Висша лига - сезон 2024/25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2024/25

Мнениеот ivan56 » 23 сеп 2024 15:58

Така, чухме че и в този мач Сити са били подпряни, естествено от сектатантите от Ливърпул, би ми било интересно мнението им за гола на Арсенал, който удобно не коментират.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 23 сеп 2024 19:13

Кофти е да си единствен фен и да чакаш подкрепа я от някой на Барселона, я от някой заблуден :lol:
Добре е също така поне да си взимаш мачовете,в които си подпиран.Не че още следващия упражнението няма да се повтори.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 сеп 2024 19:21

ivan56 написа:Така, чухме че и в този мач Сити са били подпряни, естествено от сектатантите от Ливърпул, би ми било интересно мнението им за гола на Арсенал, който удобно не коментират.

Какво му имаше на гола на Арсенал? Гледах репортаж, гледах че Сити скачат на съдията, а Пеп рита пейката, но не разбрах какво му има на гола. Червеният картон е скандален. Това че и двете полувремена се играят над обявеното продължение, особено второто - също.
Аз лично щях да оставя да бият корнер, но шом го бият късо щях да свиря веднага край

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 сеп 2024 21:15

drvasko98 написа:
ivan56 написа:Така, чухме че и в този мач Сити са били подпряни, естествено от сектатантите от Ливърпул, би ми било интересно мнението им за гола на Арсенал, който удобно не коментират.

Какво му имаше на гола на Арсенал? Гледах репортаж, гледах че Сити скачат на съдията, а Пеп рита пейката, но не разбрах какво му има на гола. Червеният картон е скандален. Това че и двете полувремена се играят над обявеното продължение, особено второто - също.
Аз лично щях да оставя да бият корнер, но шом го бият късо щях да свиря веднага край

Проблемът с гола на Арсенал е, че Оливър извика капитаните на двата отбора при себе си, за да им даде наставления да успокоят съотборниците си. Докато Уокър говореше със своите и беше близо до съдията, Арсенал изпълниха нарушението и Мартинели бе сам в зоната именно на десния бек. Не знам до колко е нередовно от към правила, но беше редно да му се остави време да се върне в зоната си. Както той каза днес в едно интервю, ако беше вратар, щяха да го изчакат да се върне на вратата, нали? Сити пострадаха от нещо, за което реално съдията си беше виновен, а той не посмя да спре атаката, защото е путьо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 сеп 2024 22:22

slash1912 написа:Кофти е да си единствен фен и да чакаш подкрепа я от някой на Барселона, я от някой заблуден :lol:
Добре е също така поне да си взимаш мачовете,в които си подпиран.Не че още следващия упражнението няма да се повтори.

Ясно. Вратарят е уникален играч и докато не е готов, играта продължава. А ако Уокър излезе да му окажат помощ играта ще продължи. Никъде не пише,че съдията трябва да чака при статично положение всеки да си заеме позицията. Уокър по-добре да беше пазил Габриел или Неко Уилямс и Кукурея. Голът е напълно редовен

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 сеп 2024 22:54

Небеснокафявите какво ще правят без Родри цял сезон?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 сеп 2024 23:15

drvasko98 написа:

Регъра ти го е обяснил, щом не виждаш проблем, си ясен колко си обективен и разбираш от футбол.
Както казва Уокър, другият път няма да отида при съдията като ме повика.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 сеп 2024 23:17

wolf написа:Небеснокафявите какво ще правят без Родри цял сезон?

Ще дадат надежда на докерите да са по дълго време в играта за второто място. :mrgreen:
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 сеп 2024 23:20

slash1912 написа:Кофти е да си единствен фен и да чакаш подкрепа я от някой на Барселона, я от някой заблуден :lol:

Сектанти, за тва след Юнайтед сте най-мразени в Англия. Да ви имам самочувствие, на база средняк в ерата на ВЛ.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 сеп 2024 00:19

drvasko98 написа:
Ясно. Вратарят е уникален играч и докато не е готов, играта продължава. А ако Уокър излезе да му окажат помощ играта ще продължи. Никъде не пише,че съдията трябва да чака при статично положение всеки да си заеме позицията. Уокър по-добре да беше пазил Габриел или Неко Уилямс и Кукурея. Голът е напълно редовен

Правиш се на остриган. Уокър не е извън позиция защото е некадърен, защото така е искал, или защото е излязал да му окажат медицинска помощ. Във всеки от тези случаи, можеше да се очаква някой съотборник да го покрие. Той е в друга зона от терена, защото изпълнява инструкциите на съдията. След като си го извикал да изпълни твоето нареждане, морално е да го оставиш да се върне. Навярно няма правило, по което голът да е нередовен, но това просто не е феърплей. Както например е редно да върнеш топката на съперника след като той я е извадил умишлено, така също беше редно да се изчака в ситуацията.
Но както казах, Оливър е путьо и не му стигна кураж да спре атаката, независимо че допусна грешка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”