Първа Бундеслига - 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа Бундеслига - 2024/25
Както каза фена на пулята оня ден, и победа за аспирините не променя кой знае колко нещата. Има да наваксват много. Всичко си е в ръцете на Байерн ако си бият до края.
Рашка капут, Буданов салют ! 
За Байерн този мач може да се окаже спечелването на сезона,не ги знам как играят,но очаквам силна игра.
Леверкузен изпуснаха да разгромят баварците досега, ако не вземат мача общо взето нещата са ясни.
Байерн минаха 5 пъти центъра и два анемични удара. Еми няма какво да стане вече, шампиони са. Леверкузен с купата!
Леверкузен имаха положения да вкарат 4-5 чисти гола ! Да се сърдят само на себе си...! 
Майнц и Фрайбург ми правят най-голямо впечатление до този момент. Бохум на Хекинг посъбра точки в последните мачове и вече е на позиция за плейоф.
1914.1902 написа:Майнц и Фрайбург ми правят най-голямо впечатление до този момент. Бохум на Хекинг посъбра точки в последните мачове и вече е на позиция за плейоф.
Фрайбург се утвърдиха като отбор с когото да се съобразяват,но Майнц малко ми се струва се е поизкачил повечко,предпочитам Гладбах,а борбата между Бохум и Хайденхайм е непредвидима и зависи колко сили са им останали след мачовете в ЛК.
* 1 - Hiroki Ito became the first Japanese player to score a goal in the Bundesliga for FC Bayern Munich.
* 4 - Pascal Groß is the third player since det. data collection in 2004-05 to collect four assists in a Bundesliga match after Christopher Nkunku in February 2020 for RB Leipzig at Schalke and Szbabolcs Huszti in September 2012 for Hannover 96 in Wolfsburg.
* 4 - Serhou Guirassy scored four goals in a match for the first time in his club career - he is the third Dortmund player this millennium after Pierre-Emerick Aubameyang and Erling Haaland to score four goals in a Bundesliga match.
* 4 - Pascal Groß is the third player since det. data collection in 2004-05 to collect four assists in a Bundesliga match after Christopher Nkunku in February 2020 for RB Leipzig at Schalke and Szbabolcs Huszti in September 2012 for Hannover 96 in Wolfsburg.
* 4 - Serhou Guirassy scored four goals in a match for the first time in his club career - he is the third Dortmund player this millennium after Pierre-Emerick Aubameyang and Erling Haaland to score four goals in a Bundesliga match.