НБА 2015-16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: НБА 2015-16

Мнениеот Drunken_Master » 11 май 2016 11:51

Как няма да паднат Спърс,като ОКС им взима двойно повече борби...Кантер и Уейтърс буквално ги сцепиха,въпреки поредният силен мач на Ленърд.Огромно израстване за Оклахома от редовният сезон до сега.Особено в защита...Вече везните са наклонени към Тъндър,макар че ако изпуснат победата у дома,мач 7 ще бъде за Спърс...Поне според мен...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 11 май 2016 13:10

boabbb написа:Хм ... Интересно, а аз очаквах Торонто лесно да вземе серията :? Къри и Лилард са се надстрелвали, май :lol: :lol: По-класното обкръжение на Къри ще му спечели серията :| После се надявам СА да излезе срещу тях на финала на Запад и Кауай да ги накаже 8-)

Торонто и лесно никакъв шанс,приятен отбор са но като дойдат плейофите се насират,миналата година ги гледах с Уизърдс,няма такава мъка.
Лоури иначе поне през сезона направи страшен мач срещу ГСУ.
За мен Маями ще играят финал срещу Кавс.

А в другата конференция,ГСУ срещу Оклахома,Спърс нямат скорър,тройката окапва,Ламаркъс е 50-50,а Ленърд сам не може.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 май 2016 16:57

Спърс без Леонард са трагедия :o

тоя ми е любимия играч и в атака и в защита е бог
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 11 май 2016 17:32

Според мен Маями е на финал с Кавс.Хасан отсъства за Хийт, но не трябва да забравяме, че Валанчунас няма да играе за Торонто.Друг е въпросът, че има шанс Хасан да се завърне за евентуален 7ми решаващ мач.В плейофите виждаме един винтидж Уейд, който определено може да закара Хийт до финала.Торонто са слаб отбор,видя се мач номер 4 в Маями,Хийт 1 от 15 от тройката и победиха.Драгич,Денг и Джо Джонсън могат да покрият Уейд ако не му тръгне даден мач.В 80 процента от плейофите Лоури и ДеМар не играят нищо.Интересна е серията, пак ще се решават мачове в края.Нядаявам се моите хора от Маями да продължат.При евентуално продължаване срещу Кливланд ще бъде до известна степен невъзможно,но нищо не се знае.През редовния сезон Маями направиха добри резултати срещу Кавс,а и публиката в залата създава много добра атмосфера и определно може да стане неприятно за ЛеБрон :lol: :)
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 11 май 2016 19:52

Плейофите покзват колко голям играч е Уейд и какви ненадеждни играчи са Лаури и ДеРоузън. Дори само заради Уейд искам Маями да вземат серията. Срещу Кавс е ясно, максимум 2 победи да измъкнат после.

На запад прехвалените Спърс като нищо ще изхвърчат. Опита се в последния мач Линърд, игра страхотно, но един играч не може да мъкне цял отбор. Уестбрук не ми е особено симпатичен, но заслужава само аплодисменти за представянето си, игра като истински лидер. Невероятно е какви борби вземаше под коша от играчи, високи с глава повече от него.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 май 2016 11:30

ДеРоузан затваря усти, ако мога да вляза в руслото на един култов потребител в тоя форум :lol: :lol: 34 точки и 3-2 за Торонто - може би все пак ще вземат серията :roll: И въпреки всичко, не им отдавам големи шансове срещу Кливлънд, които стрелят потресаващо :shock:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 май 2016 05:54

Айдееее и Спърс си отидоха...Дюрант пак ги разби - 37 точки (12-24) и 9 борби...За справка егоиста Уестбрук има отново 6 търноувъра ;)))))
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 май 2016 09:26

Поне си спестихме форумната драма Уориърс-Спърс.

Ако финалът е Оклахома-Торонто, ще съм много щастлив. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 май 2016 09:36

rhaegar написа:Поне си спестихме форумната драма Уориърс-Спърс.

Ако финалът е Оклахома-Торонто, ще съм много щастлив. :lol:

Ами, ако на лилипутите спрат да им влизат тройките, си заминават като пичове :lol: Къри скоро очаквам да почне да стреля на спокойствие от зад центъра :mrgreen: Торонто, обаче, за мен нямат шанс с Кавс :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 13 май 2016 19:26

Дали великата защита на Спърс, която нарочно играеше слабо срещу Уориърс през редовния сезон, за да ги заблуди, ще спре тройкохвъргачите Къри и Клей? А, чакай, те дори не стигнаха до тая серия...
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Архив”