Жребий за Лига Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски срещу Иртиш Павлодар в ЛЕ
Доста жалки обиди от повечето от вас срещу ЦСКА,Берое,Лудогорец.Но въпреки това успех срещу Иртиш и Широки Брег но ще имат доста трудни мачове в Казахстан и евентуално и в Босна.Нямат кой знае какви футболисти но в Левски положението е същото.
-
- Контакти:

Аре стига бе......

Баджаначето ми е от Павлодар,преди време все ме е бъзикал.че ако ни барнат ще ни бият - ето сега имат тази възможност,но ми се струва,че ще ги наИртишим едно хубаво

Иначе да му мисли балдъзата:)
Левски 1914,West Ham United
- ralka_levskarka
- Контакти:
Човек от щаба на Левски ще наблюдава на живо изявите на Иртиш, който е опонент на „сините“ в Лига Европа. Противникът на Левски ще гостува на Астана в мач от местното първенство.
След 16 кръга в Казахстан Иртиш е на шесто място във временното класиране, а съперникът му в събота е втори. До този момент в настоящото първенство Иртиш е с пет победи, шест хикса и пет поражения.
Твърде възможно е Николай Митов да командирова някой от своите помощници – Елин Топузаков или Мариян Христов. Споменатият мач е единствената възможност за „сините“ да гледат Иртиш на живо.
След 16 кръга в Казахстан Иртиш е на шесто място във временното класиране, а съперникът му в събота е втори. До този момент в настоящото първенство Иртиш е с пет победи, шест хикса и пет поражения.
Твърде възможно е Николай Митов да командирова някой от своите помощници – Елин Топузаков или Мариян Христов. Споменатият мач е единствената възможност за „сините“ да гледат Иртиш на живо.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
В Казахастан: Идва Левски с милионите си привърженици
Официалният сайт уточнява, че „сините" са отбор, който има милиони привърженици. Сайтът представя българския тим, като 26-кратен шампион и 27-пъти носител на Купата на България и единственият клуб, който не е изпадал от първа дивизия. „Левски три пъти е достигал до четвъртфинал на КНК и два пъти до същата фаза в турнира на УЕФА.
През 2006 година, станаха първият клуб от страната, който влезе в груповата фаза на Шампионската лига. Техен президент е известният български адвокат и бизнесмен Тодор Батков", уточнява официалният сайт на клуба.
Идеално са ни представили

Не мисля, че Батков ще говори, дано де :D
"Разбира се, мисля че в първия кръг можеше да имаме и по-лек противник, а и да не се налага да пътуваме толкова много. Жребият е факт и единственото, което ни остава е да се подготвим. По принцип контролните срещи нямат нищо общо с официалните мачове. Отборът, който в момента е в състезателен цикъл има известно предимство."
"Ние ако се съобразяваме или страхуваме от такива противници, мястото ни не е в Европа. Уважаваме всеки противник. Нашите хора проучват противника, нямам представа за какво става дума. Единствената задача пред нашия отбор е да продължим напред. Не мисля, че Левски може да има комплекс от това, че е отпаднал рано предните две години. Аз съм убеден, че това сега няма да стане. Надявам се да е така“, заяви относно жребия силната фигура в Левски, Наско Сираков.
Последна промяна от ralka_levskarka на 24 юни 2013 20:06, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- KategorieC
- Контакти:
Пожелавам ви успех и класиране в групите!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- alexveselinov
- Контакти:
KategorieC написа:Пожелавам ви успех и класиране в групите!
Да ви се връща

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Iv4o88 написа:saso_big написа:Bathory написа:saso_big написа:
Как разбра колко се изхвърлям. Това е обективно мнение на човек който е гледал доста повече казахстански мачове от теб.
Господин човека гледал мачове от Казахстан хайде нали си запознат да се обзаложим тогава ти казваш резултат с който смяташ че ще ги отстраним и аз казвам такъв който е по-близо печели облога???Стиска ли ти
OK аз казвам общо в двата мача 9-0 за Левски.
Давай сега ти.
Облога на какво ще бъде?
Легендата на сръбския футбол Люпко Петрович ще помогне на "Левски", научи БЛИЦ. Прочутият треньор ще съдейства в разузнаването на съперника на "сините" в Лига Европа - Иртиш (Павлодар). Люпко до средата на май беше начело на друг казахтански тим - Тараз. Петрович е отличен приятел на спортния директор на "Левски" - Наско Сираков, и с готовност е дал съгласието си да помага. Едно рамо на бившия си клуб в проучването на Иртиш ще удари и Константин Головской. Руският халф също игра за Тараз през последния сезон и е отлично запознат с качествата на павлодарци. Мачовете между "Левски" и Иртиш са на 4 и 11 юли.
Не съм голям оптимист с тази защита.
- Обичам Левски
- Контакти:
Дано да излезем победител от двете срещи.Пожелавам успех на всички евроучастници !