Лига Европа (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лига Европа (сезон 2022/2023)
Ман Юнайтед
Ювентус
Рома
Фейенорд
Севиля
Унион С.
Леверкузен
Спортинг
---
Предполагам, че доста неутрални(и фенове) биха искали класически финал Ман Юнайтед-Ювентус.
Севиля обаче дали са на това мнение, хах?
Жозе също дебне в засада.
Спортинг изнесоха прекрасна продукция срещу Арсенал, което е индикатор за голям потенциал.
Останалите пък няма какво да губят, самият факт че са тук е подвиг, особено за белгийците.
Аз лично си пожелавам Унион С.
Ювентус
Рома
Фейенорд
Севиля
Унион С.
Леверкузен
Спортинг
---
Предполагам, че доста неутрални(и фенове) биха искали класически финал Ман Юнайтед-Ювентус.
Севиля обаче дали са на това мнение, хах?
Жозе също дебне в засада.
Спортинг изнесоха прекрасна продукция срещу Арсенал, което е индикатор за голям потенциал.
Останалите пък няма какво да губят, самият факт че са тук е подвиг, особено за белгийците.
Аз лично си пожелавам Унион С.
- Udoji90
- Контакти:
Белгийците много радват наистина, дано продължат в този дух. Иначе аз при сегашната ситуация без съмнение съм за Леверкузен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Белгийците много радват наистина, дано продължат в този дух. Иначе аз при сегашната ситуация без съмнение съм за Леверкузен.
От гледна точка на Ман Юнайтед само с белгийците никога не сме играли.
Интересно, че на снимката сме един под други.
И един до друг с твоите Леверкузен.
Твърдо за Леверкузен по обясними причини хаха... жалко за издънката на Арсенал, евентуално можеше да гледаме страхотен сблъсък между двама приятели от детинство - Артета срещу Алонсо...
Иначе не ми харесва как Рома се оформя като скрит фаворит за турнира.. Преводачът от Сетубал уж приключил с големия футбол, ама да спечели двата по-малки турнира в Европа в две последователни години, ще ми дойде в повече хаха
Иначе не ми харесва как Рома се оформя като скрит фаворит за турнира.. Преводачът от Сетубал уж приключил с големия футбол, ама да спечели двата по-малки турнира в Европа в две последователни години, ще ми дойде в повече хаха

Твърдо за половината отбори :D - Леверкузен, Роял Юнион СЖ, Спортинг Лисабон и Фейенорд.
В Португалия винаги съм харесвал Спортинг спрямо Порто и Бенфика. В Холандия е същата работа спрямо Аякс и ПСВ!
Финал Спортинг-Фейнорд!
Финал Спортинг-Фейнорд!
Манчестър Юнайтед пак изтегли испански отбор :D
Рома и Фейенорд играха финал за Лигата на конференциите през 2022-а
1/4-финали:
1. Манчестър Юнайтед - Севиля
2. Ювентус - Спортинг Лисабон
3. Леверкузен - Роял Юнион СЖ
4. Фейенорд - Рома
Полуфинали:
2. Ювентус/Спортинг Лисабон - 1. Манчестър Юнайтед/Севиля
4. Фейенорд/Рома - 3. Леверкузен/Роял Юнион СЖ
Рома и Фейенорд играха финал за Лигата на конференциите през 2022-а
1/4-финали:
1. Манчестър Юнайтед - Севиля
2. Ювентус - Спортинг Лисабон
3. Леверкузен - Роял Юнион СЖ
4. Фейенорд - Рома
Полуфинали:
2. Ювентус/Спортинг Лисабон - 1. Манчестър Юнайтед/Севиля
4. Фейенорд/Рома - 3. Леверкузен/Роял Юнион СЖ
- Udoji90
- Контакти:
Ювентус/Спортинг - Ман Юнайтед/Севиля
Фейенорд/Рома - Леверкузен/Сен-Жилоа
Доволен съм от жребия на Леверкузен. Изтеглиха на теория най-скромния съперник и по-лекия поток. Белгийците обаче вече се разправиха с Унион, така че нищо чудно и тук да изненадат немския си съперник. Жозето като цяло е фаворит за финалист от този поток, въпреки че Фейенорд ще опитват да си отмъстят за финала на ЛК. ;) Юнайтед и те имат да си връщат на Севиля за 2 отпадания (по 1 в ШЛ и ЛЕ) и според мен ще успеят, при това убедително.
Фейенорд/Рома - Леверкузен/Сен-Жилоа
Доволен съм от жребия на Леверкузен. Изтеглиха на теория най-скромния съперник и по-лекия поток. Белгийците обаче вече се разправиха с Унион, така че нищо чудно и тук да изненадат немския си съперник. Жозето като цяло е фаворит за финалист от този поток, въпреки че Фейенорд ще опитват да си отмъстят за финала на ЛК. ;) Юнайтед и те имат да си връщат на Севиля за 2 отпадания (по 1 в ШЛ и ЛЕ) и според мен ще успеят, при това убедително.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Бетис къде са по-добрия отбор от Севиля. Юнайтед ще ги бият с разлики!