Висша лига - Сезон 2016/2017

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2016/2017

Мнениеот Rofles » 31 юли 2016 17:00

Юнайтед шампион.
Ибрахимович голмайстор.
Моуриньо мениджър на сезона.
Мхитарян с най-много асистенции.
Куртоа с най-много сухи мрежи.
Най-много вкарани голове: Юнайтед
Най-малко допуснати: Челси.
Лек Ден.
Случайно видях коментарите на Алекс и фена на Барселона, които казаха, че Марсиал е прехвален.. могат да се гръмнат. За фенчето на Барселона - окей, ясно, е че не разбира, но от Алекс съм шокиран. Най-добрият ни играч през сезона.. признат от фенове, журналисти и све.. :?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 юли 2016 18:38

Аз бих предположил, че Ютд ще са с най много чисти мрежи, а Клопчо с най много голове + Йозил с най-много асистенции.
Иначе за другите съм съгласен : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 31 юли 2016 18:56

Thsmith написа:Аз бих предположил, че Ютд ще са с най много чисти мрежи, а Клопчо с най много голове + Йозил с най-много асистенции.
Иначе за другите съм съгласен : )

Да, Йозил ще е с най-много асистенции.. до декември, след това ще дръпне ръчната.
Изображение[/center]

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 31 юли 2016 20:28

Ако трябва да се доверим на нумерологията "Арсенал" би трябвало да триумфуират, тъй като Венгер печели титли с "Арсенал" на четно последно число от цифра - 1998, 2002, 2004. Както забелязвате 2,4,8 са заети и остава 6 и 0, а на 0 няма да е треньор и това му е бенифиса, с който ще бъде запомнем во веки.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 авг 2016 01:39

Rofles написа:Юнайтед шампион.
Ибрахимович голмайстор.
Лек Ден.
Случайно видях коментарите на Алекс и фена на Барселона, които казаха, че Марсиал е прехвален.. могат да се гръмнат. За фенчето на Барселона - окей, ясно, е че не разбира, но от Алекс съм шокиран. Най-добрият ни играч през сезона.. признат от фенове, журналисти и све.. :?

И това, че е бил най-добрият ви играч, автоматично означава, че не може да бъде прехвален ли ? Абсолютно средно ниво е този играч, перфектен за Стоук, Нюкасъл или Евертън, но не и за Манчестър Юнайтед. Надявам се да ме разбереш правилно. Той може да ви е бил най-добрият играч, но просто нивото ви миналият сезон беше толкова ниско, че това не може да бъде критерий.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 01 авг 2016 02:04

Ибрахимович голмайстор.
Лек Ден.

ще видим докъде ще я докара, но на Еврото му се смяха, че топката се биеше като дърво в него и сметни щом Дешан го закотви до края на турнира :mrgreen: не съдя от 1 полувреме само, а от 30 мача дето съм ви гледал за мен е лимитиран играч и както казва Дунав не е за Юнайтед и ако искаш може да се хванем на бас, че Моу ще го разкара най късно лятото :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 01 авг 2016 02:57

kingofpop написа:
Ибрахимович голмайстор.
Лек Ден.

ще видим докъде ще я докара, но на Еврото му се смяха, че топката се биеше като дърво в него и сметни щом Дешан го закотви до края на турнира :mrgreen: не съдя от 1 полувреме само, а от 30 мача дето съм ви гледал за мен е лимитиран играч и както казва Дунав не е за Юнайтед и ако искаш може да се хванем на бас, че Моу ще го разкара най късно лятото :?

Тцтц.. остави го Дешан, та той пускаше Жиру титуляр, а после го сменяше с още по-голям тролей като Жиняк.. без коментар ! Хващам се на бас, че Марсиал ще е основен играч за отбора пак, а съм навит на абсолютно всичко, че Моу няма да го разкара !!!
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 01 авг 2016 02:59

pomiqr272 написа:Ако трябва да се доверим на нумерологията "Арсенал" би трябвало да триумфуират, тъй като Венгер печели титли с "Арсенал" на четно последно число от цифра - 1998, 2002, 2004. Както забелязвате 2,4,8 са заети и остава 6 и 0, а на 0 няма да е треньор и това му е бенифиса, с който ще бъде запомнем во веки.

Е, има проблем - 7 не е четно число. :? :lol:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 авг 2016 09:38

че Марсиал е прехвален

Да, за мен е прехвален, което не означава, че оспорвам или подценявам качествата му, просто НЕ е този "ефект уау", за които упорито се тръби сред нашите фенове.
Защо трябва да се гръмна(според теб)? Това е моето мнение за французина, което мога и да аргументирам подробно(ако желаеш) - чрез някои факти и статистики, които в крайна сметка ще покажат, че на този етап аз съм по-близко до истината, отколкото ти.
Както казва един журналист:Периодът след 2005-та година щеше да бъде наречен ерата на Роналдо, но само ако го нямаше Меси.
Та в този контекст(визирайки Манчестър Юнайтед) - гледайки какво прави Рашфорд, неговият потенциал, прогрес и хъс за доказване...аз едновременно недоумявам и се дразня, че това сякаш остава между капките, а Марсиал се изкарва като нещо свръх(главно от нашите фенове).
Рашфорд е доста по-голям талант от Марсиал, много по-надежден като КПД, но голямата разликата е, че не струва 50 милиона и съответно няма толкова реклама.
Честно, ти беше ли чувал за Марсиал преди да дойде в Юнайтед за тази чутовна сума?
Рашфорд за 2 месеца и нещо, постигна буквално колкото Марсиал за цял сезон.
На ЕВРО 2016 се появи 2 пъти за няколко минути и от раз успя да раздвижи играта, да създаде опасности, да се усети че има нещо ново на терена, докато французинът(за който се прогнозираше, че едва ли не ще изригне на това европейско) - тотално се о***ра във времето когато му беше даден шанс за изява.
Срещу Албания го изкараха на полувремето, пропиля всичко което можеше, в някои мачове дори не взе участие...
Е, това ли е атестат за нещо свръх?
Дешан може и да има някои кусури, но в това отношение взе правилното решение, просто защото видя, че Марсиал няма настройката да бъде фундамент в състава, няма психиката за титуляр на голям форум и съответно включването му е рисково.
Някои все изтъкват фактът, че вкара онзи фамозен гол срещу Ливърпул - ок, страхотно, но в интерес на истината, някои неутрални фенове спокойно биха могли да кажат:"Ами то, май и с това си остана",.. което не е точно така, но пък има нещо вярно като цяло.
Рашфорд вкара 2 на Арсенал и донесе победата срещу Сити, но...незнайно защо, не се говори толкова за тези неща.
Във всички турнири успя да вкара гол и то за толкова кратко време.
Та с две думи - виждайки какво прави Рашфорд, то мнението ми т.нар.прехваленост на Марсиал...още повече се засилва.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 01 авг 2016 11:02

Rofles написа:
pomiqr272 написа:Ако трябва да се доверим на нумерологията "Арсенал" би трябвало да триумфуират, тъй като Венгер печели титли с "Арсенал" на четно последно число от цифра - 1998, 2002, 2004. Както забелязвате 2,4,8 са заети и остава 6 и 0, а на 0 няма да е треньор и това му е бенифиса, с който ще бъде запомнем во веки.

Е, има проблем - 7 не е четно число. :? :lol:

:lol: Нумерологията очевидно не е силната страна на pomiqr272....
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”