиев!
Още някой ще се изкаже ли по върпоса за дузпата?Нали съдийската комисия каза,че във Варна нямало дузпа?Значи,пак искате грешно отсъждане,така ли?Нещо не разбирам...

Тя съдийската комисия го каза и то не е лъжа.Само че няма да има последствия от цялата работа.Много плоско се опитваш да се измъкнеш, ама то затова ше ви пишат петици Спортингите из Европа.Щото сте безприципни, като тея, които ръководят бг футбола.....

"Само че няма да има последствия от цялата работа...."
И какви последствия трябва да има?Левски да бъде изхвърлен от А група,БФС-разформирован,съдията-в ГУЛАГ?[/quote]
Не, не.Далеч съм от такива мисли.Едно преиграване примерно.[/quote]
Ти къде си го видял това?За грешно съдийско отсъждане да се преиграва мач?Те "ръката на Анри" не я преиграха...[/quote]
Прав си.Аз затова по-рано написах че няма да има последствия, защото няма как.Дали ще накажат съдията да не свири един мач, какво значение има?Тя работата свършила.Не съм ли прав?Но не ме разбирайте погрешно.Не ми пука, че паднахме.По-голям проблем е че в моя отбор нещата са зле, не се оплаквам, че ни бихте макар и по втория начин.Става дума за принципа и затова аршина да е еднакъв.Айде живи здрави.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 окт 2010 00:10

Mussolini написа:
siniq_fen написа:"Само че няма да има последствия от цялата работа...."
И какви последствия трябва да има?Левски да бъде изхвърлен от А група,БФС-разформирован,съдията-в ГУЛАГ?

Не, не.Далеч съм от такива мисли.Едно преиграване примерно.

Айде да преиграеме и онова 4:1 миналата година тогава?[/quote]
Когато съдията ви компенсира отменения гол с такъв от засада ли ?[/quote]
ОК, съгласих се. Специално сега го гледах момента, има засада. Обаче засадата трябва да я отсъди страничния, а не главния. Който от своя страна отмени най-редовния гол на света. Или страничния му е казал "То имаше засада, отмени им гола." ? Но аз си признавам тия неща. Ти признаваш ли, че твоя отбор винаги играе изключително грубо и много голям брой картони са му спестени. И още нещо: пак се връщам на оня мач. Червения картон на Рабех е безспорен. Обаче при мелето на Веско Минев му разбиха устата. А нямаше реакция от страна на съдията.
Само Левски!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 окт 2010 00:11

;) ;)
Sofiaatowern написа:Иво Иванов, Милиев, Гаджев и Огнянов въобще нямаха място в титулярния състав на Левски!

Иванов беше под всякаква критика и сигурно от десет пробива, той пропусна девет, трагично пласиране и изключително тромав - въобще мястото не му е в Левски и това си пролича в миналите ни мачове, а пък и в идните...

Милиев се "отличи" с "изключителните" си точни подавания и далечните удари. Недопустимо е при три гола и пълна психологическа преднина, а и откъм головете, ти да правиш такива смешни грешки досъщи за отбор от "Б" група. Никога не съм го харесвал, няма и да го харесвам. В защита беше по-смешен и от Иванов (може и да бяха в съотношение 1:1).

Гаджев пък от другата страна за пореден път доказа "блестящата" си класа и защо е бил взет от елитния втородивизионен гръцки клуб, играещ като резерва. Той влезе в рекордите на "Гинес" с втория гол, стигнал до луната и успял да вкара и прекъсне мача на извънземните, разбира се, той е напълно достоен конкурент на Йовов!

Огнянов с изключение на късметлийското попадение, което реализира, беше изключително безличен и през цялото време изритваше балонни топки. От пет положения, четири щяха да бъдат над гредата и с голяма вероятност в трибуните. Дано Тасевски се връща по-бързо.

За щастие българският Буфон (Петков) не бе на вратата и не успя да се запише в историята с аматьорските попадения във вратата му от хангара. Митрев също не бе на високо ниво, тук не си пролича и колко е добър, ама срещу Лил това ще стане, вярвайте. Не проумявам защо не бе пуснат Акалски в игра, хем щеше да се обиграе и да придобие малко игрови опит, хем щеше да се види дали има някакви наченки за добър вратар! А добрият вратар и защитник ще са фактор срещу Лил, защото французите не са нашите куци конове и всеки техен футболист може да шутира от далечни разстояния! Между другото в този си пролича Слори колко голямо желание има да се докаже, но не показа, че е подходящият (засега) играч за нашия отбор! Убеден съм, че още малко игрова практика и ще покаже истинския си облик! Понастоящем е просто безлично петно като горните описани играчи, с единствената разлика, че момчето имаше огромно желание да добие доверието на треньорите и феновете.

Между другото за напълно нарисувана картинка липсваше само и единствено майстора на гравитация - Йовов, на върха на нападението вместо Дембеле! :lol:

Да се надяваме Бензукан и Тасевски в другия мач ще бъдат титуляри в мача! Притеснява ме и лявото крило, защото ние фактически нямаме такова. Слори не показа добра игра, а Младенов и той за пореден път показа, че просто не е класен играч като Жо.

Пристрастните, които следва да ме наругаят след този коментар, мога да им препоръчам да си задържат ругатните за мача с Лил, ако сме със същото съсловие играчи!

;) Не мисля, че срещу Лил ще играем чак толкова зле в защита. Просто тази победа бе нужна. И на най - големите фенове трябва да им е видно каква криза, каква ситуация, какъв шок създаде Петков с простотиите си в Лисабон. Това да паднеш с 5 гола, колкото и да ми обясняват доста хора, че не било кой знае какво, не е точно така. Това е много силен шамар, за чието преодоляване трябва време.
Едва ли някой очаква чудеса във Франция, но ако момчетата играят по - съсредоточено във всички фази, което не е невъзможно, може да постигнем добър резултат. В смисъл равен - едва ли някой се надява на повече. Но вижте, групата на Левски е доста сложна и евентуално излизане от нея ЩЕ Е УСПЕХ. Така, че нека не обявяваме този или онзи за некадърник поради факта, че специално за защитната линия е необходимо доста време.
А колкото до Юнайтед, е смешно да се твърди, че не бяха подкрепени солидно днес. В последните минути имаше чиста дузпа за УБА, след чието неотсъждане беше даден смешен двоен удар за "червените дяволи". Такова нещо само на тях ще се даде. Добре, че Рууни не вкара. Толкова за чуждите отбори. Само Левски!
Последна промяна от daniel875 на 17 окт 2010 00:11, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 17 окт 2010 00:11

За пореден мач играят четирима човека само /Мулдер, Гриин, Дембеле и Жо/ всички други 0. Никаква халфова линия , смешна защита и се чака само напред кавото направим. В нащо първенство смешно в повечето случаи става но срещу по-класен отбор гриземе дръвцето. Почвам да се съмнявам в качествата на Ясен.С подобна игра в четвъртък пак ще се червим.

Върни се в “Архив”