Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Думите на Седрик Бардон...

Мнениеот delpi » 04 окт 2009 19:55

S.T.A.L.K.E.R написа:
delpi написа:Наско Сираков незабавно в Левски.

За да започнат с пълна сила задкулисните игри ли ?
По-добре си играйте в средата,или в края на таблицата,но поне бъдете чесни.
Иначе комунистическия ви клуб ще продължи да бъде подпомаган със извън футболни средства, а това е вредно за всички в нашата родина.

Много си оригинален и остроумен! Подписа ти също! Евала!
Поглеждай отвреме навреме и в собствения си двор и тогава гледай другите...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот svence » 04 окт 2009 19:56

koi4i написа:Какви очила бе пич?Неприятно ти е,че въпреки всичко си обичаме отбора ли?Феновете на един друг отбор при такава серия да са срязали и подпорите на стадиона ...

Начи тебе те кефи, некви да разхождат по терена фланелките които са носили Гунди, Сашо Костов, Соколето, Патрата и да не ги изброявам повече, лека им пръст на повечето, че сигурно не могат да си намерат място в гроба в момента :evil: . С тва ли се гордееш?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

smashing pumpkins

Мнениеот smashing pumpkins » 04 окт 2009 20:09

Умопомрачен написа:Айде бе умници, какво само си чешете езиците и се жалвате като моми. Нали не ви харесва положението? Има тема какво може да направите по въпроса още сега! Или ще предпочетете да сте си на топло пред компа, вместо да ходите да висите пред Герена? Супер фенове сте, но ако не се съберем нощес да изгоним сърбина, то никой от вас няма право да се жалва и оплаква, по-добре си изтрийте акаунтите и забравете за форума!

ти къде си в момента? около Герена ли?
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/new/uploads/news/2009_38/images/00195415.jpg[/wrapimg]

моля модераторатора да прати едно лично съобщение, преди отново да махнете снимката по долу от подписа ми!

[wrapimg=]http://www.sportline.bg/data/gallery/2009/10/p2_28534.JPG[/wrapimg]

Потребителски аватар
TheBetfather
Контакти:

Re: ОПРОВЕРГАНИТЕ СЛУХОВЕ, ЧЕ ГОНЗО Е УРЕДИЛ МАЧА С ТОПАЛОВА

Мнениеот TheBetfather » 04 окт 2009 20:11

Гонзо за разлика от БАЙ ГАНЬО не вярвам , че е способен да продаде Левски за шепа жилтици..Достанич , Батков и Цецо вратаря вън !
http://www.footballtipster-bg.com/ влез , погледни и спечели с нас и нашите футболни прогнози!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 окт 2009 20:16

gong написа:Съгласен съм с vanko99... Левски е толкова зле в момента, че нищо чудно това да е била уговорката. :lol: Така че, sin_gobg, не бързай с изводите, ако обичаш! Принципно купуването на мачове за Левски си е нещо нормално, така че споко - ще ви добутат до сребърните медали!

gong, много си прав :) Ти лично доказваш, че простотията не ходи по гората :mrgreen: Би ли дал, ако обичаш:
1. Примери за договорени мачове на "Левски". Ти твърдиш, че по принцип това е политика на отбора, така че сигурно няма да ти е трудно. И не отивай във времето на баба си. Дай нещо от тази година, например :) Ако си замълчиш, значи си мръсен лъжец и мястото ти не е тук, за да увоняваш нашия форум :twisted:
2. Би ли казал, на кой отбор си привържениик (ако не те е срам, разбира се). Както виждаш, аз съм сложил нашата емблема като аватар. Твоят любим отбор никога ли не е договарял мачове? Ако си от цска, както предполагам, не се мъчи да пишеш измислени глупости в отговор на този въпрос, ще ти се смеят и мишките в Борисовата градина :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 окт 2009 20:17

При нас в Черно море,имаше един който каза за едни футболистчета.Ама си тръгна.Сега да не стане същото и при вас,че съвсем ще я вапцате.Иначе Седрик е прав.Той е един от малцината играчи извън ЧМ,които много ми харесват.
delpi написа:
S.T.A.L.K.E.R написа:
delpi написа:Наско Сираков незабавно в Левски.

За да започнат с пълна сила задкулисните игри ли ?
По-добре си играйте в средата,или в края на таблицата,но поне бъдете чесни.
Иначе комунистическия ви клуб ще продължи да бъде подпомаган със извън футболни средства, а това е вредно за всички в нашата родина.

Много си оригинален и остроумен! Подписа ти също! Евала!
Поглеждай отвреме навреме и в собствения си двор и тогава гледай другите...

Делпи,не се заяждам с теб и другите левскари,но в момента нашия двор е много по-подреден от вашия.Ние вярно има спад в играта ни,но вие сте в жестока криза.В ръководството,в отбора,президента,само вие от публиката сте на ниво.Затова не можеш да убедиш нито един черноморец,че сме толкова зле като вас.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Zvezdichko
Контакти:

Мнениеот Zvezdichko » 04 окт 2009 20:29

Бедните евроидиоти.
И преди и сега ЦСКА е на върха!!!

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 04 окт 2009 20:31

smashing pumpkins написа:
Умопомрачен написа:Айде бе умници, какво само си чешете езиците и се жалвате като моми. Нали не ви харесва положението? Има тема какво може да направите по въпроса още сега! Или ще предпочетете да сте си на топло пред компа, вместо да ходите да висите пред Герена? Супер фенове сте, но ако не се съберем нощес да изгоним сърбина, то никой от вас няма право да се жалва и оплаква, по-добре си изтрийте акаунтите и забравете за форума!

ти къде си в момента? около Герена ли?

На 170 км от София съм, вече го казах в темата! В момента не разполагам с личен автомобил! Ако бях в София или щях да дойда със 100% сигурност или нямаше да се правя на интересен да подкокоросвам хората, а сам да не отида. Положението че съм далече ми дава моралното право, така поне си мисля, да подтиквам тези които сте в София!
Левски София

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 04 окт 2009 20:34

а бе няма смисъл да се занимаваш с такива като него.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 04 окт 2009 20:35

Zvezdichko написа:Бедните евроидиоти.

Най-активен във форум:
Левски
(4 Мнения / 80.00% от всички потребителски мнения)

Браво на теб бе. Имаш 5 мнение от които 4 са в нашия форум. Толкова ли много ни обичаш? :)
Изображение

Върни се в “Архив”