Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
аз съм за герб,те са за предпочитане пред четворната коалиция /бсп-дпс-ндсв-кунева/
dunavfc написа:W84me написа:Каква криза ? Гледате ли новини? Бедните в цяла Европа намаляват само тук се увеличават, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!
Ти как ги преценяваш тия неща ? Нещо статистика ? Инфо ?
Гледай малко новини, че ми писна от идиоти! ДОРИ В РУМЪНИЯ БЕДНИТЕ СА НАМАЛЕЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА! България е единствената в ЕС, в която бедните се увеличават! Не ми говорете за тоя ПИНКО, паляка ББ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Нищо чудно г-н Плевнелиев да съставя правителство.
ГЕРБ няма с кого да се коалира. Ако сините влязат, в което аз лично много се съмнявам към този момент, няма да са достатъчни за коалиционен партньор. За Кунева като че ли ще е по-добре да остане в опозиция този мандат и да не се коалира нито с Бойко, нито с БСП. БСП и ДПС няма да съберат мнозинство. Други няма да преминат 4-те процента.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Thsmith написа:dunavfc написа:Дори да не са десни в което наистина има резон,то със сигурност са центриска партия,което според мен е много по-добрият от това да са леви нали ? Самият факт,че членуват в ЕНП,означава,че има нещо дясно в тях
Вредата която нанасят БСП и Герб е абсолютно еднаква. Изобщо следващото правителство с доминираща роля на някоя от тези две групи по всяка вероятност ще фалира... както направи Жан Виденов, Луканов и тн. Вече държавен резерв практически няма... само остава и ядрената централа да почнем и да се връщаме във времето на Жан.
Категорично не е еднаква

parvanoff написа:dunavfc написа:allez_les_blues написа:искате или не, Тройната коалиция се завръща, това е.И според мен, заслужават да получат шанс за "поправителен", защото при тях животът на хората беше доста по-спокоен, а това Е НАЙ-ВАЖНО. Не ме интересува кой какво бил откраднал- ако дава и на хората- КВИТ СМЕ! Те и на запад крадат-Берлускони го осъдиха за корупция, бившия премиер на Франция го разследват...но и французи и италианци живеят добре.Та и Станишев даваше на народеца, а Боко дава само на Цветелина, на Пашата, на Цв.Василев...и на мангалите.Ае да си оди вече.
Между другото наистина тройна коалиция може и да се завърне,но в нея няма да участват ДПС и БСП със сигурност
За съжаление е прав. С най-много гласове в следващият парламент ще са бс/к/п, дпс и кунева-говоря общо и ще си сформират нова тройна коалиция. И това е така, защото ето на този му дадох клип, за да види за какво иде реч, а той ми продължава със същите заучени фрази. Изобщо не се замисля,че ако не бяха комунистите можеше вече да сме като Словения, Чехия, Полша, Хърватия, а ние изостанахме толкова много, а той се радва, че му давали трохички... Два пъти вече докараха България до дъното, но няма кой да го види... А кое е дясно и кое е ляво е много относително, защото именно "уж" левите въведоха тук плоският данък, а диференцираният данък реално е измислен от дясно правителство.
Според мен прекалено много се нарочва Кунева,като сигурен коалиционнен партньор на комунистите.Аз не смятам,че Кунева е комунистка,тя разбира се на лято може и да ме опровергае и наистина да направи коалиция с ДПС + БСП,което ще бъде нещо чудовишно,но времето ще покаже кой прав,кой крив...
- levskar_95
- Контакти:
http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/01/15 ... pot_za_da/
Нека всеки,който мисли да даде гласа си на Герб..........ПЪРВО ДА ПРОЧЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ !!!!
Нека всеки,който мисли да даде гласа си на Герб..........ПЪРВО ДА ПРОЧЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ !!!!
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
Абе еййййй, КАРТОНЕН БАРАК ОБАМА! Тия се ебават с нас бе, малоумните американци ни смятат за неандерталци...
W84me написа:dunavfc написа:W84me написа:Каква криза ? Гледате ли новини? Бедните в цяла Европа намаляват само тук се увеличават, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!
Гледай малко новини, че ми писна от идиоти! ДОРИ В РУМЪНИЯ БЕДНИТЕ СА НАМАЛЕЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА! България е единствената в ЕС, в която бедните се увеличават! Не ми говорете за тоя ПИНКО, паляка ББ!
Що ме обиждаш сега на идиот не мога да разбера,нервен ли си ? В цикъл ли си ? Твоите аргументи,могат да се приемат за достоверни,колкото и моите думи,че Българите в момента са в топ 5 по богатство..Без някаква изчерпатлена информация,някаква статистика,няма как да не издишаш.Само за румънците не ми говори,защото говориш с човек,който е от Русе,а ние тук,знаем най-добре какво е положението при съседите

levskar_95 написа:http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/01/15/1984729_borisov_shte_sukratim_700_-_800_vuv_vmz_-_sopot_za_da/
Това е нещо напълно нормално. В България за съжаление персоналът е бил винаги раздут. В почти всички приватизирани заводи, които останаха да работят работниците са съкратени в огромен процент, защото иначе е икономически неизгодно това производство. Но това е вина на комунистите, които са строели заводи с надеждата вечно да работят с безплатни горива от братушките...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
dunavfc написа:Що ме обиждаш сега на идиот не мога да разбера,нервен ли си ? В цикъл ли си ? Твоите аргументи,могат да се приемат за достоверни,колкото и моите думи,че Българите в момента са в топ 5 по богатство..Без някаква изчерпатлена информация,някаква статистика,няма как да не издишаш.Само за румънците не ми говори,защото говориш с човек,който е от Русе,а ние тук,знаем най-добре какво е положението при съседите
Статистика на Европейския съюз, не е измислена от мен! Щом по БТВ го казаха, прецени докъде са стигнали нещата. Заплатите ни са двойно по-ниски от румънските, македонците вземат много повече от нас. За какво говорим?
W84me написа:dunavfc написа:W84me написа:Каква криза ? Гледате ли новини? Бедните в цяла Европа намаляват само тук се увеличават, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!
Колега-дал съм ти линкове, за да видиш доколко намалява бедността в Европа... Нека водим някакъв градивен диспут все пак

Дадох за Испания, Италия и Гърция-ето и за Холандия

http://www.economynews.bg/72-%D0%B1%D0% ... 40649.html
Последна промяна от parvanoff на 18 яну 2013 19:47, променено общо 1 път.
само Левски и България