Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Божков на Армията. Анкета "За" и "Против"

За
108
59%
Против
74
41%

Общо гласове: 182

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен

Мнениеот onegavon » 04 юни 2015 23:26

Да не е реалност , само опция. Утре ще се разбере дали ще се случи на ОС.

Виж при вас е мъртвило нищо освен ТодАр няма на хоризонта.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 04 юни 2015 23:29

Да е жив и здрав Божков-това му е призванието да управлява сериозни и печеливши компании и отбори.
Да е жив и здрав и ТодАр. :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Popokatepetal
Контакти:

Re: Да подкрепим Васил Божков

Мнениеот Popokatepetal » 04 юни 2015 23:30

***cska*** написа:
sin4ec написа: Аз лично не виждам повод за радост, но както и да е...
Стар провалил се собственик( ако изобщо стане), нищо ново, нищо свежо.
То и при нас разни паралии се пробват, ама ич им нямаме вяра. Но да видим, може и нещо да излезе. Поне се научихме да работим със свит бюджет, та вече ще мерим по 12 пъти, преди да режем!
Кировец, не го приемай лично! :)
Наздраве и на двамата!

Ми наздрве!
Аз лично скоро че направя 40лет.,и съм бил свидетел както на грандиозни успехи,така и на такива падения.Вече трудно може нещо да ме впечатли.НО,няма да си кривя душата,че новината за Божков ми вдъхва някаква увереност за клуба,поне в близко бъдеще от финансова гледна точка.Писна ми,сутрин да чета за финансовите проблемите на ЦСКА и Левски, хегемомията на Лудите от гората,и нищо спортно технически за "милата ни А Група".

Че при вас кога се е говорило нещо "спортно технически"? От както се помня (на 32г. съм), винаги като паднете, някой друг ви е виновен. Или съдията не е свирил правилно, или Череп......ъъъъ г-н Божков е продал титлата/мача (как беше лафа ви - "командата кръгом"), или БФС е размътило водата, мениджъри, тото мафия, купени футболисти, Домуси, Манджуковци.....винаги, винаги, винаги причината е някъде другаде. Всичко е честно и почтено само и единствено когато вие биете.

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 04 юни 2015 23:38

sin4ec на 04 Юни 2015 20:14

Teo написа:

Ако поеме това дружество ще го оправи... той има стотици милиони, ако не вече и милярд... какво са едни джобни 25 милиона?
@ А ние да не мислиш, че веднага на куп с куфара ще тичаме ги платим... :idea:
@ Влезе ли в ЦСКА.. всичко става песен... инвестираме в АРМИЯТА и ПАНЧАРЕВО и ЦСКА става най-силния клуб в България след няколко години!

Много лесно правиш 25 милиона на джобни...
И как ви беше шеф толкова години, а нищо не инвестирахте в Армията и Панчерево? Наистина ли си вярваш, не си тъпо момче? Разбирам, че след тоталния отказ на УЕФА за ново дружество това ви е последната сламка, но гледай реално. Ти как мислиш, по какъв начин Левски плати всичко за лиценза, че и 2 млн от дълга към НАП?
Мисли, анализирай, гледай...всичко е само игра. ДПС пробва да вземе и Левски, и ЦСКА. Ние устискахме, вас ви докараха до ръба. За Ботев не коментирам. В тази игра футболът е на последен план.
Но невижданата ни инвазия в Бургас показа и доказа много неща. Първо, че ДПС са били прави, искайки контрол над клубовете. Второ, че другите са подценявали нещата-футболните фенове са огромен потенциал и в политически, и в икономически аспект.

В този ред на мисли очаквам спасяване на ЦСКА и нов, мощен финансово собственик на Левски.

+111

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 04 юни 2015 23:47

Леле, сините изведнъж много се заинтересуваха от случващото се в ЦСКА? И това при положение, че още няма нищо сигурно...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 юни 2015 23:49

Синчец, кое те кара да мислиш, че сте устискали да не бъдете играчка на депесари или каквито и да било политически тарикати?!

Аз все си мисля, че всичко в София що е марка и събира общество и интерес с големи мащаби битува с политическа благословия.
Така е и в Ловеч и Разград, на морето също.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 04 юни 2015 23:52

Аз съм за. Ни съм го гонил Божков, ни съм му се молил да се връща. Ако има желание да развие клуба като успешен бизнес, да заповяда.
Ако се справи, и паметник ще му направим.
Нямаме особено голям избор. Алтернативата е В група, а оттам - фалит.
Не разбирам сините какво толкова са се засинели.
Нали искате да си плащаме дълговете? Във В група кой какви дългове би плащал?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 юни 2015 23:53

ЗА
Дано се случат нещата, знаем че Ант. Божков е голям мераклия така че ДАНО!
Наздраве на всички, синчеца е един от левскарите с които човек може да си каже приказката.
Дано всичко с ЦСКА е наред че вече нервите на много хора не издържат!
8-)

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Да подкрепим Васил Божков

Мнениеот ***cska*** » 04 юни 2015 23:56

Popokatepetal написа:Че при вас кога се е говорило нещо "спортно технически"? От както се помня (на 32г. съм), винаги като паднете, някой друг ви е виновен. Или съдията не е свирил правилно, или Череп......ъъъъ г-н Божков е продал титлата/мача (как беше лафа ви - "командата кръгом"), или БФС е размътило водата, мениджъри, тото мафия, купени футболисти, Домуси, Манджуковци.....винаги, винаги, винаги причината е някъде другаде. Всичко е честно и почтено само и единствено когато вие биете.

Ми не знам на колко си,но едно време беше чест да се коментират точно такива спортно-технически работи след дадена среща.Затова и спора между двата "колоса" (тогава кавичките не бяха уместни),се развиваше само и чисто за спортни ситуации.Сега нещата с тоя нет се изродиха,и кой чул-не до чул се коментират и повтарят,от хора,които даже и идея си нямат какво е било.Това е най-тъжното!Препредават се някакви митове и легенди,и ...няма смисъл да ти обяснявам.Кой разбрал - разбрал.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 юни 2015 00:07

Хората от парка на свободата изглежда са претърпели душевен катарзис :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”