Боримечката написа:PFC Litex написа:Левски спечели първото от предстоящите три дербита.
Желая им да спечелят и другите две.
Вдъхнови те днешния ви резултат или...
Не, просто имам изгода да победите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Боримечката написа:PFC Litex написа:Левски спечели първото от предстоящите три дербита.

maximalniq написа:МЕЦИ написа:Dobri написа:От този мач се видяха няколко неща:
1. Младите играят с повече хъс и желание от "старите кучета".
2. Мястото на Бардон е като втори/подпомагащ нападател.
3. Имаме проблеми в постепенна атака срещу групиран противник.
4. М. Антонов не е за "Левски". Спешно ни трябва качествен нападател, пък бил и той голобрад юноша.
Най- спешно ни трябва треньор...само желание не стига...
Трябва да оставим Гонзо да се пробва.Не може да сменяме треньори през няколко месеца.Станахме като ЦСКА...
PFC Litex написа:Боримечката написа:PFC Litex написа:Левски спечели първото от предстоящите три дербита.
Не, просто имам изгода да победите
МЕЦИ написа:Кой друг да се пробва?ние сме ЛЕВСКИ. Не прави сравнение с опитно поле като...

maximalniq написа:МЕЦИ написа:Кой друг да се пробва?ние сме ЛЕВСКИ. Не прави сравнение с опитно поле като...
Еми точно такова опитно поле ще станем, ако постоянно сменяме треньори.
LaRgO написа:Левски игра по-добре от Славия и заслужено победиха.Играха с хъс и желание.Хареса ми играта на Стефан Станчев,Балтанов и Николай Димитров.Цачев и Огнянов също се включиха добре,ама им трябва повече мачове.Трябва да разчитат по-често на тях.Дано Гаджев по-бързо да навлезе във форма,защото липсва на отбора.Най-трудните мачове предстоят,така че след тях можем да правим някакви изводи.
TodorT написа:Най-добрият мач на Левски за пролетта до моментаОтличен Станчев, Балтаов и Димитров
Дано трениорският щаб продължи налагането на млади момчета и успехите продължат ! САМО ЛЕВСКИ
МЕЦИ написа:LaRgO написа:Левски игра по-добре от Славия и заслужено победиха.Играха с хъс и желание.Хареса ми играта на Стефан Станчев,Балтанов и Николай Димитров.Цачев и Огнянов също се включиха добре,ама им трябва повече мачове.Трябва да разчитат по-често на тях.Дано Гаджев по-бързо да навлезе във форма,защото липсва на отбора.Най-трудните мачове предстоят,така че след тях можем да правим някакви изводи.
Изводът е един-тази година я отписваме..Както и следващата...Дано да не е повече...Това ,че победихме Славия не е критерии..Те играят 1 мач,2 не....Просто...Славия...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта