Премиършип - 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Премиършип - 2015/16

Мнениеот Thsmith » 31 юли 2015 20:42

ninjata написа:
rhaegar написа:Вила правят интересни трансфери. Ако се напаснат добре, мисля, че няма да се борят за оцеляване, а по-скоро за нещо от рода на топ 10, но да видим.

А аз ги мисля за сигурни отпадащи.

Те доста добре играха след като Тим ги пое. Особено ако се разбере с Адебайор (както в Спърс) ще скочат много. Адебата може да вкара 20 гола ако е в настроение. Явно е, че той може да играе само при определен тип по "свободни" мениджъри и изобщо не се погажда с другата страна на монетата.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 01 авг 2015 10:23

tevez написа:
Съндърланд се съгласи да продаде нападетеля Конър Уикъм на Кристъл Палас. Параметрите по договора на 22-годишния таран не бяха съобщени. Той напуска "Стейдиъм ъф Лайт" след четири не особено впечатляващи години, в които реализира 11 гола в 74 мача и няколко пъти бе пращан в други отбори под наем.

Тоя е бахти линейката не знам кой му е казал че ще става футболист от него. :)

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 02 авг 2015 17:40

Един въпрос към следящите английския футбол. Гледам голяма жега на "Уембли" на мача между Арсенал и Челси. Хвърлям по един поглед и към трибуните и "изумление"! Защо няма голи до кръста привърженици и на двата отбора ? :)
Сигурно има някаква забрана или просто уважение към другите присъстващи на стадиона! Може би никой не им е длъжен да им гледа голите телеса - потни, космати, безформени, увиснали шкембаци, грозни татуси с пречупени кръстове или някои "националистически" словоизлеяния, космати гърбове и др. А времето си е горещо за Англия, как да не се разхвърлиш и да покажеш каквото имаш ... или нямаш!
Някой да е запознат по въпроса ?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 02 авг 2015 18:54

Интересно първенство се очертава.Току що Моуринката изяде един арсеналски шут,като нищо тази година Венгер може да му отмъкне и титлата.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 авг 2015 18:57

MAXIMUS написа:Един въпрос към следящите английския футбол. Гледам голяма жега на "Уембли" на мача между Арсенал и Челси. Хвърлям по един поглед и към трибуните и "изумление"! Защо няма голи до кръста привърженици и на двата отбора ? :)
Сигурно има някаква забрана или просто уважение към другите присъстващи на стадиона! Може би никой не им е длъжен да им гледа голите телеса - потни, космати, безформени, увиснали шкембаци, грозни татуси с пречупени кръстове или някои "националистически" словоизлеяния, космати гърбове и др. А времето си е горещо за Англия, как да не се разхвърлиш и да покажеш каквото имаш ... или нямаш!

Явби бе е толкова горещо. :mrgreen:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 03 авг 2015 06:58

MAXIMUS написа:Един въпрос към следящите английския футбол. Гледам голяма жега на "Уембли" на мача между Арсенал и Челси. Хвърлям по един поглед и към трибуните и "изумление"! Защо няма голи до кръста привърженици и на двата отбора ? :)

Честно казано има бая правила за гледане на мач във UK и могат да те изхвърлят от стадион за най-малкото нещо. Мен лично ми направиха забележка когато гледах Селтик - Инвърнес стоейки прав на Селтик парк. А когато бях на Олд Трафорд за мач на Юнайтед ми казаха, че знамена на държави са забранени и ме накараха да прибера трикольора

Не бих се учудил, ако има нещо подобно като забрана да се събличат :)
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Мнениеот Isco » 03 авг 2015 12:34

slash1912 написа:Интересно първенство се очертава.Току що Моуринката изяде един арсеналски шут,като нищо тази година Венгер може да му отмъкне и титлата.

Те Арсенал всяка година тръгват с голямата кошници ама на края се борят за топ 4. :) Не мисля че и тази година ще е по различно.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 03 авг 2015 14:53

Челси са много зле в момента, но ще дръпнат с подготовката а и очаквам да вземат 2-3 играча (Баба + хлаф + още 1 защитник) :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 авг 2015 14:54

kingofpop написа:Челси са много зле в момента, но ще дръпнат с подготовката а и очаквам да вземат 2-3 играча (Баба + хлаф + още 1 защитник) :roll:

То не трябва да си кой знае колко добре, че да биеш Суонзи :lol: :lol: Ако гостуваха на Стоук или Сотън ... :roll: Играта на Азар е основното ;) Не играе ли добре - потъват рязко
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 авг 2015 16:39

Айде, айде, Арсенал също не показа кой знае какво, да не кажа, че по-малко и от нас. Освен гола, единствените положения им бяха, когато заиграхме с трима в защита.
Много тъп беше мача като цяло, вярно, че рядко отборите си дават зор за тая тенджера, ама все пак, очаквах малко повече интрига.

Като цяло никой от грандовете не показва нещо супер впечатляващо до сега, с изключение на победата на Юнайтед над Барса.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”