Анкета за трансферите ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое от новите ни попълнения ви впечатлява най-много?

Цветков
21
39%
Костов
2
4%
Вандер
12
22%
Караславов
0
Няма гласове
Дяков
2
4%
Артур
6
11%
Рубен
1
2%
Иршак
3
6%
Грънчаров
6
11%
Шеткус
1
2%

Общо гласове: 54

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Официално! Ботев привлече Иван Цветков

Мнениеот za nas e toj religiq » 19 юни 2012 19:51

GR190276 написа:
Avanti_Ragazzi написа: Един все трябваше да изгори от Йовов и Цветков!!!

Ами според мен в сегашния момент, Йовов е далеч зад Тцветков, но щом ръководството ви е решило така, ние сме доволни.

Аз не мога да разбера що за политика е да освободиш доказал се играч , и да вземеш ??? Ами ако се окаже че единия трансфер е несполучлив , кой ще го сменя другия ?

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 19 юни 2012 19:51

Исках да остане в Левски, но.....Успех с Ботев !
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 19 юни 2012 19:58

Браво, страхотно попълнение -според мен ще вкара 15-20 гола,ако няма контузий ;)

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 19 юни 2012 20:04

za nas e toj religiq написа:Добре -добре :) Честно казано , бях почнал лекичко да се притеснявам че до сега нямаше нито един трансфер . Но днеска ми се изпариха притесненията :lol: Чак почвам да мечтая за още 3 толкова добри трансфера :lol:

Внимавай какво си пожелаваш :) Мечтите стават реалност, хехехе....скоро.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Ексклузивно!Асен Караславов подписа с Ботев

Мнениеот rump_shaker » 19 юни 2012 20:21

T&T написа:
Djoko NeRosic написа:Боже, каква селекция, Боже. Карата - 32 години, Иван Цветков 33 години, Домакинов - 32 години. Защо зорлян "отказаха" тогава Кривото? Нищо, той може да се съблече след 8-ия кръг, когато специалиста Феро ще е яхнал метлата към Ловеч. А, да не забравя - една идея към ръководството: Краси Балъка е чудесен плеймейкър, свободен е и както е известно срещу известна сума мангизи ще се навие, сигурен съм. То верно че старческия дом е на пътя за Коматево, а не на Колежа, ама щом ръководството така е решило - шъ ги подкрепяме, кво да праим.

Домакинов няма да е в отбора догодина, а от опитни футболисти като Караславов и Цветков всеки има нужда и съвсем скоро ще разбереш колко далновидна е селекцията ни в това отношение.

А как определи, че няма да е в отбора. В понеделник Дома даде интервю в което говореше за мечтите си за Европа с Ботев за надеждата за силен сезон и прочие. Да не би да четеш п24 дето пишат страхотни небивалици напоследък.
ИзображениеИзображение

trakia89
Контакти:

Мнениеот trakia89 » 19 юни 2012 20:22

Червени_шампиони написа:Само не разбирам защо така се радвате все едно взимате Меси и Роналдо?

И никога няма да разбереш...

Добър трансфер, ще пмогне с техниката и опита си.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 юни 2012 20:26

Червени_шампиони написа:Само не разбирам защо така се радвате все едно взимате Меси и Роналдо?

А ти само на Меси и Роналдо ли ще се кефиш да привлечете? Ако е така, значи определено не си от тази галактика. ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 юни 2012 20:27

GR190276 написа:
za nas e toj religiq написа:Добре -добре :) Честно казано , бях почнал лекичко да се притеснявам че до сега нямаше нито един трансфер . Но днеска ми се изпариха притесненията :lol: Чак почвам да мечтая за още 3 толкова добри трансфера :lol:

Внимавай какво си пожелаваш :) Мечтите стават реалност, хехехе....скоро.

Внимавай какво си пожелаваш, че може и да се сбъдне.

Китайска поговорка! :)

Новините са чудесни днес. Един от голмайсторите на Левски, основният халф на Черноморец.... класата при Караславов. Чудесни трансфери. Опит, рутина и умение.
ИзображениеИзображение

trakia89
Контакти:

Мнениеот trakia89 » 19 юни 2012 20:27

Асен Караславов е да не кажа най-класният център защитник в България, но със сигурност в топ5!
Това ни е най-добрият трансфер до момента и трудно може да го задмине, който и играч да вземем.
Самото доказателство е това, че е наш юноша, играл последните 5 години в германската 2-ра бундеслига, това е достатъчно доказателство за класа!

Както видяхме един прехвален гара дембеле се провали с гръм и трясък в един от слабите отбори в първа бундеслига, ще съм доволен на представяне равносилно на това на дембеле в България!

Така че това беше МЕЧТАН ТРАНСФЕР, за който само можех да се надявам!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 юни 2012 20:31

Винаги съм искал да гледам Асен отново в Ботев. Когато играеше още за нас си личеше класата му. Наистина е страшен защитник. На втория етаж няма кой да го мине. А най-важното дървар който не може да си оправи краката :)
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”