sunscres92 написа:kingofpop написа:Тъпите манафи издъниха 1 фр за 3500 лв .![]()
да ги закриват направо...
Кой ще е толкова луд да залага на тях.
и аз тва му виках....то не че и вие сте по-добре де

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sunscres92 написа:kingofpop написа:Тъпите манафи издъниха 1 фр за 3500 лв .![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:sunscres92 написа:kingofpop написа:Тъпите манафи издъниха 1 фр за 3500 лв .![]()
и аз тва му виках....то не че и вие сте по-добре де![]()
doktora25 написа:Тия коментатори от БНТ много ме изнервиха. Поне 10 пъти повториха, че Аугсбург могат да бъдат доволни от представянето си и всичко оттук каквото постигнат ще е бонус. Що за глупост? Какво ги навява на мисълта, че който и да е немски (а и не само немски) отбор ще излезе пораженчески в ЕКТ и ще иска победата и класиране максимално напред по-малко от своя противник? С какво Ливърпул показаха, че са по-добрите, че повече заслужават своето класиране и че са претендент за трофея? Защитата им само дето бе на ниво.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта