lisynger написа:Няма по-големи тъпанари от тоя народ !!!Всичкото ми ходене по-протести и после по районни,съдилища и още 200 разпита отидоха на вятъра,дано всички които са гласували за герб да ядат кисело мляко и зрънчо

ГЛУПАЦИ
Майка ви да е*а долна, българска. Мами*ка ви да е*а овча, долна. По прост, гнусен, безочлив, некомпетентен, задръстен, отвратителен и невеж народ от БЪЛГАРСКИЯ НЯМА!!! НЯМА И ДА ИМА! Педе*асти долни, смачкани, ще ви е*а мами*ката грозна, недоклатена, ЗА КАКЪВ Х*Й ХОРАТА СЕ ПАЛЕХА, БЕ, БО*ЛУЦИ ГНИЛИ? ЗА КАКЪВ Х*Й, БЕ, ДА ВИ Е*А МАЙКАТА ДОЛНА???
Вие сте гниди и ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА СТЕ ТАКИВА МИЗЕРНИЦИ, каквито СМЕ ВСИЧКИ ЗАРАДИ ТАКИВА ПУ*КИ КАТО ВАС, които се наричат българи. Ще ви е*а майката лицемерна, за това ли хората протестираха, за това ли ми пръснаха главата БЕЗ ВИНА на протеста, полицаите? ЗА ТОВА ЛИ, БЕ, ИЗМЕТ?
По - долна нация никога не е имало, НИКОГА И НЯМА ДА ИМА! За това сме най - долните в целия свят! В Африка хората са хиляди пъти по - добре! Абуригените, ПО ДЯВОЛИТЕ, са СТОТИЦИ ПЪТИ ПО - ДОБРЕ, защото ядат през ден - два месо и не плащат никакви данъци, а тука мрем заради долната измет наречена българи.
Гнус ме е от вас, срам ме е, че съм се родил в България, но НЯМА ДА ИЗБЯГАМ В ЧУЖБИНА ЗАРАДИ ТАКИВА ПЕДЕ*АСТИ като вас! Ще ви е*а майката долна, простовата... Кучетата ви яли вас.