Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот ilian12 » 07 мар 2013 21:46

2:0
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 мар 2013 21:49

ralka_levskarka написа:
T&T написа:
ralka_levskarka написа:Реално погледнато Мъри без Наско нищо не е показал ;)

Реално погледнато напоследък и Левски не е постигнал нищо без Наско. :o

Когато (преди две години) Левски беше първия български отбор напуснал групите на ЛЕ със 7 точки, вие и Наско къде бяхте? Не ми отговаряй, Наско лееше акъл по фейсбук за по- лесно, а вие ръцахте.

Ооо Ралке, нещо си яхнала метлата ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 мар 2013 21:51

terata написа:Ооо Ралке, нещо си яхнала метлата ;)

Знам, че ти харесвам :lol:
Просто откакто влязоха в А група много им порасна работата, да се снишат малко, не са Европейски шампиони.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 07 мар 2013 21:55

Avanti_Ragazzi написа:Стига глупости всеки който иска ще влезе на стадиона! Ако требе ще се нагъчкаме по-здраво ама хората ще влезнат на стадиона! Няма как просто навън да останат 100 или 200 човека. Ръководството вече има 3то предупреждение от нас след 3те им гафа и повече няма да има! Просто мача няма да почне преди и последният фен на Левски не влезе на стадиона! Така, че който иска да идва и да бъде спокоен ще влезе на мача, от толкова години мачове няма гостуване където феновете на Левски не са влезли всичките!

Аз ти пиша, че има още 650 непродадени билета за сектора с гостуващи фенове, а ти ми филосовстваш по темата дали ще влезете всичките или не :lol:

turbogena написа:Напротив ,в ситуация сме! ;) Нашето ръководство вече е предупредено отборът да не започва мач преди и последния фен на Левски да е влезнал на стадиона. В тоя ред на мисли ,ако се случи нещо такова (не ми се вярва да стане) футболистите няма да започнат мача по нареждане на Иво Тонев.
Общо взето и аз съм сигурен ,че каквото и да стане всички ще сме вътре на стадиона. :)

Със сигурност мача ще започне навреме, а това дали гостуващата агитка ще дойде навреме за да заеме местата си си е неин проблем. Повярвай, предвид факта, че билетите за домакинските сектори са на привършване и може би ще свършат още утре, то няма как в сектора за гости или в друг сектор да влезнат повече от 2 500 фена на Левски. А иначе нямам против Иво Тонев да разпореди мача да не започне, въпреки че повече предпочитам победа с игра, отколкото служебна победа.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 мар 2013 21:57

ralka_levskarka написа:Знам, че ти харесвам :lol:

[offtopic]Ем, че как :oops:[/offtopic]
ralka_levskarka написа:
Просто откакто влязоха в А група много им порасна работата, да се снишат малко, не са Европейски шампиони.

Нема оправия с тях ;) Самочувствие без покритие. Нищо, тамън повече ще ги боли след мача, въпреки че е ясно от сега, че съдията ще им е виновен за евентуалната загуба.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 07 мар 2013 21:58

ralka_levskarka написа:Когато (преди две години) Левски беше първия български отбор напуснал групите на ЛЕ със 7 точки, вие и Наско къде бяхте? Не ми отговаряй, Наско лееше акъл по фейсбук за по- лесно, а вие ръцахте.

Моля те преведи на български глагола "ръцахте".
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 07 мар 2013 21:59

Чудо! Останаха само 3000 билета за дербито
Твърде е възможно в деня на мача между Ботев и Левски талони да не се продават
Невиждан през новия век интерес към футболна среща проявяват привържениците на Ботев, информираха от пресслужбата на жълто-черните. Бултрасите показват сериозна активност към предварителната продажба на пропуските за предстоящето дерби с Левски в събота.
В изминалите 4 дни от седмицата потокът от хора пред фен-магазина на стадион „Христо Ботев“ не секна и по-малко от 48 часа преди двубоя има налични едва около 3000 билета.
Желаещите да гледат мача наживо от трибуните на Колежа трябва да знаят, че при същия интерес към предварителната продажба и в петък е твърде възможно в деня на мача билети да не се продават.
Припомняме, че до края на работния ден в петък талоните са на цена от 6 лева, а в деня на мача те ще се продават срещу 8 лева.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 07 мар 2013 22:02

terata написа:Нема оправия с тях ;) Самочувствие без покритие. Нищо, тамън повече ще ги боли след мача, въпреки че е ясно от сега, че съдията ще им е виновен за евентуалната загуба.

Нашето самочувствие се поражда от любовта и вярата, която изпитваме към отбора си, а дали ще ни боли, ще видим в събота, както и ще разберем дали съдията случайно не е човек на Домусчиев.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 мар 2013 22:02

T&T написа:
ralka_levskarka написа:Когато (преди две години) Левски беше първия български отбор напуснал групите на ЛЕ със 7 точки, вие и Наско къде бяхте? Не ми отговаряй, Наско лееше акъл по фейсбук за по- лесно, а вие ръцахте.

Моля те преведи на български глагола "ръцахте".

Преведи си го сам, откакто гледам Левски (2005), не съм ходила в Б и В група.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 мар 2013 22:03

Впрочем- не се оправдавайте ОТНОВО със съдията и от отсега. Мога да ви кажа, че както в първия кръг (Йорданов) този също не е от любимците на Левски ;)

Върни се в “Архив”