Да не е реалност , само опция. Утре ще се разбере дали ще се случи на ОС.
Виж при вас е мъртвило нищо освен ТодАр няма на хоризонта.
Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен
Да е жив и здрав Божков-това му е призванието да управлява сериозни и печеливши компании и отбори.
Да е жив и здрав и ТодАр.
Да е жив и здрав и ТодАр.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
-
Popokatepetal
- Контакти:
Re: Да подкрепим Васил Божков
***cska*** написа:sin4ec написа: Аз лично не виждам повод за радост, но както и да е...
Стар провалил се собственик( ако изобщо стане), нищо ново, нищо свежо.
То и при нас разни паралии се пробват, ама ич им нямаме вяра. Но да видим, може и нещо да излезе. Поне се научихме да работим със свит бюджет, та вече ще мерим по 12 пъти, преди да режем!
Кировец, не го приемай лично!![]()
Наздраве и на двамата!
Ми наздрве!
Аз лично скоро че направя 40лет.,и съм бил свидетел както на грандиозни успехи,така и на такива падения.Вече трудно може нещо да ме впечатли.НО,няма да си кривя душата,че новината за Божков ми вдъхва някаква увереност за клуба,поне в близко бъдеще от финансова гледна точка.Писна ми,сутрин да чета за финансовите проблемите на ЦСКА и Левски, хегемомията на Лудите от гората,и нищо спортно технически за "милата ни А Група".
Че при вас кога се е говорило нещо "спортно технически"? От както се помня (на 32г. съм), винаги като паднете, някой друг ви е виновен. Или съдията не е свирил правилно, или Череп......ъъъъ г-н Божков е продал титлата/мача (как беше лафа ви - "командата кръгом"), или БФС е размътило водата, мениджъри, тото мафия, купени футболисти, Домуси, Манджуковци.....винаги, винаги, винаги причината е някъде другаде. Всичко е честно и почтено само и единствено когато вие биете.
sin4ec на 04 Юни 2015 20:14
Teo написа:
Ако поеме това дружество ще го оправи... той има стотици милиони, ако не вече и милярд... какво са едни джобни 25 милиона?
@ А ние да не мислиш, че веднага на куп с куфара ще тичаме ги платим...
@ Влезе ли в ЦСКА.. всичко става песен... инвестираме в АРМИЯТА и ПАНЧАРЕВО и ЦСКА става най-силния клуб в България след няколко години!
Много лесно правиш 25 милиона на джобни...
И как ви беше шеф толкова години, а нищо не инвестирахте в Армията и Панчерево? Наистина ли си вярваш, не си тъпо момче? Разбирам, че след тоталния отказ на УЕФА за ново дружество това ви е последната сламка, но гледай реално. Ти как мислиш, по какъв начин Левски плати всичко за лиценза, че и 2 млн от дълга към НАП?
Мисли, анализирай, гледай...всичко е само игра. ДПС пробва да вземе и Левски, и ЦСКА. Ние устискахме, вас ви докараха до ръба. За Ботев не коментирам. В тази игра футболът е на последен план.
Но невижданата ни инвазия в Бургас показа и доказа много неща. Първо, че ДПС са били прави, искайки контрол над клубовете. Второ, че другите са подценявали нещата-футболните фенове са огромен потенциал и в политически, и в икономически аспект.
В този ред на мисли очаквам спасяване на ЦСКА и нов, мощен финансово собственик на Левски.
+111
Леле, сините изведнъж много се заинтересуваха от случващото се в ЦСКА? И това при положение, че още няма нищо сигурно...
Синчец, кое те кара да мислиш, че сте устискали да не бъдете играчка на депесари или каквито и да било политически тарикати?!
Аз все си мисля, че всичко в София що е марка и събира общество и интерес с големи мащаби битува с политическа благословия.
Така е и в Ловеч и Разград, на морето също.
Аз все си мисля, че всичко в София що е марка и събира общество и интерес с големи мащаби битува с политическа благословия.
Така е и в Ловеч и Разград, на морето също.
Аз съм за. Ни съм го гонил Божков, ни съм му се молил да се връща. Ако има желание да развие клуба като успешен бизнес, да заповяда.
Ако се справи, и паметник ще му направим.
Нямаме особено голям избор. Алтернативата е В група, а оттам - фалит.
Не разбирам сините какво толкова са се засинели.
Нали искате да си плащаме дълговете? Във В група кой какви дългове би плащал?
Ако се справи, и паметник ще му направим.
Нямаме особено голям избор. Алтернативата е В група, а оттам - фалит.
Не разбирам сините какво толкова са се засинели.
Нали искате да си плащаме дълговете? Във В група кой какви дългове би плащал?
ЗА
Дано се случат нещата, знаем че Ант. Божков е голям мераклия така че ДАНО!
Наздраве на всички, синчеца е един от левскарите с които човек може да си каже приказката.
Дано всичко с ЦСКА е наред че вече нервите на много хора не издържат!

Дано се случат нещата, знаем че Ант. Божков е голям мераклия така че ДАНО!
Наздраве на всички, синчеца е един от левскарите с които човек може да си каже приказката.
Дано всичко с ЦСКА е наред че вече нервите на много хора не издържат!
- ***cska***
- Контакти:
Re: Да подкрепим Васил Божков
Popokatepetal написа:Че при вас кога се е говорило нещо "спортно технически"? От както се помня (на 32г. съм), винаги като паднете, някой друг ви е виновен. Или съдията не е свирил правилно, или Череп......ъъъъ г-н Божков е продал титлата/мача (как беше лафа ви - "командата кръгом"), или БФС е размътило водата, мениджъри, тото мафия, купени футболисти, Домуси, Манджуковци.....винаги, винаги, винаги причината е някъде другаде. Всичко е честно и почтено само и единствено когато вие биете.
Ми не знам на колко си,но едно време беше чест да се коментират точно такива спортно-технически работи след дадена среща.Затова и спора между двата "колоса" (тогава кавичките не бяха уместни),се развиваше само и чисто за спортни ситуации.Сега нещата с тоя нет се изродиха,и кой чул-не до чул се коментират и повтарят,от хора,които даже и идея си нямат какво е било.Това е най-тъжното!Препредават се някакви митове и легенди,и ...няма смисъл да ти обяснявам.Кой разбрал - разбрал.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Хората от парка на свободата изглежда са претърпели душевен катарзис 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема