2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

16

Мнениеот Drunken_Master » 19 апр 2022 08:33

Реал, наблюдавай как Пау в предпенсионна възраст му сипва с големия черпак на Гобер. Лятото на 2015-та. Да, Гобер още не е с пълния си потенциал, ама Гасол тук е на 35 години. След първия си сезон с биковете...
https://www.youtube.com/watch?v=B-WdsvIN9mQ
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pan_Joro

ГСУ – Денвър

Мнениеот pan_Joro » 19 апр 2022 09:23

Къри, Томпсън и Пул вкараха общо 84 точки и 13 тройки. Според мен имат потенциал за 100 точки. Силен мач за Къри – 34 т./5 тр. Кольо направи редица непредизвикани и неочаквани грешки и макар да влачи Денвър на гърба си, не виждам как ще го извлачи… Ако ГСУ спечелят следващия мач (в Денвър), крайния резултат може да е и 4:0…
НЕма начин да нЕма начин!

Buck32
Контакти:

Re: 16

Мнениеот Buck32 » 19 апр 2022 09:27

Drunken_Master написа:Реал, наблюдавай как Пау в предпенсионна възраст му сипва с големия черпак на Гобер. Лятото на 2015-та. Да, Гобер още не е с пълния си потенциал, ама Гасол тук е на 35 години. След първия си сезон с биковете...

Фитили пускаш:) 2015 никой не му е давал на Гобер 205/5. Аз и сега не смятам, че струва чак толкова, но така са преценили от клуба (както вика един литературен герой "Имали бол пари - дали"). Уцели момента на преподписване, беше избиран за ЗНГ и ги прибра. Определено е добър защитник. Иначе още като подписа този договор Шак го захапа, но сигурно е от завист.

Buck32
Контакти:

Re: ГСУ – Денвър

Мнениеот Buck32 » 19 апр 2022 09:29

pan_Joro написа:Ако ГСУ спечелят следващия мач (в Денвър), крайния резултат може да е и 4:0…

Аз ще ти дам по-сигурна прогноза - ако ГСУ не спечелят следващия мач, крайният резултат няма да е 4:0... :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

16

Мнениеот Drunken_Master » 19 апр 2022 09:31

Buck32 написа:
Drunken_Master написа:Реал, наблюдавай как Пау в предпенсионна възраст му сипва с големия черпак на Гобер. Лятото на 2015-та. Да, Гобер още не е с пълния си потенциал, ама Гасол тук е на 35 години. След първия си сезон с биковете...

Фитили пускаш:) 2015 никой не му е давал на Гобер 205/5. Аз и сега не смятам, че струва чак толкова, но така са преценили от клуба (както вика един литературен герой "Имали бол пари - дали"). Уцели момента на преподписване, беше избиран за ЗНГ и ги прибра. Определено е добър защитник. Иначе още като подписа този договор Шак го захапа, но сигурно е от завист.

Ти можеш ли да четеш ? "Да, Гобер още не е с пълния си потенциал, ама Гасол тук е вече на 35 години", т.е. няма особени извинения. Гобер е на 23 години тук, не е кой знае колко малък...
Освен това, аз говоря специално за офанзивният му арсенал, а той е малък...

П.С.
Шак да завижда на Гобер ? Все едно Ицо Камата да завижда на Гунди ? Я стига... ;д
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 апр 2022 09:33

Buck32 написа:
pan_Joro написа:Ако ГСУ спечелят следващия мач (в Денвър), крайния резултат може да е и 4:0…

Аз ще ти дам по-сигурна прогноза - ако ГСУ не спечелят следващия мач, крайният резултат няма да е 4:0... :)

Три пъти го смятах, математиката ти е вярна. :D

Иначе аз очаквах малко повече интрига в тази серия и Фили-Торонто, ама не било. Не че е късно де, ама нещата не изглежда да отиват към дълги серии.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот Pichichi » 19 апр 2022 09:42

Голям спор с тоя Гобер. Истина е че може и да не заслужава този договор но пък нацели момента
и се възползва. Като гледам това най-много се коментира, че не заслужавал тия пари за това което дава
но това реално не е негов проблем. Юта са взели това решение. Не мога да разбера защо пък чак
толкова слаб го изкарвате, има си дори с Франция успехи. Има си физика и се възползва, това е спорт.
Не заслужавал 200 млн. ами хубаво но това не означава че е играч за "механото" .... :-)
Реално плювайте по Юта а не по играча щом като сте толкова против да взема тези пари, то малко
като с онова кюфте А.Томас. Ей го Бостън го наритаха вместо да му дадат пари но Юта пък
са взели решение да ги дадат.

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 19 апр 2022 09:58

Buck32 написа:

Желязна логика, Бък!!! :-)
НЕма начин да нЕма начин!

Buck32
Контакти:

Re: 16

Мнениеот Buck32 » 19 апр 2022 10:12

Drunken_Master написа:
Buck32 написа:

Ти можеш ли да четеш ? "Да, Гобер още не е с пълния си потенциал, ама Гасол тук е вече на 35 години", т.е. няма особени извинения. Гобер е на 23 години тук, не е кой знае колко малък...
Освен това, аз говоря специално за офанзивният му арсенал, а той е малък...

Гасол на 35 е загубил от физика, стрелбата и опита му не са отишли никъде. При Гобер е обратното - физиката е тук, опита не. Пак да отбележим - става въпрос за преди 7 години. Не че добър център и сега не може да напълни кошницата на Юта - точно аз в предишната дискусия по темата пуснах едно клипче с Джамал, за случая когато Йокич вкарва 47 срещу Руди.
Понеже според теб не мога да чета, посочи ми частта, в която говориш "специално за офанзивния му Арсенал", моля.

П.С.
Шак да завижда на Гобер ? Все едно Ицо Камата да завижда на Гунди ? Я стига... ;д

https://clutchpoints.com/jazz-news-shaquille-oneal-admits-jealousy-plays-factor-in-rudy-gobert-criticism/
Самият Шак го признава. А Ицо Камата би могъл да завижда за отношението на хората към Гунди.

logo5
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот logo5 » 19 апр 2022 10:12

Не харесвам Смарт, но се радвам, че 1 играч различен от център взе наградата. Хората си мислят, че като вземаш борби и биеш чадъри и си големият защитник, а то борбата дори не е вид защита, нито това, че биеш по 2 чадъра на мач те прави автоматично добър защитник. Естествено, че атлетичните способности, ръцете, височината и така нататък имат значение, но това не са чисто баскетболни умения, а са физически дадености. Доста центрове вече стрелят тройки, но мисълта ми беше тез по-добрите центрове го пръсват в БОЯТА дето уж му е силата и не са само те, повечето центрове, които могат да си създадат сами ситуации за кош или имат някъв фуутуърк го насират в боята. Чадъри бие само на ниските гардове дето пробиват. Без значение колко точки повече или по-малко имат Бам и Джарен. Това са играчи, които не са зависими от пойнт гард и могат и сами да си правят кошове, не чакат на Мичъл или Конли да се смили над тях и да им хвърли алей ъп. Ей го пак 8 точки има завалията. Може ли вторият ти най-добър играч в отбора с шампионски претенции да има само 5 фга-та, предния мач имаше 1 фга, ама за сметка на това им правил много заслони. Относно Юта, да така е не е луд, този който яде баницата, а този който му я дава. Но те Юта бяха в lose-lose ситуация - нито да му ги дадат, нито пък да не му ги дадат. И Бък гледа ли последния епизод многоооо ме изкефи

Върни се в “Архив”