Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот Furious_Monk » 11 юли 2017 21:27

rhaegar написа:Честно казано, не помня от кога не сме започвали мач с двама чисти нападатели. В момента нямаме и кадровия капацитет да го правим.
А и в момента ни куца всякаква офанзивна идея, която не идва от крилата, айде Сеск измисля нещо от време на време, но е твърде непостоянен. Сложна работа са ни трансферите това лято, не знам кой ще вземем, но определено играч като Хамес можеше много да помогне.

Какво става с това момче Зума?

Гледам искате да го шитнете за 10 млн.... едно време беше доста перспективен.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 юли 2017 21:34

Furious_Monk написа:
Какво става с това момче Зума?

Гледам искате да го шитнете за 10 млн.... едно време беше доста перспективен.

Само Конте знае. Аз го харесвам, надявам се да остане и да получи шанс. Уж е казал, че ще се бори за мястото си, но в сезон преди Световно, предполагам ще иска да играе повече. Сега и с идването на Рюдигер, става още по-сложно, въпреки че за мен той не е особено по-добър и то Зума, а и от Кристенсен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 юли 2017 22:00

Рюдигер дебютира доста силно в калчото. Но с времето започна да се откроява липсата на концентрация при него... и все пак не е лош защитник, с тази скорост, техника и способност да играе и като краен бранител влиза много добре в схемата на Конте.

Едно време го харесвах, но с времето заприлича все повече на някаква бета версия на Рамос, с тази разлика че все още няма неговите лидерски умения.
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 юли 2017 22:14

Ще го видим. Дава ни възможност да преместим Азпи на бека, където Моузес, особено срещу качествени съперници, не би издържал. Само си го представям срещу Неймар или КР.....

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 юли 2017 22:34

Много е вероятно Аспиликуета да си остане на позицията. Май идеята на Конте е централните бранители да покриват крайните атакуващи, и търси играчи които могат да играят доста прилично като крайни защитници. Та в този ред на мисли, защо да променя нещо което работи според очакванията му?

Играта с трима защитници винаги ми е била интересна, защото:

Първо- единият от тях може да се изнесе малко по-напред и да бие противника като опорен полузащитник, което отваря място за още един разиграващ халф.

Второ- позволява на атакуващите бекове да изпълняват функцията на олд скуул крила и по този начин да не се губи ширината на терена.

Интересно е какво ще постигне в Европа с тази тактиката, след като доказа, че в Англия се справя добре.
Анчелоти.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юли 2017 09:40

rhaegar написа:
Само Конте знае. Аз го харесвам, надявам се да остане и да получи шанс. Уж е казал, че ще се бори за мястото си, но в сезон преди Световно, предполагам ще иска да играе повече. Сега и с идването на Рюдигер, става още по-сложно, въпреки че за мен той не е особено по-добър и то Зума, а и от Кристенсен.

Сега чета, че щял да ходи под наем в Стоук или Уест Бромич.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юли 2017 10:00

Furious_Monk написа:Много е вероятно Аспиликуета да си остане на позицията. Май идеята на Конте е централните бранители да покриват крайните атакуващи, и търси играчи които могат да играят доста прилично като крайни защитници. Та в този ред на мисли, защо да променя нещо което работи според очакванията му?

Интересно е какво ще постигне в Европа с тази тактиката, след като доказа, че в Англия се справя добре.

Зума във Франция имаше мачове на бека, ние също сме го ползвали там в контроли. Даже и опорен халф игра в 1-2 мача, мисля че при едно наказание на Матич в предния шампионски сезон. Но нито едната от двете позиции не му е много силна.
Колкото до това, защо да променя, аз не мисля, че Моузес може да направи втори такъв сезон. Може да свърши работа във ВЛ, но срещу големите в ШЛ ще е тъжна гледка. Отделно, през втората половина от сезона, почти нямахме мач без допуснат гол. Това не се оказа фатално, но колко пъти още можем да надвкарваме лошите, особено без топ класа централен нападател? Трябва да можем да печелим на нула, а най-слабото звено в защитата е определено Моузес. Та затова си мисля, че не е лошо от дясно да имаме по-типичен бек, а ако централният до него има опит на позицията-това е бонус.

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 юли 2017 16:38

:lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 юли 2017 16:54

JackPackage написа:

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Браво, големци!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 12 юли 2017 18:05

Furious_Monk написа:В дългосрочен план, парите на английските клубове ще са сериозна заплаха за останалите отбори. Поради тази причина е по-добре добрите играчи да си останат на континента. Естествено, когато става дума за много пари, нещата отиват в друга посока, но за 60 млн. не си заслужава да се подсилва отбор от Албиона. Или взимаш много пари, за да си подсигуриш бъдещето, или оставаш качеството на континента.

Освен това Реал има повече полза от това да се рекламират сблъсъци като тези с Байерн, където предполагам, че Хамес ще е звезда, (той и в Реал можеше, ако получаваше достатъчно време,) отколкото такива между английски отбори.

Да бе, добре че Байерн не са по-богати от който и да е английски клуб.....
Последна промяна от Alexx на 13 юли 2017 09:14, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”